Начало / Екскурзии / Екскурзии - Зренянин

3 март или Великден в ЗРЕНЯНИН

Номер на оферта

/

186134

Дати & цени

Цената включва

• 2 закуски, 1 стандартна вечеря и 1 празнична вечеря с жива музика в хотел KASTEL ECKA 4*
• транспорт с туристически автобус 3* /минибар, климатик, DVD/
• водач от фирмата организатор
• екскурзоводско обслужване
• групова медицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро в ЗАД Армеец

Цената не включва

• входни такси за туристическите забележителности
• екскурзия до Тимишоара, Румъния – 20 евро (организира се при група минимум от 35 души, заплаща се на място) НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА НОСИТЕ СЪС СЕБЕ СИ ДОКУМЕНТ ЗА САМОЛИЧНОСТ!
• доплащане към медицинската застраховка за хора от 65 до 70г. - 3 лева; от 71 до 75г. – 5 лева; от 76 до 85г. – 9 лева. Туристи над 85г. не могат да бъдат застраховани
• доплащане за транспорт в двете посоки от Бургас - 55 лева; от Сливен – 45 лева; от Стара Загора – 35 лева; от Пловдив – 30 лева

Програма на пътуването

Възможност за допълнителна екскурзия до Тимишоара*

Продължителност: 3 дни /2 нощувки
Включен пансион: 2 закуски, 1 стандартна вечеря и 1 празнична вечеря с жива музика
Хотел по програмата: KASTEL ECKA 4*

Дати на отпътуване:
03.03 – 05.03.2017
15.04 – 17.04.2017

1 ДЕН –/СОФИЯ – ЗРЕНЯНИН – КАСТЕЛ ЕЧКА/
(След предварително запитване и потвърждение от наша страна, възможност за отпътуване от района на Бургас, Сливен, Стара Загора и Пловдив) Отпътуване от София от паркинга пред стадион “Васил Левски” в 07.00ч. Пътуване по маршрут: София – Калотина - Зренянин. Пристигане и настаняване в хотел Кастел Ечка, разположен на 7 км. от град Зренянин. Отпътуване за Зренянин - най-големия град в Сръбска банатска област, трети по-големина град във Войводина и е отдалечен на 73 километра от столицата Белград. Туристическа програма в центъра на Зренянин: Площада на Свободата, сградата на Кметстото построена 1820г. в стил барок, градската градина, римокатолическата катедрала на защитника Св. Йоан Непомук от 1768г. построена на мястото на разрушена джамия. Интересни са и сградите на Народния музей, някогашната Финансова палата, и Народния театър, в който са най-старите театрални зали на Р. Сърбия. Разходка по градската търговска улица Крал Александър I. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

2 ДЕН – /КАСТЕЛ ЕЧКА - ТИМИШОАРА*/
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия до град Тимишоара, Румъния.
Тимишоара - градът е известен с прозвището си „малката Виена”, тъй като центъра на града напомня този на Виена. Панорамен тур – централния площад с колоната на Света Троица издигната в памет на жертвите на чумната епидемия, католическата катедрала „Св. Георги”, Операта, Театърът и Митрополитската православна катедрала. Свободно време. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

3 ДЕН - /КАСТЕЛ ЕЧКА - СОФИЯ/
Закуска. Обиколен тур с местен екскурзовод на Кастел Ечка и запознаване с историята на замъка. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.


ХОТЕЛ ПО ПРОГРАМАТА:
Хотел-дворец KASTEL ECKA 4*
На 7 км от град Зренянин, в село Ечка, има замък, построен в английски стил в периода от 1816-та до 1820-та година. Дворецът е бил построен от фамилията Лазар. На церемонията за откриването му 29 август 1820г/ е свирил известния Ференц Лист. Днес, тази стара сграда е напълно реновирана и превърната в хотел, който ще предложи на своите гости незабравима почивка в автентична обстановка, вдъхновена от аристократичното си минало.
Дворецът разполага с 38 стаи и 7 апартамента. Помещенията са със смесен модерен и средновековен дизайн и предлагат на гостите интимна атмосфера, спокойствие и красив изглед към величествения парк, който обгражда цялата постройка.

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Зренянин |  Екскурзии - Сърбия |  Екскурзии - Зренянин |  3 Март 2024 - Сърбия |  3 Март 2024 - Зренянин

Избрани оферти