Начало / Екскурзии / Екскурзии - Париж

22 септември в ПАРИЖ - HI PARK VILLETTE 4* - самолет - 4 дни

Номер на оферта

/

166199

Дати & цени

Цената включва

• Самолетен билет София – Бове/ Париж - София, с директен полет на авиокомпания Wizz Air;
• Летищни такси;
• Голям салонен багаж до 15 кг. с размери 56x45x25 см;
• Трансфер летище - хотел – летище;
• 3 нощувки със закуски в хотел Hi Park Villette 4*;
• Обзорна екскурзия на Париж с автобус и екскурзовод на български език;
• Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро;
• Представител на български език, за целия престой

Цената не включва

• Полудневна екскурзия Монмартър и Катедралата Сакре Кьор – 40 лв. за възрастен / 20 лв. за дете;
• Пешеходна екскурзия Триумфалната арка, Шанз Елизе и площадите Конкорд и Вандом– 50 лв. за възрастен / 25 лв. за дете;
• Полудневна екскурзия посещение на двореца Лувър – 80 лв. за възрастен / 40 лв. за дете (в цената е включен вход за музея);
• Полудневна екскурзия на Латинския квартал и катедралата „Парижката св. Богородица“ – 80 лв. за възрастен / 40 лв. за дете ( в цената е включена разходка с корабче по река Сена);
• Посещение на двореца Версай – 145 лв. / 100 лева за дете ( с включен транспорт и входна такса за двореца.) Посещение на градините е срещу доплащане от 12 евро на турист;
• Лични разходи.

Програма на пътуването

СЕПТЕМВРИЙСКИ ПРАЗНИЦИ В ПАРИЖ

Хотел Hi Park Villette 4*

Париж – градът на светлините, градът на кулинарното изкуство, градът на архитектурните постижения, градът на любовта, градът на дългите разходки и приказни мечти ...
Париж има милион места, които да предизвикат интереса ни и да попречат на скуката да се загнезди в изкарването ни в този прекрасен град.

ДАТА: 21.09 – 24.09.2017 г. - 2 МЕСТА!

4 дни / 3 нощувки

ЦЕНИ на човек, в стандартна стая, с включени летищни такси.
Човек в двойна стая / тройна стая: 590 лв.
Единична стая: 1100 лв.
Дете 2-11.99г в стая с 2 възрастни: 690 лв.

-----------------------------------------------------------------


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


================================================================

ОПИСАНИЕ НА ХОТЕЛА

Hi Park Villette 4*
http://www.hipark-residences.com/

Местоположение
Hi Park Villette 4*се намира в сърцето на квартала в Париж - Villette.
Той е идеално разположен между Голямата Арка и Триумфалната Арка. В на 650 м. от хотела се намира и Метростанция Porte De Pantin. която осигурява на гостите на хотела лесен достъп до Метро мрежата на градския траспорт и забележителностите в Париж.

Хотел
Нова хотелска резиденция, построена през 2015 и отворена от април 2016.
Той разполага със следните удобства: Фитнес,Химическо чистене,Бизнес комферентни зали , наем на велосипеди,частен паркинг и Wi-fi достъп.

Стаи
Приветливи,модерни и уютни, с комфортни легла и функционални бани, стаите в хотела разполагат с всичко, от което бихте имали нужда. Хотел Hi Park Villette 4* предлага 125 стаи.
Стандартните стаи в хотела са климатизирани и разполагат със спалня или отделни легла, с безплатен безжичен интернет достъп, телевизор с основни канали, климатик, телефон и баня с душ и сешоар и материали за лична хигиена.

Ресторант
Ресторантът в хотела предлага прясно приготвена закуска, богата на витамини. Прясно изпечени хлебчета, сладкиши, голям избор от плодове, готвени ястия, сирене, яйца, месни продукти, зърнени храни и др. Сервирана под формата на шведска маса, закуската започва от 7:00 часа и продължава до 10:00 часа.

Семинарна зала
Хотелът разполага с две семинарни зали с видео оборудване и достъп до интернет. При заявка освен наема за залата, хотела може да предостави коктейлно парти, обяд и други.

