Начало / Екскурзии / Екскурзии - Луковска баня

3-ти март в ЛУКОВСКА БАНЯ, СЪРБИЯ- СПА хотел КОПАОНИК 3*

Номер на оферта

/

229056

Дати & цени

Цената включва

2 нощувки със закуски в стаи с две или три легла (ТВ, мини бар, баните са с минерална вода от горещите извори във всички стаи, хавлии, сешоари) в спа- хотел “Kopaonik”3* http://www.lukovskabanja.com/;
2 обяда и 2 вечери на сервиране /сет меню/с включена минерална вода;
Безплатно неограничено ползване на вътрешен и външен басейн с гореща минерална вода. целодневно използване на съоръженията в СПА-центъра – сауна, тепидариум, солена стая.

Цената не включва

Транспорт с лицензиран туристически автобус – 45 лева на турист при група от минимум 18 туриста. При по-малка бройка желаещи може да се договори цена на запитване;
Медицинска застраховка с Асистанс с 2000 евро покритие 3 лева–по желание може да се направи в агенцията, за лица над 64 год. премията е двойна – 6 лева;
Посещение на „Дяволският град“ /при подходящи метеорологични условия и минимум 18 желаещи туристи, само за автобусен вариант включена в цената/;
Туристическа програма в град Ниш – само за автобусен вариант включена в цената;
Входна такса за Дяволският град /около 350 динара/;
Алкохолни и безалкохолни напитки по време на обедите и вечерите;

Програма на пътуването

Програма
1-ви ден
Пристигане в Луковска баня желателно е да е около обяд. Настаняване в хотел „Копаоник“ 3*. Настаняването става след 14:00 часа.Обяд в ресторанта на хотела . Свободно време за релакс в СПА центъра – безплатно ползване на открит и закрит басейни с минерална вода. За гостите заплатили СПА пакет ползване на СПА центъра на хотела – сауна, джакузи, солена стая, парна баня и тепидариум. Вечеря в хотела. Нощувка.

2-ри ден
Закуска. Свободен ден за почивка и релакс в новия СПА центъра на хотел „Копаоник“ с много екстри. Външният басейн на хотела е с гореща минерална вода и може също да се използва целогодишно. Препоръчваме масажите в хотела, които се изпълняват от опитни рехабилитатори и са на приемливи цени. Разходка из красивите околности на Луковска баня – параклиса „Св.Георги”, Климаториума – горещите извори в парка при река Топлица с различна по състав и температура минерлна вода, водопада и други. Обяд в ресторанта на хотела. Свободно време за СПА процедури и почивка, ползване на спортните съоръжения. Вечеря. Нощувка.

3-ти ден
Закуска.Освобождаване на стаите до 10:30 часа. Отпътуване за България.
За ползващите автобусен транспорт: Посещение на „Дяволският град“ – природен феномен на около 65 км от Луковска баня. Обиколката на местността е около 1-1,30 минути на около 2 километра от околността. Провежда се само при подходящи метеорологични условия, сухо време и минимум 18 желаещи туристи. По пътя – посещение на град Ниш, разположен на река Нишава и считан до 1878 за български град. Кратка обиколка в града: Площада на Освобождението, Крепостта от 18 век, на мястото на която се е намирало първото римско укрепление, Нишкия университет, Казанджийското сокаче и други. Свободно време за разходка из центъра на града. Пристигане в София късно вечерта.


Цена на човек в двойна/тройна стая : 195 лв

Дете до 4,99 год. с двама възрастни на допълнително легло : 30 лв

Дете от 5 до 9,99 год. с двама възрастни на допълнително легло : 125 лв

Доплащане за единично настаняване : 80 лв




Хотел Копаоник 3* е построен през 2000 година, като първия модерен обект за настаняване с 50 стаи. Хотелът е реновиран през 2014 година, когато е построено и ново крило с 13 стаи и 4 апартамента и външен басейн с топла минерална вода. В приземието на хотела се намира медицинския блок,модерен Wellness център построен 2014 година и топлата връзка с вътрешния басейн с термална вода. В рамките на хотела се намират Кафе-бара и фитнес-зала.Удобните стаи с две и три легла са мебелирани с отделни легла или спални. Всички стаи са с баня, кабелна телевизия, телефон, балкон (освен мансардния етаж).Външния басейн на хотел е захранен с гореща вода от извора и може да се използва целогодишно, включително и при зимни условия, което го прави особено атрактивен.
Wellness центърът в Луковска Баня представлява комплекс, в който по естествен начин се повишава общото здравословно състояние на духа и тялото. Всичките благотворни свойства на водата, парата и топлината са в служба на отпускането и освобождаване от ежедневния стрес.В приятната обстановка на Wellness центъра са на разположение:
Солената стая (Халотерапия) – помещение направено от каменна сол, което има лековит микроклимат подобен на природните солени пещери. Въздухът е наситен с най-финни солени честици с многобройни микроелементи, които влияят положително върху човешкия организъм, така че се препоръчва не само на лицата със здравословни проблеми, а и на лица и спортисти с цел релаксация.
Тепидариум – е помещение с пейки които са загряти от 37°C до 39°C, съответно приблизително до температурата на човешкото тяло. Лежейки на пейките мускулите се отпускат, както и цялата нервна система. Тепидариумът се препоръчва като подготовка преди да влезете в парната баня.
Тропически дъжд – или душ с насочена водна струя върху определени части на тялото под определен натиск. Той действа положително при главоболие и мигрени, при напрежение в раменете и врата, при лека депресия и световъртеж.
Парна баня – или хамам представлява процедура в горещо затворено помещение с пара, която предизвиква изпотяване и освобождаване от токсините. Правилното ? използване продължава от 10 до 20 минути, след което следва душ с прохладна до студена вода.
Сауна – В сауната се използват много високи температури, с цел да се отпуснат мускулите и да се предизвика силното изпотяване и изхвърляне на токсините. Пребиваването в сауната стимулира естествените процеси на изцеление на организма и намаляването на болките в ставите и мускулите.
Джакузи ваната – хидромасажът е най-полезния вид масаж, тъй като водата поема ролята на „масажист“, комбинирайки топлина и натиск. Натискът, с които водните струи третират определени части на тялото са синхронизирани така, че да предоставят максимален ефект при отпускането.



В Република Сърбия може да се заплаща само в сръбски динари, които са с плаващ курс:
1 евро = 114-118 динара
1 лев = 57- 59 динара



ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ :

Минимален брой записани туристи: 18 туристи за автобус, за собствен транспорт – няма минимален брой.
Срок за уведомяване при недостигнат мин. брой туристи: 7 дни преди дата на отпътуване.

Условия за записване:

50 % Депозит при записване
Доплащане – 30 дни преди дата на отпътуване

Необходими документи:

Лична карта или международен паспорт с валидност 6 месеца от дата на пътуването
За деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, нотариално заверена декларация – съгласие от едния или двамата родители (оригинал + 2 копия) и копие от Акт на Раждане.Деца, чийто родители имат различни фамилии е задължително да носят копие от акта за раждане на детето. За Република Сърбия няма визови, санитарни и медицински ограничения и специални изисквания.

Отговорност: Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които по някакви причини им е отказан достъпа до Сърбия, поради забрана за напускане на страната, невалидни или липсващи документи или други независещи от него причини. Туроператорът е сключил застрахователен договор по чл.97 от Закона за туризма „Отговорност на туроператора

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Луковска баня |  Екскурзии - Сърбия |  Екскурзии - Луковска баня |  3 Март 2024 - Сърбия |  3 Март 2024 - Луковска баня

Избрани оферти