Начало / Екскурзии / Екскурзии - Банкок

04.03.18! ТАЙЛАНД - Бангкок и Патая - бг група, самолет от София

Номер на оферта

/

217091

Дати & цени

Цената включва

Цените включват:

- Самолетни билети София – Доха - Банкок / Патая – Доха - София с включени летищни такси, чекиран багаж 30 кг (300 см) и ръчен багаж 7 кг ;
- 8 нощувки: 3 в Банкок, 5 в Патая;
- 8 закуски, 3 обяда;
- Всички трансфери
- екскурзии с включени входни такси и местен екскурзовод:
* екскурзия до плаващия пазар
* разглеждане на Банкок: Кралския дворец, храма на Изумрудения Буда, храма на Полегналия Буда и храма на Зората;
* екскурзия до лятната резиденция Панг Па Ин и древната столица Аютая
* круиз с обяд на кораба;
* посещение на парка „Милиони години“;
* целодневна екскурзия с обяд до Кораловия остров;
* полудневна екскурзия до тропическите градини Нонг Нох;
- Водач-преводач от фирмата;
- Медицинска застраховка с асистанс и покритие 15 000 щ.д.

Цената не включва

Допълнително се заплащат:

- виза за Тайланд – 60 лв (заплаща се с доплащането);
- мероприятия по желание, които се заплащат с доплащането: вечеря-бюфет в Байоки скай р-нт – 95 лв; нощен Банкок на Азиатик
- Ривърфронт – 58 лв; Алказар шоу – 46 лв; селището на слоновете – 144 лв; Храма на истината – 56 лв;
- по желание застраховка Отмяна или прекъсване на пътуване по независещи от клиента причини: от 2.7% до 1.5% от общата цена - сключва се при записване и авансово плащане.

Програма на пътуването

Екскурзии
ТАЙЛАНД - Бангкок и Патая - българска група - самолетна екскурзия от София - ПОТВЪРДЕНА!


10 дни / 8 нощувки
Транспорт: самолет
Дати: 04.03.2018
Цена: 2967 BGN

Програмата е 10-дневна, с 8 нощувки със закуски в изпитани хотели.
Групата е с водач от България, самолетните билети и летищните такси са включени в цената. Полетите са на Катарските авиолинии.
Разполагаме с последни 5 места, има възможност за комбинация за сам мъж.
Освен разглеждане на основните забележителности на Банкок и почивка в световноизвестния курорт Патая, в програмата е включена целодневна екскурзия до Аютая, където ще можете да разгледате лятната кралска резиденция Банг Па Ин и древната столица на Сиам - обект на ЮНЕСКО.
София - Доха - Банкок: Дамноен Садуак – Банг Па Ин – Аютая – Патая - остров Ко Лан - Доха - София

Незабравимо пътешествие до една от най-пъстрите и екзотични страни – Тайланд. „Страната на усмивките“ ще Ви впечатли с любезността на нейните жители, традиционното си гостоприемство, богатата си история, внушителните императорски дворци, будистки храмове и красива природа. Патая е главният курорт на страната, донесъл на Тайланд славата на туристическа мека. Прекрасните плажове, различни видове водни развлечения: скутер, водни ски, разходки с катер, риболов, гмуркане, прочутият тайландски масаж, магазините за сувенири, картини, изделия от коприна и текстил, както и огромният избор от европейски и тайландски ресторанти, барове и дискотеки, където животът кипи до зори, го правят толкова предпочитано място.
ПРОГРАМА:

04.03.2018 - 1 ден
София - Доха
В 22:45 ч. полет QR 226 от София.
05.03.2018 - 2 ден
Доха - Банкок
В 04:35 ч. кацане в Доха. В 08:15 ч. полет QR 832 от Доха. Кацане в Банкок в 18:50 ч. Посрещане на летището, трансфер и настаняване в хотела. Нощувка.
06.03.2018 - 3 ден
Банкок (закуска, обяд)
Закуска. Екскурзия до плаващия пазар Дамноен Садуак в провинция Рачабури, на 110 км. от Банкок. Каналът, върху който той се намира сега, е построен през 1866 г. по заръка на Негово височество кралят на Тайланд с цел да бъде улеснен транспортът в провинцията. Плаващият пазар започва да работи през 1967 г. Много хора все още живеят по протежението на каналите и използват дървените лодки като основно средство за придвижване, като разнасят с тях стоки, храни и сувенири, следвайки древната традиция на „Канална Венеция”, както е бил известен в недалечното минало Банкок. Днес плаващият пазар е една от най-големите забележителности – неподправена екзотика, изобилие от цветове и възприятия. На път за плаващия пазар спиране във ферма за кокос. Връщане в Банкок. Обяд. Разглеждане на Гранд Палас – резиденцията на кралете на Тайланд - най-красивият дворец в страната, построен от Сиамската династия върху 61 хектара с множество зали: за официални приеми, коронации, банкети, погребения и др. и Храма на Ват Пра Кео с най-свещеното изображение в Тайланд – „Изумруденият Буда”, изваян от един единствен кристал. Посещение на Храма Ват По (храма на лежащия Буда) – най-древният и огромен храм с най-красивото изображение на гигантския лежащ Буда в Тайланд (дълъг 46 м, висок 15 м), нозете му са украсени със 108 огромни седефени миди, четирите ступи са посветени на четиримата имератори от династията Чакри, управлявали от 1782 г., когато столица на Сиам става Банкок. Залата за ръкополагане е заобиколена от 183 ступи и 400 изображения на Буда. Посещение на Храма Ват Арун - един от най-очарователните храмове не само заради местоположението си край река Чао Прая, но и заради архитектурата си, която няма еквивалент в Банкок. Превърнал се в една от визитките на Тайланд, Храмът на Зората се извисява на 70 м със своите заострени върхове, красиво декорирани с малки разноцветни парченца стъкло и китайски порцелан. Връщане в хотела. Нощувка.
По желание вечеря–бюфет в Байоки Скай ресторант – втората най-висока сграда в Банкок, където от 250 м. височина ще наблюдаваме нощен Банкок, залива и ще се насладим на богат избор от морски и други деликатеси. Включва трансфер от и до хотела – 95 лв.
07.03.2017 - 4 ден
Банкок – Банг Па Ин – Аютая – Банкок (закуска, обяд)
Закуска (или пакет). Отпътуване с автобус за Аютая (ЮНЕСКО) - древната столица на Сиам (1350 - 1767 г.), стратегически разположена там, където се събират три реки, притоци на река Чао Прая. Някога Аютая е бил най-процъфтяващият град в Югоизточна Азия, но през 1767 г. градът бил напълно унищожен от бирмански нашественици. Останали само храмовете, свидетели на величието на древен Сиам. Разглеждане на лятната кралска резиденция в Банг Па Ин, построена по време на засилващото се европейско влияние в Тайланд и съчетаваща европейски, китайски и тайландски архитектурни стилове. Ще видите „Плаващия павилион”, построен в средата на езерото в чест на Крал Рама V, Залата за прием на гости и дневната на Кралете от династията Чакри. Паркът включва прекрасно озеленени обширни градини, червения „Павилион на Небесната Светлина” в китайски стил, на чието изящество завидял някога дори китайският император. Продължаване за Аютая и посещение на трите най-важни храма от времето на Аютайската империя: Ват Махатад, Ват Фрасри Санет и Ват Фрамонгхон Бопит.
Връщане в Банкок с круизен кораб, на който ни очаква обяд-бюфет (ориенталска и западна кухня), кафе и почивка докато съзерцаваме гледката към бреговете с кралските галери, Гранд Палас и Храма на зората. Връщане в хотела. Нощувка.
По желание с доплащане – "Нощен Банкок на Азиатик Ривърфронт". Азиатик Ривърфронт е нов комплекс на брега на река Чао Прая със зона от над 40 ресторанти и кафенета, развлекателен комплекс и търговска част от 1500 бутика, нощен базар и мол. Включва вкусна тайландска вечеря, традиционни танци, свободно време за пазаруване, трансфери от и до хотела – 58 лв.
08.03.2018 - 5 ден
БанкокПатая (закуска)
Закуска. Отпътуване за Патая. Посещение на парка “Милиони години“, известен като „Каменният парк и крокодилската ферма“. Разположен на площ от над 70 дка, този парк е основан от местен бизнесмен и е създаден с повече от 20 години усилия, за всички любители на природата. Той е не само жив музей на любопитни и красиви неща от трите царства – животински, растителни и минерални, но предлага много повече отколкото името му подсказва. Ще видите необичайни скални образувания, редки растения, тайландски стил дървета (които са малки като японските дървета Бонсай, но по-големи) и най-близките генетични роднини на праисторическите чудовища – крокодили. В парка има зоологическа градина и крокодилска ферма. Тези, които желаят, може да хранят крокодил с пиле на въдица, да дадат банан на жираф, да яздят слон или да се снимат седнали до бял тигър (заплащат се на място). В менюто на основния ресторант на парка може да намерите крокодилска пържола, омлет от крокодилско яйце и пържени крокодилски ребърца с чесън и черен пипер. Пристигане в Патая и настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка.
По желание, с доплащане – Алказар шоу – световноизвестна кабаретна програма с участието на 400 талантливи артисти – травестити, изключителни светлинни ефекти и невероятни костюми – 46 лв.
09.03.2018 - 6 ден
Патая (закуска, обяд)
Закуска. Екскурзия с обяд до кораловия остров Ко Лан – най-големият в архипелага на Патая с лазурно море и бял пясък. Свободно време за плаж и почивка или разнообразни водни развлечения: банан, скутер, парашут, гмуркане и други (заплащат се на място). Обядът е в ресторант на плажа. Връщане в хотела. Нощувка.
10.03.2018 - 7 ден
Патая (закуска)
Закуска. Свободен ден за плаж и почивка. Нощувка.
По желание с доплащане – екскурзия с обяд до Селището на слоновете, където Ви очаква сафари в джунглата на гърба на слон около час, 20-мин. разходка до „копринената къща”, където се отглеждат буби, около 20-мин. разходка с лодка през езерото и накрая с биволска каруца до селището на слоновете. Връщане в Патая. Цена – 144 лв.
11.03.2018 - 8 ден
Патая (закуска)
Закуска. Свободен ден за плаж и почивка. Нощувка.
По желание с доплащане – екскурзия до Храма на истината – „Великолепието на Рая пресъздадено на Земята“. Това е най-големият дървен храм в света, построен без нито един гвоздей, в който всеки кв. см. е покрит от резбовани дървени скулптури и орнаменти по митологични и религиозни обекти в Индия, Китай, Тайланд и Камбоджа. Той представлява източната философия, древната визия за света и древните занаяти. Неговата основна задача е да помогне на хората да разберат живота на миналите поколения, принципите на жизнения цикъл на човека, отговорността и връзката с Вселената. Строежът му е основан на идеята, че човешката раса може да достигне до такива висоти само заради философски и религиозни истини, които са в основата на неговото развитие – 56 лв.
12.03.2018 - 9 ден
Патая (закуска)
Закуска. Екскурзия с обяд до тропическите градини Нонг Нох – най-големият парков комлекс в Югоизточна Азия, известен с най-голямата колекция от орхидеи в Тайланд (над 670 местни вида). Включва посещение на тропическите градини, ферми за орхидеи, тайландско шоу със слонове, традиционни тайландски танци и бокс. На връщане се посещава музея на скъпоценните камъни. Следобед свободно време за плаж и почивка. Нощувка.
13.03.2018 - 10 ден
Патая - Доха - София
Закуска-пакет. 04:30 освобождаване на стаите и трансфер до летище У Патао.
В 07:50 ч. полет QR 829 от Патая, кацане в Доха 11:40 ч.
В 16:05 ч. полет QR 225 от Доха, кацане в София 20:25 ч.
ЦЕНА:

- на човек в двойна стая - 1517 € / 2967 лв
- единична стая - 1780 € / 3481 лв
Хотели:

Банкок – Royal Princess Larn Luang Hotel 4*
Патая – Jomtien Palm Beach Hotel 4*


Записване и плащане:

- цветно сканирано копие на личната карта и паспорта, който да е с валидност мин. 6 месеца след датата на връщане (след 13-09-2018 ) и да има 2 свободни страници;
- депозит 1300 лв;
- пълно плащане: до 01.02.2018
Информация:

- Минимален брой участници: 15.
- Срок за уведомяване при недостигнат мин. брой туристи – 25 дни преди началната дата: 06.02.2018
- Ваксинации не са необходими.
- Авиокомпанията си запазва правото да променя полетното разписание и летищните такси.
- Видът на двойната стая, спалня или две отделни легла – не се гарантира.
- За туристи, които пътуват сами, фирмата не поема ангажимент да осигури второ лице за комбинация, ако такова няма. Туристът се записва за настаняване в самостоятелна стая и, ако има друг турист от същия пол, който желае да се комбинира, двете лица се настаняват в двойна стая, като сумата за разликата се приспада на клиентите. Ако туристът желае да се комбинира при възможност, това условие се вписва при сключване на договора.
- Застраховката „Отмяна на пътуване“ обезщетява разходи на клиента в случай на анулиране или предсрочно прекратяване на туристическото пътуване по неотложни и независещи от туриста причини. Срокът на застраховката е броят дни от датата на сключване на договора за организирано пътуване (първото плащане) до датата на приключване на пътуването. Тя не покрива стойността на визата и летищните такси.
Анулации и неустойки по програмата:

В случай на отказ от туристическо пътуване ТП заплатената сума се възстановява при следните удръжки:
- до 7 дни след записване, освен ако не е „Пътуване в последния момент” – без неустойка
- до 91 дни преди тръгване се удържат 10% от общата цена
- от 90 до 61 дни преди тръгване се удържат 50% от общата цена
- от 60 до 31 дни се удържат 80% от общата цена
- под 30 дни до деня на отпътуване, или при неявяване се удържат 100%
0049

Тагове

Оферти - Тайланд |  Оферти - Банкок |  Екскурзии - Тайланд |  Екскурзии - Банкок |  Екзотична почивка 2024 - Тайланд |  Екзотична почивка 2024 - Банкок

Избрани оферти