===================================================================

ПРОГРАМА

ДЕН-1 /21.09/
Среща на Летище София , Терминал 1 в 05:00ч. Директен полет с авиокомпания Wizz Air София – Бове / Париж. Трансфер. Обзорен тур на Париж с автобус и спиране на някои от основните забележителности на френската столица, включен в цената. Настаняване в хотела.
Следобяд – свободно време или полудневна екскурзия по желание:
Пешеходна екскурзия Монмартър и Катедралата Сакре Кьор. (Необходимо е ползването на градски транспорт).Нощувка.

ДЕН-2 /22.09/
Закуска. Свободно време или екскурзии по желание:
• Сутринта – Пешеходна екскурзия - Триумфалната Арка, разходка по Шанз Елизе, Площад Конкорд, Мадлената, площада Vend?me, градината Тюйлери, посещение на музея на парфюмите, където ще научите интересни истории за парфюмите, както и имате възможност да закупите. (Необходимо е ползването на градски транспорт).
• Следобяд – Посещение на музея Лувър с екскурзовод на български език. (Необходимо е ползването на градски транспорт).
Привечер Вашият водач, ще Ви заведе за самостоятелно посещение на Айфеловата кула.Връщане към хотела самостоятелно.
Нощувка.

ДЕН-3 /23.09/
Закуска. Свободно време или екскурзии по желание:
• Сутринта – Двореца Версай с екскурзовод на български език.
• Следобяд - Латинския квартал, Катедралата „Парижката Света Богородица“ , остров Сите и разходка с корабче по река Сена. (Необходимо е ползването на градски транспорт).
Нощувка.

ДЕН-4 /24.09/
Закуска. Трансфер рано сутринта, с тръгване около 5:30 за полет Бове / ПарижСофия с авиокомпания Wizz Air в 09:30ч. Полетът каца в София , Терминал 1 в 13:10ч.

=================================================================

Резервации:
Депозит 300 лв при резервация
Доплащане 22 дни преди датата на пътуване

Условия за анулации:
до 60 дни преди датата на полета: без неустойка
от 60 до 30 дни: 300 лв
от 29 до 20 дни: 50% от общата стойност на пътуването
от 19 до 14 дни: 80% от общата стойност на пътуването
под 14 дни преди датата на пътуване: цялата дължима сумa

Полетно разписание: Превозвач: Wizz Air
София – Бове / Париж : 07:00 – 09:00
Бове / ПарижСофия: 09:30 – 13:10

===================================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ

Предварителното записване и заплащане е препоръчително за всички екскурзии. Екскурзиите се провеждат на български език при минимум 20 туриста. Всички екскурзии могат да се заявяват и заплатят на място. Провеждането на екскурзии не се гарантира без минимум събрани туристи.

Обзорна обиколка на Париж
Включена в цената
Пешеходна и автобусна обиколка. Разглеждане на основните забележителности в Париж: Триумфалната арка - най- голямата арка в световен мащаб, Шанз-Елизе - един от централните булеварди в Париж, обявен за най- красивият булевард в света. Площад "Трокадеро" и Айфеловата кула - световноизвестния монумент и символ на френската столица, Музеят на инвалидите, мостът „Александър ІІІ“ , Големият дворец „ Большой дворец“ и Малкият дворец „Пти Пале“, площад Конкорд, катедралата „Света Богородица“ (Notre Dame de Paris) - шедьовър на готическата архитектура, Операта „Пале Гарние“.
Цената включва: транспорт и екскурзоводско обслужване на български език

Пешеходна екскурзия Монмартър и Катедралата Сакре Кьор (полудневна екскурзия)
40 лева / 20 лева (деца 2 – 11,99 г)
Екскурзия до най-посещавания от парижани хълмът Монмартър. Кварталът „Монмартър“ или „кварталът на художниците“ приютява и е дом и до днес на всички известни творци – писатели, художници, от които Пабло Пикасо, Винсент Ван Гог, също така поети и певци. Тук може да се види типичната френска атмосфера сред множеството от кафенета и барове. Обиколката продължава към базиликата „Сакре Кьор“ – бялата базилика. Едно от местата, което кара всички хора да затаят дъх е градината за медитация и фонтанът, откъдето се открива прекрасна панорамна гледка към огромния град и чувството, че Париж е в краката ви е изключително и неповторимо.

