Начало / Екскурзии / Екскурзии - Ниш

3-ти март в Сърбия- Сокобаня и Ниш- ALL INCLUSIVE напитки- ПОТВЪРДЕНА

Номер на оферта

/

190461

Дати & цени

Цената включва

- Транспорт с лицензиран автобус
- 1 нощувки в модерно обзаведени апартаменти във Вила „Панония“ и „Вила Каскаде“http://www.apartmanikaskade.rs/
- 1 закуска на блок маса,
- 1 обяд по меню
- ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ С БОГАТО МЕНЮ, ЖИВА МУЗИКА И НЕОГРАНИЧЕНА КОНСУМАЦИЯ НА МЕСТНИ АЛКОХОЛНИ И БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ
- Водач от агенцията
- Организирана пешеходна разходка до местноста Лептерия
- Пешеходна разходка в центъра на Ниш
- Медицинска застраховка с покритие 5000 евро ( за лица от 70 до 79 г. – доплащане 2 лв. на ден )
-Туристическа такса

Цената не включва

- Вход за басейн в СПА център „ Соко Терме“ ( около 500 динара- 4 евро )
- Напитки по време на обядите
- Лични разходи
- Застраховка „ Отмяна на пътуване“ – по желание: цената зависи от застрахователната сума и оставащите дни от датата на сключване на договора до края на пътуването. Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката.

Програма на пътуването

2 дни / 1 нощувка
Транспорт:
Автобус
цена от 135 лв.

ПОТВЪРДЕНО ПЪТУВАНЕ !

ПРОГРАМА:
1 ден - София – Сокобаня ( 220 км. )

Отпътуване от Храм паметник „Александър Невски“ , гр. София в 7.00 ч. по маршрут София-Калотина-Ниш-Сокобаня. Пристигане в хотела преди обяд. Настаняване. Обяд. Свободно време за разходка из курорта или посещение на СПА център „ Соко Терме“ (намира се на около 800 м. от хотела и входа се заплаща допълнително на място ) . Комплексът разполага с 2 вътрешни, един външен минерален басейн, сауна, парна баня и др. СПА процедури.

ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ С БОГАТО МЕНЮ, ЖИВА МУЗИКА И НЕОГРАНИЧЕНА КОНСУМАЦИЯ НА МЕСТНИ АЛКОХОЛНИ И БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ. Нощувка.

2 ден – Сокобаня – Ниш- София

Закуска. По желание – разходка до местноста Лептерия- най – известното място в Сокобаня за пикник и разходки или посещение на СПА център „Соко Терме“ (намира се на около 800 м. от хотела и входа се заплаща допълнително на място ). Отпътуване за България. По пътя се спира за няколко часа запешеходна обиколка на центъра на Ниш. Тук ще видите известната Нишка крепост – един от символите на града,площада на Освобождението, река, Нишава и др. Свободно време за пазаруване.Пристигане в София вечерта.

Дати: 03.03.2017 – 04.03.2017 г.

ПОТВЪРДЕНО ПЪТУВАНЕ !

ЦЕНА на човек : 135 лв.

Допълнителна информация

- Деца до 1,99 години – безплатно
- За деца на възраст от 2 до 7,99 години, настанени с двама възрастни – остъпка 50% без да ползват легло, 30 % отстъпка , ако ползват легло .
- За пътуване със собствен транспорт – отстъпка 30 лв.

Условия за записване:
• капаро минимум 60 лв. при резервация и подписване на договор за организирано туристическо пътуване. Доплащане до 7 дни преди датата на отпътуване.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 35 туристи.
Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.
Данни за паспортен и визов режим: няма визов режим за български граждани. Пътуването по програмата се осъществява с валидна лична карта или паспорт. За деца под 18 години, пътуващи само с един родител или без родители, се изисква нотариално заверена декларация (оригинал + 1 фотокопие)

СЕРДИКА ХОЛИДЕЙЗ ЕООД има сключена застраховка "Отговорност на туроператора" — номер 165521315 0000550387 при ЗАД „Армеец“, валидна до 29.07.2017 г.


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛА :

Вила " Панония " и " Каскадe " разполагат с около 50 легла, разпределени в двойни, тройни и четворни апартаменти. Всички апартаменти са 4 *, разполагат с баня , кухненски бокс , кабелна телевизия , парно отопление , балкон , безплатен Wi- Fi , рум сървис .Намират се на 200м от центъра на града и по пътя към най-известните и красиви места ( Озрен , Lepterija ) в Сокобаня . Апартаментите в двете вили са с различна големина , капацитет и интериор и се намират в близост една от друга.


Тук можете да разгледате снимки от апартаментите във Вила „Панония“ и Вила „Каскаде“ , както и от ресторанта :

http://www.apartmanikaskade.rs/

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Ниш |  Екскурзии - Сърбия |  Екскурзии - Ниш |  3 Март 2024 - Сърбия |  3 Март 2024 - Ниш

Избрани оферти