Начало / Екскурзии / Екскурзии - Буенос Айрес

Екскурзия до Бразилия и Аржентина - 12 дни - 24.10.2018 г.

Номер на оферта

/

113778

Дати & цени

Цената включва

• Самолетен билет София – Франкфурт – Буенос Айрес и Рио де Жанейро – Франкфурт – София с включени летищни такси на авиокомпания Луфтханза;
• Самолетни билети Буенос Айрес – Игуасу и Игуасу – Рио де Жанейро с включени летищни такси;
• Всички трансфери с туристически климатизиран автобус, съобразен с броя на групата;
• 3 нощувки със закуски в хотел Continental 725 5* в Буенос Айрес ;
• 2 нощувки със закуски и вечеря в хотел Bourbon 5* в Игуасу;
• 4 нощувки със закуски в хотел Windsor Leme 4* в Рио де Жанейро;
• Панорамна обиколка с климатизиран автобус и екскурзовод на Буенос Айрес;
• Организиран тур с климатизиран автобус на бразилската и аржентинската страна на водопадите Игуасу;
• Посещение на Птичия парк в Игуасу;
• Целодневна обиколка на Рио с климатизиран автобус и разглеждане на Колониалния център и изкачване на Корковадо до статуята на Исус с включени входни такси и билети;
• Полудневна екскурзия с климатизиран автобус на Рио с посещение на Захарната глава и пристанищния квартал Porto Miravilla с включени входни такси и билети;
• Посещение на Музея за скъпоценни камъни към бижутерийна фирма STERN;
• Местно екскурзоводско обслужване;
• Подробна туристическа информация за Бразилия и Аржентина;
• Водач-преводач от агенцията с опит по тази дестинация;
• Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец” за лица до 70 г. за застрахователна сума 10 000 евро и покрити основни рискове (вижте приложените към програмата Общи условия на ЗАД „Армеец”).
* Летищните такси към момента на публикуване на офертата (30.01.2018) са в размер на 880 лв и се фиксират към датата на доплащане – 24.08.2018, поради честата им променливост!

Цената не включва

Допълнително се заплащат на човек:

• Настаняване в единична стая: при запитване;
• Екскурзия със сборна група и екскурзовод на англ. език до Делта и Тигре и разходка с лодка: 50 щ.д., /при група от 15 човека с водач от агенцията;
• Екскурзия със сборна група и екскурзовод на англ. език до ранчо в пампата с обяд и шоу програма: 140 щ.д.;
• Посещение на елитното танго шоу Esquina Carlos Gardel с включена вечеря: 85 щ.д., с водач от Профи Травъл при група от 15 човека;
• Вечеря в чураскария Рафаин Катаратас с включена фолклорна програма в Игуасу с трансфери, местен екскурзовод и водач при група от минимум 15 записани: 58 щ.д.;
• Доплащане за застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец” за лица над 70 до 80 г. за застрахователна сума 10 000 евро и покрити основни рискове: 20 лв на човек;
• Застраховка отмяна на пътуване и прекъсване на пътуването по неотложни независещи от клиента причини – по желание и при записване;
• Напитки по време на хранене и лични разходи.

Програма на пътуването

Екскурзия до Бразилия и Аржентина - гореща самба и страстно танго

12 дни / 9 нощувки

ДАТА: 24.10 - 04.11.2018 г. - ГАРАНТИРАНА ГРУПА!

Жена за комбинация в двойна стая, без доплащане за единична!

---------------------------------------------------

ЦЕНИ:

Цена на основен пакет на човек в двойна стая при група от 16 - 20 туристи:
ОБЩА ЦЕНА НА ПЪТУВАНЕТО: 5645 лв.

Цена на основен пакет на човек в двойна стая при група от 21-25 туристи:
ОБЩА ЦЕНА НА ПЪТУВАНЕТО: 5545 лв.

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

ПРЕДИМСТВА НА ПРОГРАМАТА:

-Тази програма се предлага за 10-та поредна година!
-Настаняване в централни и специално подбрани 4* и 5* хотели в Буенос Айрес, Игуасу и Рио де Жанейро!
-В програмата са включени всички входни такси на посещаваните обекти!
-Професионален водач от агенцията с опит в тази дестинация!
-Професионализъм и качество – над 40 групи годишно до 6-те континента!

===========================================================

ПРОГРАМА:

Ден 1 /24 октомври 2018, сряда/ СофияФранкфуртБуенос Айрес

Отпътуване от летище София с полет на Луфтханза за Франкфурт в 19:00. Кацане на летище Франкфурт в 20:20 и продължение за Буенос Айрес в 21:55. Нощувка в самолета.

