Начало / Екскурзии / Екскурзии - Солун

8-ми март в СОЛУН -БУЗУКИ Парти и Шопинг страсти ОГРАНИЧЕНИ МЕСТА!

Номер на оферта

/

228978

Дати & цени

Цената включва

Лицензиран автобусен транспорт
1 нощувка със закуска в хотел 3* , 4* по избор
туристическа обиколка на Солун
Посещение на манастира Agios Paisios
Водач
медицинска застраховка 5000 еu/ ЗАД Армеец

Цената не включва

Вечеря в таверна – 35 евро
Посещение на Бозуки клуб -40 eвро с включен късен трансфер на връщане към хотела( при мин. 4 души)
Разходка с корабче – 10 евро
Лични разходи
Сити такси

Програма на пътуването

ПРАЗНИЧНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ
ТАВЕРНА и БУЗУКИ БАР до ЗОРИ

8.03.2019-9.03.2019
ОГРАНИЧЕНИ МЕСТА!!


ЗАПОВЯДАЙТЕ НА НАШЕТО 8-Мартенско Парти

В ГОСТОПРИЕМНИЯ СОЛУН !

109 лв –3* хотел

129 лв- 4* хотел


1-ви ден
Отпътуване от НС Васил Левски в 7.00 ч. Пристигане в Солун на обяд – директно пътуване до Mall Mediterranean Cosmos – най-големият МОЛ на територията на Балканския полуостров с 209 магазина, 37 ресторанта и кафенета, кина, детска градина, църква и амфитеатър с 400 места.Свободно време за пазаруване и релакс. Късния следобед настаняване в хотела. Свободно време. Вечерта вечеря ( месно /рибно меню) в таверна в сърцето на гостоприемния Солун- квартал Лададика . Продължаме празника с невероятен купон в популярен Бузуки клуб с изпълнения на живо на известни певци и много, много цветя…
Нощувка.

2-ри ден
Закуска. Освобождаване на хотела .Разходка до Agios Paisios Манастир – едно духовно място, изпълнено с много енергия и вътрешна сила . Напомня на българските Рупи като енергиен и духовен център .Отпътуване и панорамна туристическа обиколка на Солун : започва с величествения площад „Аристотел” и едноименната статуя на древногръцкия философ и учен, един от най-големите гении на Античността , наричан „Баща на науката“ . Променадата на Солун ни води към Бялата кула, макар и преди носела имената Кулата на кръвта и Червената кула, сега отново е Бяла и в нея се помещават интересни музейни експонати от Византийската епоха.Обиколката на групата продължава с паметника на Александър Македонски, Института на гръцкото театрално изкуство, Солунския университет, площад „Наварино” с Двореца на Галер; „Арката на Галер”- построена през 305 г. за отпразнуване на окончателната победа на император Галер Максимилиан над персите; Ротондата „Свети Георги” , крепостта „Ептапиргио” с възхитителна гледка към града и Термическия залив.Последната спирка е известната църква „Св. Димитър”- построена върху римският затвор, в който е пострадал Светецът и където е бил гробът му. Свободно време за самостоятелна разходка . Препоръчваме Археологическия и Олимпийския музеи , както и Музея на фотографията.
По желание- разходка с Корабче из Солунския залив , за да се насладите на кристално-сините ласки на галещия сетивата морски бриз. Време за невероятни гледки , прекрасни снимки и вкусно фрапе с канела(с допълнително доплащане).

Следобед – отпътуване за България . Пристигане в София вечерта.


На турист в двойна стая хотел 3* : 109 лв.
Доплащане за единична стая: 35 лв
Дете настанено с 2 възрастни: 85 лв

На турист в двойна стая хотел 4* : 129 лв
Доплащане за единична стая: 45 лв
Дете настанено с 2 възрастни: 105 лв

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ :

Минимален брой записани туристи: 40
Срок за уведомяване при недостигнат мин. брой туристи: 7 дни преди дата на отпътуване.
Хотелите по програмата се препотвърждават 7 дни преди дата на отпътуване

Условия за записване:

50 % Депозит при записване
Доплащане – 30 дни преди дата на отпътуване

Необходими документи:

Лична карта или международен паспорт с валидност 6 месеца от дата на пътуването
За деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, нотариално заверена декларация – съгласие от едния или двамата родители (оригинал + 2 копия) и копие от Акт на Раждане.

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Солун |  Екскурзии - Гърция |  Екскурзии - Солун |  8 Март 2024 - Гърция |  8 Март 2024 - Солун

Избрани оферти