Начало / Екскурзии / Екскурзии - Стокхолм

8 МАРТ в Стокхолм - самолет - 5 дни - Индивидуално пътуване без водач!

Номер на оферта

/

185690

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет София – Стокхолм/Скавста - София

Летищни такси

Ръчен багаж до 10 кг /с размери 55x40x20 см/

1 лична вещ с максимален размер 35х20х20 см. /куфар за документи, дамска чанта или чанта за лаптоп/

4 нощувки със закуски в хотел Ibis Styles Stockholm Odenplan 3* или подобен в Стокхолм

По желание Пешеходен тур на английски език

Медицинска застраховка с покритие 7 000 евро за лица до 65 години

Цената не включва

Автобус от летище Скавста до центъра на Стокхолм – 30 евро двупосочно

Чекиран багаж до 15 кг /25 - 35 евро на посока/ или 20 кг /35 - 45 евро на посока/

Доплащане за медицинска застраховка за лица над 65 г. - 10 лв.

ЗАБЕЛЕЖКА: Цените на багажа се определят от авиокомпанията и варират в зависимост от сезона.

Програма на пътуването

Самолетна екскурзия в Стокхолм с 4 нощувки - НАЙ-ДОБРАТА ОФЕРТА!

Пътуването е ИНДИВИДУАЛНО и не включва водач от България!

Маршрут: София-Стокхолм-София

======================================================

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ СТОКХОЛМ?

Стокхолм е една от най-красивите столици в света. Градът е построен на 14 острова, свързани от 57 моста. Сградите, модерният дизайн, шикозният стил, зеленината, свежият въздух и близостта на водата са отличителните белези на този град. Еко паркът, първият Национален градски парк в света, представлява зелена площ, която е като бял дроб на града и е постоянна част от неговия чар. Със 750-годишната си история и богат културен живот Стокхолм предлага широк избор на музеи от световна класа и много атракции. До повечето забележителности в града може да се стигне пеша, като можете да разгледате много неща за малко време. Може да видите само за един ден активния градски живот, историята на цивилизацията, както и естествената обстановка на хората.

====================================================

ДАТА: 08.03.2017 г.

ЦЕНА: 690 лв.

====================================================

ПРОГРАМА:

ДЕН 1:
Полет от София в 17:35 ч. Пристигане в Скавста в 19:25ч. Придвижване с шатъл автобус до Стокхолм. Настаняване в хотела. Нощувка.

ДЕН 2:
Закуска. Свободно време. 13 ч. - по желание може да се включите към Пешеходен тур на Гамла Стан - стария град на английски език. По време на тура ще видите: Немската църква – създадена през 1751 г. църквата се намира в квартал, заселен предимно от германци в Средновековието; Алеята на M?rten Trotzig – най-тясната улица в Стокхолм; The Iron Square – вторият най-стар площад в Стокхолм, датиращ от 1300 г.; Merchant’s Square; Iron Boy – известен като „малкото момче, което гледаше луната”, това е най-малката публична статуя в Стокхолм, само 15 см.; Кралския дворец ; The Great Church – най-старата църква в Гамла Стан,основана през 13 век.; The Big Square – най-стария площад в Стокхолм; Музеят на Алфред Нобел; The Priest’s Street; The House of Nobility; Riddarholm Church – погребалната църква на Шведските монарси и една от най-старите в Стокхолм; Birger Jarls Square;
Нощувка.

ДЕН 3:
Закуска. Свободно време за разглеждане на града. Може да посетите кметството на Стокхолм, Кралския дворец, Кралската Опера, световноизвестния военен кораб - Васа музей; най-стария открит музей в света – Скансен, или къщата на Астрид Линдгрен. Отдайте се на шанса си да разгледате Стокхолм и по вода. Пейзажите оттам са фантастични. Има много турове из града, от които да си изберете. И ако 14 острова не са ви достатъчни, може да отидете до чудесния архипелаг от 30 000 острова. Нощувка.

ДЕН 4:
Закуска. Свободно време. Нощувка.

ДЕН 5:
Закуска. Освобождаване на хотела. Свободно време. Следобед придвижване до летище Скавста. Полет в 19:50 ч. Пристигане в София в 23:40 ч.

====================================================

ОПИСАНИЕ НА ХОТЕЛИТЕ:

Хотел IBIS STYLES STOCKHOLM ODENPLAN 3*
Хотелът е разположен на 50 метра от метро станция Odenplan и Обсерваторията на Стокхолм.
В стаите има безплатен WI-FI плазмен телевизор. Реновиран през 2012 г. ,хотелът предлага светли, модерни стаи с дървен под. Някои от стаите са с балкон,а повечето предлагат гледка към църквата Густав Васа. На 8 мин пеша се намира шопинг улицата Drottninggatan, ресторантите , баровете и кафенетата са още по – близо. Старият град се намира на 5 мин. с метро.

Хотел CONNECT CITY 3*
Дизайнерският хотел е разположен на остров Кунгсхолмен в централен Стокхолм, само на 400 метра от метро станцията Fridhemspla. Хотелът предлага безплатен достъп до сауната и стаи с телевизор с плосък екран.
Стаите в Connect Hotel City имат дървени подове, работно бюро и фотьойл. В удобните теракотени бани има душ и сешор.
Лоби барът към хотела предлага разнообразно меню от напитки и леки закуски.
Централното местоположение на хотела предлага бърз достъп до културните, търговски и развлекателни забележителност на града. Централната жп гара на Стокхолм е само на 2 спирки с метрото.

=================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

За да направите резервация е необходим депозит 50 % или пълно плащане.
Доплащането трябва да се направи до 14 дни преди отпътуването!
Екскурзията се осъществява независимо от броя на записаните!
Цената е валидна до изчерпване на местата!
Заплатения депозит е невъзвръщаем!
Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата!

Фирмата организатор не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Швеция поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини!

Тагове

Оферти - Швеция |  Оферти - Стокхолм |  Екскурзии - Швеция |  Екскурзии - Стокхолм |  8 Март 2024 - Швеция |  8 Март 2024 - Стокхолм

Избрани оферти