Ден 2 /25 октомври 2018, четвъртък/ Буенос Айрес

Пристигане в Буенос Айрес в 06:45. Посрещане на летище и трансфер до хотел Continental 725 5* , централно разположен. Настаняването става веднага, възможност за освежаване и почивка.
Следобяд организирана панорамна обиколка на Буенос Айрес с автобус, местен екскурзовод и водач с превод на български език. Разглеждане на основните забележителности на града: Обелиска и Театър Колон (отвън), Площад „25-ти май” с Каса Росада (отвън), Катедралата (включено посещение) и Кметството (отвън), гробницата на Евита Перон в елегантния квартал Реколета (включено посещение), Палермо с „Площада на Обединените нации”, Пуерто Мадеро с емблематичния „Мост на жената” и пъстрия на цветове и музика квартал Ла Бока с уличката „Каминито” (включена разходка), където за пръв път се е появило тангото. Връщане в хотела, свободно време за вечеря и нощувка.

Ден 3 /26 октомври 2018, петък/ Буенос Айрес

Закуска. Свободно време в Буенос или по желание може да направите екскурзия извън Буенос Айрес. Предлагаме Ви да се присъедините към полудневен тур с автобус и водач на български език до курортното градчето Тигре, известно с множеството си канали и летни вили на богати аржентинци. Включена е разходка с лодка по делтата на река Парана – истински лабиринт от островчета и речни канали. Екскурзията е лежерна и приятна за тези, които обичат живота извън големия град. Връщане в Буенос Айрес и свободен следобяд.
Възможно е този ден да се присъедините към целодневна екскурзия със сборна група и екскурзовод на английски език до типична ферма-ранчо в пампата на Аржентина с традиционен обяд – аржентинско вино и печено месо „асадо” с програма от песни, танци, езда на коне и наблюдение на триковете на местните каубоу. Екскурзията е за тези, които искат да научат повече за живота на легендарния аржентински каубои – „гаучото”. Връщане в хотела късния следобяд.
Вечерта по желание посещение на елитното танго шоу Esquina Carlos Gardel, където ще усетим магията на вечните танга в изпълнение на световните звезди на този танц. Преди шоуто в театъра се сервира вечеря с включени вино, вода, безалкохолни напитки и кафе. Връщане в хотела и нощувка.

Ден 4 /27 октомври, събота/ Буенос Айрес

Закуска. Свободен ден за самостоятелно разглеждане на най-европейската столица в Латинска Америка с време да се насладите и усетите пулсиращата атмосфера на града – паркът с фонтаните пред Конгреса, построен по подобие на Американския Капитолий с емблематичната скулптура на Мислителя на Роден отпред; разходка по булевард „9-ти юли” с известния Обелиск; „Авенида де Майо”; търговската улица „Флорида”; площада „Сан Мартин”, пазаруване в уникалната книжарница „Ел Атенео“, посещение по желание на един от многото музеи или опитване на традиционните аржентински „медиалунас” и „емпанадас” в чаровните кафенета наоколо.
По желание този ден може да се включите в екскурзия до Монтевидео, столицата на Уругвай. Свободно време за вечеря. Нощувка.

Ден 5 /28 октомври 2018, неделя/ Буенос Айрес – Игуасу

Закуска, трансфер до летище и полет за Игуасу. Кацане на летището в Игуасу, посрещане и обиколка на аржентинската страна на водопадите, впечатляваща най-вече с “Дяволското гърло” – водопадът с най-голям дебит и красота. Изграденият специалeн мост над реката, достига на метри от големия водопад и там, на панорамната площадка над водопада, силата на това природно чудо е най-разтърсваща! Преминаване на границата с Бразилия и настаняване в хотел Bourbon Cataratas 5*. На разположение са три ресторанта, басейн и два бара, както и възможност за най-различни видове спорт и забавления. Включена вечеря в хотела. Нощувка.

Ден 6 /29 октомври 2018, понеделник/ Игуасу

След закуска, организиран тур на бразилската страна на най-широката водопадна редица в света – 2700 м, общо 27 водопадни каскади. След всеки завой на пътеката, отвеждаща надолу към водопадите, гледките се разкриват все по-впечатляващо, докато се открие цялата изумителна панорама на това природно чудо. Небесната дъга е постоянна украса над водопадите, а приближавайки почти на крачка от тях, се усеща зареждащата им сила. В този тур е включено и посещение на Птичия парк, част от националния резерват, където могат да се видят птици от всички части на Бразилия – от малките колибри до смешните тукани и пъстроцветните папагали Ара.
За най-големите авантюристи - тур по желание с моторна лодка по реката и под част от водопадите. Незабравимо преживяване с много адреналин, което ще може да заявите и заплатите на място! Възможност за полет с хеликоптер над впечатляващите водопади и над язовир Итайпу, на който е построена втората по големина ВЕЦ в света – съоръжение, наричано „инженерна красота“ и част от Седемте чудеса на модерния свят.
Вечерта по желание посещение на Чураскария Рафаин Катаратас с включена вечеря и шоу програма, представяща фолклорни танци от цяла Латинска Америка. Връщане в хотела и нощувка.

Ден 7 /30 октомври 2018, вторник/ Игуасу – Рио де Жанейро

Закуска, трансфер до летище и отпътуване с полет за Рио де Жанейро. Трансфер до хотел Windsor Leme 4* разположен в района на най-известния плаж в света – Копакабана.
Вечерта пешеходна разходка по красивия крайбрежен булевард „Атлантика” и по желание вечеря в типичен бразилски ресторант – чураскария.

