Начало / Екскурзии / Екскурзии - Буенос Айрес

19.11.18! Буенос Айрес и Патагония - самолет от София

Номер на оферта

/

226227

Дати & цени

Цената включва

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

- всички самолетни билети за международните и вътрешните полети;
- летищни такси за всички международни полети - 812 лв/415 евро (23.03.2016 г.) - подлежат на потвърждение;
- летищни такси за вътрешните полети - 323 лв/165 евро (23.03.2016 г.) - подлежат на потвърждение;
- всички трансфери летище – хотел – летище;
- 3 нощувки със закуски в Ел Калафате в хотел 3*;
- 6 нощувки със закуски в Буенос Айрес в хотел 4*;
- целодневна екскурзия до глетчера Перито Морено в Националния парк “Лос Гласиарес” (3-ти ден);
- екскурзия до езерото Лаго Аржентино и глетчерите Онели, Спегазини и Упсала в Националния парк “Лос Гласиарес” (4-ти ден);
- панорамна и туристическа обиколка на Буенос Айрес (5-ти ден);
- наземен транспорт с туристически автобус;
- екскурзоводско обслужване, водач от ТА и местен екскурзовод с превод на български език;
- такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - ­60 лв.

Цената не включва

В ЦЕНАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ:

- персонална летищна такса на летището в Ел Калафате - около 15 щ.долара;
- медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро – 22 лв (за лица до 65 год.) за лица от 65 год. до 80 год. - 44 лв;
- допълнителна застраховка „Отказ от пътуване”;
- вход за Националния Парк “Лос Гласиарес” - 60 щ.долара (2 х 30 щ.долара - 4-ти и 5-ти ден);
- „мини-трекинг”из ледника Перито Морено в Националния парк “Лос Гласиарес”- 170 щ.долара (плащат се в офиса на ТА) - 4-ти ден (разрешен е само за туристи до 65 год.възраст);
- посещение на ранчо в пампата (с включен обяд) – 130 щ.долара (8-ми ден);
- екскурзия до Монтевидео (с ферибот) – 335 щ.долара (с включена обиколка на Монтевидео и трансфер до ферибота) - 9-ти ден
- екскурзия до Колония дел Сакраменто (с ферибот) - 170 щ.долара (7-ми ден);
- екскурзия с корабче до „Тигре и Делта” – 70 щ. долара (10-ти ден);
- танго шоу “Мистър Танго” в Буенос Айрес – 145 щ.долара (с вечеря) / 95 щ.долара (без вечеря)

