Начало / Екскурзии / Екскурзии - Виена

Уикенд във Виена - 3 нощувки - с водач - полет от София!

Номер на оферта

/

173114

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет София – Виена – София с авиокомпания Bulgaria Air;
Летищни такси;
3 нощувки със закуска в избран хотел във Виена;
Обзорен тур на Виена с професионален екскурзовод на български език;
Трансфер летище – хотел – хотел;
Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро;
Водач от България.
Застраховка ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ с покритие за първите 1000 лв. на човек от ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУЪРЪНС ГРУП“.
Водач от България.

Цената не включва

Екскурзия до Виенската гора и Баден – 90 лв. за възрастен / 45 лв. за дете;
Посещение на Императорските апартаменти и музея на Сиси в двореца “Хофбург” с местен екскурзовод на български език (с включена входна такса) на турист – 60 лв. за възрастен / 30 лв. за дете;
Посещение на Императорската съкровищница с местен екскурзовод (с включена входна такса за Съкровищницата) – 45 лв. за възрастен / 23 лв. за дете;
Полудневна екскурзия до двореца Шьонбрун с включена входна такса – 75 лв. за възрастен / 38 лв. за дете;

В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.

Застрахователни суми и премии, и административни такси при доплащане за застраховка “Отмяна на пътуване” (по желание на клиента) за сумата на пакета над 1000 лв. е 8,00 лв. от страна на индивидуален клиент от ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУЪРЪНС ГРУП“.

Програма на пътуването

Уикенди във Виена - култура, аристократизъм и спокойствие

Редовни полети с Bulgaria Air

Виена е олицетворение на културата, аристократизма и спокойствието. Никъде другаде класическата музика не звучи така мелодично, шоколадът не е толкова сладък и архитектурата не е по-внушителна.

В цената е включено Обзорен тур на Виена с професионален екскурзовод на български език!

4 дни / 3 нощувки

ДАТИ, ХОТЕЛИ И ЦЕНИ на човек, в двойна стандартна стая, с включени закуска и летищни такси за ранни записвания до 12.08.2020 г.:

24.09 – 27.09.2020 - 7 Days Premium 3*: 790 лв.
08.10 – 11.10.2020 - 7 Days Premium 3*: 750 лв.
03.12 – 06.1.20202 - 7 Days Premium 3*: 760 лв.
10.12 – 13.12.2020 - 7 Days Premium 3*: 760 лв.

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

ПРОГРАМА

Ден 1
Събиране на летище София за полет до Виена. Кацане във Виена. Трансфер до хотела. Продължителност на трансфер – около 30 минути. Настаняване. Свободно време – необходимо е ползване на градски транспорт. Нощувка.

Ден 2
Закуска. Панорамна обиколка на Виена с местен екскурзовод.
Възможност за допълнителни екскурзии:
-Полудневна екскурзия - посещение на Императорската съкровищница в Хофбург с местен екскурзовод на български език, където се съхраняват най-значимите и богати колекции от светски и религиозни съкровища. Нощувка.

Ден 3
Закуска. Свободно време. Нощувка.
Възможност за допълнителни екскурзии:
-Полудневна екскурзия „Виенската гора и Баден” с местен екскурзовод – посещение на красивата южна част на Виенската гора, минавайки през романтичната долина Хеленентал, с посещение на абатството "Светият кръст".
-Полудневна екскурзия - посещение на Императорските апартаменти и музея на Сиси в двореца "Хофбург"с местен екскурзовод на български език.

Ден 4
Закуска. Напускане на хотела. Свободно време. Полудневна екскурзия до двореца Шьонбрун с включен вход. Трансфер до летището. Продължителност на трансфер – около 30 минути. Полет за София. Кацане в София.

=============================================================

ОПИСАНИЕ НА ХОТЕЛИТЕ ПО ПРОГРАМАТА

Seven Days Premium 3*

Местоположение
Seven Days Premium 3* се намира в квартал Meidling, на 3 минути от метростанция по линия U3, даваща директен достъп до центъра на столицата. На пешеходно разстояние има магазини и ресторанти, а учтивият персонал на рецепцията е винаги готов да упъти своите гости.

Хотел
Хотелът е модерен и стилен. Предлага богата закуска на шведска маса, а ресторантът приготвя известни австрийски специалитети. Рецепцията и барът на хотела са на разположение на своите гости денонощно.

Стаи
Стаите са стилно обзаведени, като вниманието е насочено към комфорта на клиента. Всяка стая е около 16 кв.м. и предлага настаняване на едно двойно легло или на 2 отделни. Третото легло е разтегаемо. Стаите са оборудвани с климатик, просторни бани с тоалетни принадлежности, писалище и сателитна телевизия и безплатен кабелен интернет.

---------------------

Arcotel Donauzentrum 4*

Arcotel Donauzentrum 4* е новопостроен хотел, който ще отвори врати на 01.08.2017г. С отлична локация и комфортно обзаведени стаи, хотелът е отличен избор за приятен престой по време на вашата екскурзия.

Местоположение
Arcotel Donauzentrum 4* се намира непосредствено до Метро станция – U1 Kagran. Спирката на метрото се намира на 350 м. от хотела. Намиращ се 22-ри район на Виена, хотелът се намира до Търговски център – Donau Zentrum.