Ден 8 /31 октомври 2018, сряда/ Рио де Жанейро

Закуска. Програмата за деня започва с изкачване до един от най-известните монументи в света – статуята на Исус Христос Изкупителя със зъбчата железница, катереща се сред гъста тропическа растителност по вертикалните склонове на планината Корковадо. Продължава се със специален асансьор, изграден в скалата и открит ескалатор, който извежда туристите на самата панорамна площадка около статуята. Усещането горе е сюрреалистично – сякаш летиш с хеликоптер над красивите заливи и островчета долу, обвити в мараня. Импозантната статуя на разперилия две ръце над града Исус, покорява с невероятното си присъствие на тази височина. Следобяд разходка из Колониалния център на Рио и разглеждане на ултрамодерната Катедрала с форма на пирамида, Старата библиотека – един истински архитектурен шедьовър, кафене „Коломбо”, Градския театър (само отвън), известните стълби „Селарон” и други. Връщане в хотела, свободно време за вечеря и нощувка.

Ден 9 /01 ноември 2018, четвъртък/ Рио де Жанейро

След закуска денят е посветен на разглеждане на останалите забележителности на Рио. Включена екскурзия до „Захарната глава” с изкачване до върха на природния феномен със специален кабинков лифт. Невероятните гледки от върха на тази монолитна гранитна скала (396 м) към града и океана привличат милиони туристи от цял свят всяка година. Възможност за полет с хеликоптер над „Града на чудесата”. Програмата за деня включва също посещение на пристанищния квартал Porto Miravilla и Музея на Бъдещето (отвън). Вечерта самостоятелно посещение на някои от предпочитаните клубове за боса нова и самба.

Ден 10 /02 ноември 2018, петък/ Рио де Жанейро

След закуска, свободен ден за плаж, почивка и шопинг в „Града на удоволствията”. Тук предложенията са много – дали ще сте на плажа Ипанема или Копакабана, очарованието на кариоките да си прекарват времето безгрижно ще ви завладее! По желание посещение на един от най-старите квартали на Рио де Жанейро – Санта Тереза. Разходка из красивите калдаръмени улички, посещение по желание на музея Chacara do Ceu и Парка на руините, разположен на един от най-тихите и високи хълмове в централната част на Рио. Нощувка.

Ден 11 /03 ноември 2018, събота/ Рио де ЖанейроФранкфурт

Закуска. Последен ден за плаж, почивка или самостоятелно разглеждане на Рио. Предлагаме Ви разглеждане на шопинг центъра и музея за скъпоценни камъни към една от най-реномираните фирми в света за изработка на бижута – Щерн. По желание посещение на Ботаническата градина в Рио, известна с екзотичните си растителни видове или самостоятелно разглеждане на многобройните галерии и музеи в центъра на града и др. Освобождаване на стаите в хотела до обяд. Следобяд трансфер до летище и отпътуване за Франкфурт с полет на Луфтханза в 20:40.

Ден 12 /04 ноември 2018, неделя/ ФранкфуртСофия

Кацане във Франкфурт в 10:55 и продължение за София с полет в 18:50.За всички желаещи, разходка до центъра на Франкфурт. Пристигане на летище София в 22:05. Край на програмата.

===========================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

• Цената е валидна при група от минимум 16 туристи;
• Необходими документи за записване: копие или данни от валиден задграничен паспорт (минимум 6 месеца от датата на връщане), попълнен договор и депозит в размер на 2000 лв на човек;
• Плащането става в брой, с кредитна карта или по банков път.
• Краен срок за събиране на групата: 11.05.2018;
• Доплащане на цялата сума с летищни такси и допълнителни екскурзии: 24.08.2018;
• За посещението на Аржентина и Бразилия не се изискват визи и ваксини.
• Допълнителните екскурзии и услуги се заявяват и заплащат в лева предварително в офиса ни при доплащането на екскурзията;
• Смяната на посочените хотели с подобни от същата категория не се смята за съществена промяна в програмата.
• Настаняването в хотелите става след 14:00, а освобождаването на стаите - до 12:00.
• Цените са изготвени при валутен курс 1 щ. долар = 1.594 лв на ОББ към 30.01.2018 г. и при увеличение на валутния курс на щ. долар към лева с повече от 3%, туроператорът си запазва правото да прекалкулира цената към датата на финално доплащане, която е 24.08.2018 г. При калкулациите се използва курс продава на ОББ.
• Туроператорът не носи отговорност при смяна на часовете на полетите от страна на превозвача.
• За допълнителните мероприятия, като отделна част и невлизащи в Общата пакетна цена, туроператорът не носи отговорност. Те се провеждат изцяло по желание и на собствена отговорност от страна на записалите се клиенти.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - Аржентина |  Оферти - Буенос Айрес |  Екскурзии - Аржентина |  Екскурзии - Буенос Айрес |  Екзотична почивка 2024 - Аржентина |  Екзотична почивка 2024 - Буенос Айрес

Избрани оферти