Програма на пътуването

Екскурзии
Буенос Айрес и Патагония - самолетна екскурзия от София


12 дни / 9 нощувки
Транспорт: самолет
Дати: 19.11.2018
Цена: 5480 BGN

ЕКСКУРЗИЯ ДО БУЕНОС АЙРЕС И ПАТАГОНИЯ

26.02.2018; 16.04.2018; 19.11.2018

1 ДЕН
Среща в 05.30 ч. на летище София, Терминал 2. В 07.20 ч. - самолетен полет СофияПариж с “Air France”. Пристигане в Париж в 09.20 ч. В 23.20 ч. - полет Париж - Буенос Айрес.
2 ДЕН
Пристигане в Буенос Айрес в 08.55 ч. местно време. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време с възможност да вкусите превъзходно агне на барбекю или типичен аржентински стек с най-известните аржентински вина. Нощувка в Буенос Айрес.
3 ДЕН
Закуска. Трансфер до летище, откъдето в 12.20 ч. - самолетен полет Буенос Айрес - Ел Калафате с “Aerolineas Argentinas”. Пристигане в Ел Калафате в 15.40 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Ел Калафате е чаровен туристически град, разположен на езерото Аржентино. Свободно време с възможност да вкусите превъзходно агне на барбекю или типичен аржентински стек с най-известните аржентински вина. Нощувка в Ел Калафате
4 ДЕН
Закуска. Екскурзия до езерото Лаго Аржентино в Националния парк “Лос Гласиарес” с посещение на глетчерите Онели, Спегазини и Упсала и плаване сред множество свободно носещи се айсберги. За тези от Вас, които искат да направят „мини-трекинг” из ледника Перито Морено (по желание срещу допълнително заплащане и само за туристи до 65 год. възраст), предлагаме следното: Едно от най – интересните изживявания, които ледникът предлага на своите туристи, е есктремната разходка, започваща от залива Бажо лас Сомбрас, намиращ се на 8 км от самия ледник. От там пътувате с лодка около 20 мин. и слизате на отсрещния бряг, където след 30-минутна разходка през гората достигате ледника. Преди да започне разходката по него, ще ви бъдат раздадени специални шипове, които да сложите под обувките си. Самият тур продължава час и половина и е екстремен, тъй като имате възможността да се разхождате директно върху леда, по върховете и долините на ледника Перито Морено, както и да се насладите на невероятните гледки, разкриващи се пред Вас. На връщане, след 30-минутна разходка из тучната гора Магалик, в 16:00 ч. ще отплавате обратно за залива Бажо де лас Сомбрас. Връщане в Ел Калафате. Нощувка в Ел Калафате.
5 ДЕН
Закуска. През този незабравим ден Ви се предлага целодневна екскурзия до величествения глетчер Перито Морено в Националния парк “Лос Гласиарес”- единственият глетчер в света, който бавно се придвижва, докато не стигне брега. Нощувка в Ел Калафате.
6 ДЕН
Закуска. Свободно време. Трансфер до летището. В 16.20 ч. - самолетен полет Ел КалафатеБуенос Айрес. Пристигане в Буенос Айрес в 19.16 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Нощувка в Буенос Айрес.
7 ДЕН
Закуска Свободно време до обяд. След обяд от 14.00 ч. - панорамна и туристическа обиколка на Буенос Айрес – разглеждане на чаровния квартал „Ла Бока”, родното място на тангото, „Пласа де майо” с Каса Росада, Катедралата, Кметството, сградата на Националната банка, театър Колон (само отвън), Гробницата на Евита Перон в елегантния квартал Реколета, Палермо с фото-стоп на площада на Обединените нации и др. Вечерта – свободно време. Нощувка в Буенос Айрес.
8 ДЕН
Закуска. Свободен ден в Буенос Айрес или по желание - екскурзия до ранчо и среща с гаучоси в пампата (тръгване в 09.00 ч. сутринта), където ще имате възможност да участвате или наблюдавате обяздване на коне, да наблюдавате шоу на гаучосите с танци и да опитате от чая мате. Очаква ви вкусен обяд със специалитети на гаучосите и напитки. Връщане в хотела около 17.00-18.00 ч. Нощувка в Буенос Айрес.
9 ДЕН
Този ден Ви се предлагат по желание: 1. Еднодневна екскурзия с ферибот до Монтевидео с включена туристическа обиколка. Ранна закуска. Тръгване от хотела в 06.15 ч. В 08.00 ч. – отплаване с кораб от пристанището на Буенос Айрес. В 11.00 ч. - пристигане в Монтевидео. Следва туристическа обиколка: Площада на свободата (Независимостта), Сградата на Парламента. Обиколката продължава с посещение на аристократичния квартал на Монтевидео, Крайбрежния булевард с хубавите плажове. Имате възможност да се наслаждавате на панорамата на града. В 17.00 ч.- посещение на шопинг центъра “Пунта Каретас”. В 18.00 ч.- трансфер до пристанището. В 19.00 ч. – заминаване за Буенос Айрес. Пристигане в Буенос Айрес около 23.00 ч. или 2. Еднодневна екскурзия с ферибот до Колония дел Сакраменто (Colonia del Sakramento) - бившата португалска да Сакраменто Colonia е град в югозападната част на Уругвай, от Рио де ла Плата, с лице към Буенос Айрес, Аржентина. Това е най-старият град в Уругвай и столица на областта Колония. Тя има население от 21 714 (при преброяване през 2004 г.). Той е известен със своите исторически места, част от световното културно наследство. Модерната Колония дел Сакраменто произвежда текстилни изделия и има зона за свободна търговия, в допълнение към политехнически център и различни правителствени сгради. Нощувка в Буенос Айрес.
10 ДЕН
Закуска Този ден Ви се предлага, по желание - екскурзия с корабче по река Тигре до мястото, наречено “Тигре и Делта”. Пътува се с автобус до гр.Тигре, откъдето се прави разходка с корабче по р.Тигре и делтата на р.Парана. Очаква ви едно изключително приятно пътуване между острови с хубави вили и къщи. Корабчето минава през екзотични заливи и пампа, като дава възможност за евентуална среща с представителите на местната фауна. В ранния следобед се връщаме в хотела. Възможност за разходка в централната част на града с пешеходната улица „Флорида”, където ще имате възможност да се насладите на танцуващи по площадите майстори на аржентинското танго, на редица красиви сгради и множество магазини. Вечерта, по желание – посещение на изключително интересното танго шоу „Мистър Танго”. Нощувка в Буенос Айрес.
11 ДЕН
Закуска. Свободно време до обяд, като с екскурзовода на ТА ще имате възможност да се разходите в елегантния квартал Реколета или Палермо или в стария, чаровен квартал Ла Бока. В 14.30 ч. - трансфер до летището. В 16.10 ч. – самолетен полет Буенос Айрес - Париж.
12 ДЕН
Пристигане в Париж в 11.00 ч. В 18.30 ч. – самолетен полет ПарижСофия. Пристигане на летище София в 22.15 ч.
ЦЕНА: 5 480 лв

При записване се внася депозит от 2500 лв

ЦЕНАТА Е ВАЛИДНА ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 14 ЧОВЕКА

Забележки:

Входовете на посещаваните обекти се плащат на място;
Всички екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително
За екскурзията до Монтевидео местата се заявяват предварително още при записване, защото са ограничени.
За полетите между отделните държави лимитът за багажа е 20 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж. За външните полети лимитът е съответно 23 кг. за голям багаж и 10 кг. за ръчен багаж.
Информация за хотелите (или подобни):

Ел Калафате - hotel Libertador www.ahlibertador.com.ar/
Буенос Айрес - hotel Gran Argentino 3*/4* http://www.hotel-argentino.com.ar/home-en.php
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

- Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на тръгване;
- За деца до 18 год. нотариално заверена декларация от родителите с разрешение детето им да пътува в чужбина.
0052

Тагове

Оферти - Аржентина |  Оферти - Буенос Айрес |  Екскурзии - Аржентина |  Екскурзии - Буенос Айрес |  Екзотична почивка 2024 - Аржентина |  Екзотична почивка 2024 - Буенос Айрес

Избрани оферти