Хотела
Arcotel Donauzentrum 4* е оборудван и обзаведен с най-модерни, съвременни технологии и материи. Модерно обзаведен, хотелът предлага комфортни стаи,богата закуска на блок маса и бар предлагащ напитки 24 часа в денонощието.

Стаите
Arcotel Donauzentrum 4* има 158 модерни стаи, които Ви потапят в модерната градска среда. Хотела предлага във всички стаи:
•безплатен интернет Wi-fi;
•40? LED телевизор със 100 канала;
•Grab & Go Закуска;
•24 часа безплатно кафе и чай;
•Индивидуален климатик;
•баня с душ и сешоар;
•нощна LED лампа за четене;
•телефон;
•сешоар.

Бар и Ресторант
В Arcotel Donauzentrum 4* можете да се насладите на богата и вкусна закуска на блок маса. Барът на хотела предлага безплатни напитки, като чай и кафе – 24 часа в денонощието.

Бизнес удобства
Хотела предлага на своите гости също и 2 конферентни зали, подходящи за провеждане на бизнес събития, оборудвани с всичко необходимо, разбира се според последните тенденции.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Часове на полетите:
СофияВиена: Излита в 15:00 ч. / Каца в 15:35 ч.
ВиенаСофия: Излита в 21:25 ч. / Каца в 23:55 ч.
*Възможни са промени в полетното разписание.

Трансфер летище – хотел – летище:
Продължителност : около 30 минути в посока с 3/4* автобус.

Резервации:
Първоначална вноска: 350 лв. при подписване на договор.
Краен срок за пълно плащане: 31 дни преди датата на пътуване.

ВАЖНО:
1.Минимален брой туристи: 120 души. При неосъществен минимален брой туристи туроператорът е длъжен да уведоми 21 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
2.Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
3.Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
4.Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
5.Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ

Предварителното записване и заплащане е препоръчително за всички екскурзии. Екскурзиите се провеждат с беседа на български език при минимум 20 туриста. Всички екскурзии могат да се заявяват и заплатят на място, при налични свободни места. Провеждането на екскурзии не се гарантира без минимум събрани туристи.
Обзорен тур на Виена
Включена в цената
Разглеждане на: дворецът “Белведере”, един от най-хубавите барокови образци в света, принадлежал на Хабсбургите; Виенската опера, където ежегодно се провежда оперен бал; булевард “Рингщрасе”, изграден на мястото на старата крепостна стена; дворецът “Хофбург” – зимната резиденция на Хабсбургите; Парламентът със статуята на Атина Палада; Кметството – внушителна сграда в неоготически стил; Къщата на Хундертвасер с необичайните си апартаменти, следващи единствено природните форми; най-старият увеселителен парк в Европа “Пратер” със символа на Виена – Виенското колело.

Цената включва: трансфер и екскурзоводско обслужване на български език.
Цената не включва: разходи от личен характер.

Виенската гора и Баден
90 лева / 45 лева (деца 2г. – 11,99 г.)
Посещение на красивата южна част на Виенската гора, минавайки през романтичната долина Хеленентал, с посещение на абатството “Светият кръст”, където се пазят мощите на последния владетел от династията Бабенберг; разходка в Баден – основан от римляните, градът е известен с термалните си извори.

Цената включва: трансфер и екскурзоводско обслужване на български език.
Цената не включва: разходи от личен характер.

Посещение на двореца Шьонбрун
75 лева / 38 лева (деца 2г. – 11,99 г.)
Шонбрун и неговите красиви барокови градини са абсолютно задължително да бъдат посетени за всеки гост на Виена. Построен от известния архитект Фишер фон Ерлах през 17-ти век, дворецът днес е част от световното културно наследство на ЮНЕСКО.
Екскурзията ще Ви покаже красотите на част от всичките 1000 стаи, много от тях декорирани от императрица Мария Терезия. Дворецът се е ползвал за лятна резиденция на кралското семейство, а в градините има много интересни забележителности, като лабиринта от растителност и зоологическа градина.

Цената включва: транспорт, входен билет и тур с екскурзовод на български.
Цената не включва: разходи от личен характер.

Посещение на Императорската съкровищница в двореца Хофбург
45 лева / 23 лева (деца 2г. – 11,99 г.)
Императорската съкровищница е място, където се съхраняват най-значимите и богати колекции от светски и религиозни съкровища, обхващащи повече от хиляда години от Европейската история, както и Копието на съдбата, за което се носи преданието, че онзи, който го притежава ще завладее света.

Цената включва: екскурзоводско обслужване на български език, входна такса.
Цената не включва: разходи от личен характер.

Посещение на Императорските апартаменти и музея на Сиси в двореца “Хофбург”
60 лева / 30 лева (деца 2г. – 11,99 г.)
Посещение на императорския дворец и разглеждане покоите на император Франц Йозеф І и императрица Елизабета Баварска – Сиси.

Цената включва: екскурзоводско обслужване на български език, входна такса.
Цената не включва: разходи от личен характер.

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - Австрия |  Оферти - Виена |  Екскурзии - Австрия |  Екскурзии - Виена |  Уикенд почивка - Австрия |  Уикенд почивка - Виена

Избрани оферти