Триумфалната арка, Шанз Елизе и площадите Конкорд и Вандом (полудневна екскурзия)
50 лева / 25 лева (деца 2 – 11,99 г)
Разходка в Париж и разглеждане на известните забележителности на града в цял свят: Триумфалната Арка, разходка по Шанз Елизе, Площад Конкорд, Мадлената, площада Vend?me, градината Тюйлери, посещение на музея на парфюмите, където ще научите интересни истории за парфюмите, както и ще имате възможност да закупите такива.
Посещение на двореца Лувър (полудневна екскурзия)
80 лева / 40 лева (деца 2 – 11,99 г)
Разглеждане на основни забележителности в музея "Лувър" - Мона Лиза – Жокондата; Залата Рубенс, където ще могат да се разгледат 24 картини рисувани от Рубенс в периода от 1622г до 1625г, илюстриращи най-важните моменти от живота на Мария Медич; древногръцката скулптура на Афродита или още позната, като Венера Милоска – едно от най- прочутите произведения на древногръцкото скулптурно изкуство; Сватбата в Кана - произведение на Пол Веронезе от 1553г; Коронацията на Наполеон - картина представяща коронясването на Наполеон в катедралата Нотр Дам де Пари в присъствието на папата и всички френски кардинали; Виктоар дьо Самотраки - антична гръцка скулптура, художествени произведения от Енгр и Дьолакроа; Кодът на Хамураби - най- запазеният код със закони от Античността; Клетвата на Хорациите - художествено произведение на Давид, поставило началото на нео класицизма; Салът на Медуза- една от най - известните картини от ХІХ век на френското изкуство и емблема на Романтизма; Непокорният роб - скулптура на Микеланджело от 1505 г., създадена за гробница на папата Юлий ІІ.

Двореца Версай (полудневна екскурзия)
145 лева / 100 лева (деца 2 – 11,99 г)
Обиколката започва с разглеждане на Галерията с историята на замъка, която е въведение към посещението на Версай; покоите на Луи XIV- една панорама на ХVІІ век представяща краля, кралската фамилия, двора и най-големите политически, военни и художествени събития по времето на Краля Слънце; Апартаментите на дъщерите на Луи XIV, Мраморният двор, основан и построен през 1623г., Големите апартаменти, включващи Кралските покои, Огледалната Зала и четирите зали, намиращи се до кралските покои, предназначени за Кралицата и нейните поклонени. Покоите на първородните син и дъщеря на краля, Говорещият музей, имащ за цел да представи победоносната епопея по времето на Наполеон, Galerie des Batailles - построена през 19 век по нареждането на крал Луи Филин, имаща за цел да представи исторически военни картини, изобразяващи славата и величието на френската войска и победите извоювани от френските крале.

Латинския квартал и катедралата „Парижката св. Богородица“
80 лева /40 лева (деца 2-11,99 г)
Разглеждане на Латинския квартал.Посещение на известаната готическа катедрала“Парижката Света Богородица“. Ще се разходите из красотите на квартала Сите и ще разгледате известните забележителности Парижкия университет Сорбоната , квартала Сен-Жермен, църквата „Сен-Жермен-де-Пре”, легендарните кафенета „Ле Дьо Маго” и „Кафе де Флор”, в които се е събирала световната бохема от началото на ХХ век, църквата „Сен-Сюлпис”, Одеона, Люксембургската градина, църквата „Сент-Етиен-дю-Мон”, площада на Сорбоната.
Разходка с корабче по река Сена. Разходката продължава един час. Билет за корабче е включен в цената на екскурзията.

-----------------------------------------------------------------

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!

Тагове

Оферти - Франция |  Оферти - Париж |  Екскурзии - Франция |  Екскурзии - Париж |  22 септември - 2023 - Франция |  22 септември - 2023 - Париж

Избрани оферти