Начало / Екскурзии / Екскурзии - Венеция

АВТОБУСНА ЕКСКУРЗИЯ ВЕНЕЦИЯ И ФЛОРЕНЦИЯ с автобус от София и Пловдив

Номер на оферта

/

225009

Дати & цени

Цената включва

Транспорт с луксозен автобус

Съответния брой нощувки със закуски.

Водач-придружител

Екскурзоводско обслужване

Цената не включва

Такси за вход в музеи, билети за корабчета, градски транспорт и пр.

Медицинска застраховка (2 лв. на човек на ден)

Градска такса в Лидо ди Йезоло и Монтекатини Терме

Слушалки по време на екскурзоводската програма (2-3 EUR на човек)

Посещение на галерията Уфици с екскурзовод на български (30 лв. + такса за вход)

Програма на пътуването

Незабравима екскурзия до Венеция и Флоренция с автобус от Пловдив и София

ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ И ЦЕНИ:

16.06.2018 - 389 лева
18.07.2018 - 389 лева
15.08.2018 - 378 лева
05.09.2018 - 378 лева
20.09.2018 - 378 лева
10.10.2018 - 368 лева
08.12.2018 - 368 лева

Посочените цени са с включени отстъпки за ранни записвания в размер на 3%! Отстъпките са валидни до 61 дни преди съответната дата на отпътуване!


Екскурзията е петдневна и включва 1 нощувка в района на Венеция (Лидо ди Йезоло, околности на Лидо ди Йезоло или околности на Тревизо), 1 нощувка в района на Флоренция или Монтекатини Терме и разглеждане с екскурзовод на забележителностите на Венеция, Верона, Флоренция и Пиза. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 или 2 звезди.

Ден 1

Екскурзията Ви до Венеция и Флоренция ще започне с отпътуване в 09:30 ч. – хотел “Тримонциум” в Пловдив – трансфер ПловдивСофия за тези, които желаят / 13:00 ч. – отпътуване от София от Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Качването в автобуса започва в 12:30 ч. Отпътуване по маршрут СофияБелградЗагребЛюблянаВенеция. Нощен преход.

Ден 2

Сутринта - пристигане във Венеция. Разглеждане забележителностите на Венеция: разходка с корабче от Пунта Сабиони до пл. „Сан Марко” (цената на билета за корабчето не е включена в пакетната цена на екскурзията), посещение на историческия център на Венеция: пл. “Сан Марко”, базиликата „Сан Марко”, двореца на Дожите (отвън), моста Риалто. Свободно време. Настаняване в хотел в района на Венеция (Лидо ди Йезоло, околности на Лидо ди Йезоло или околности на Тревизо). Нощувка.

Ден 3

Закуска. Отпътуване от Лидо ди Йезоло или областта на Тревизо. Разглеждане на забележителностите на Верона (Пл. „Бра”, Арена ди Верона, къщата на Жулиета, „Виа Мадзини”) и едночасов престой в Пиза в Двора на чудесата (Катедралата, баптистериото и наклонената кула). Вечерта – пристигане в Монтекатини Терме, настаняване в хотела. Нощувка.

Ден 4

Закуска. Отпътуване за Флоренция. Пристигане. Разглеждане с екскурзовод забележителностите на Флоренция: църквата – пантеон Санта Кроче (отвън), катедралата „Санта Мария дел Фиоре”, квартала на Данте, площада на Синьорията. Свободен следобед. Възможност за разглеждане на галерията Уфици с доплащане 30 лв + такса за вход и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва резервация и екскурзовод на български по време на визитата, таксата за вход в галерията, която е около 13 евро, се плаща на място; посещението се организира при минимум 15 участника (местата за посещение на галерията Уфици са ограничени – групата може да е от максимум 25 човека; записваме до изчерпване на местата). Важно: възможно е да се наложи групата да се придвижи с влак до центъра на Флоренция от гара Пратиньоне или Каленцано и обратно. В този случай цената на билета за влака е включена в пакетната цена на екскурзията. Вечерта – отпътуване по маршрут ФлоренцияЛюблянаЗагребБелградСофия. Нощен преход.
Забележка: При екскурзията с дата на отпътуване 28.04.2018 галерията Уфици е затворена.

Ден 5

Вечерта - пристигане в София на Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Трансфер до Пловдив.

Важно:

ВАЖНО: При нощувки в Италия туристите заплащат задължително градска такса както следва: в или в околностите на Лидо ди Йезоло - 1,00 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и 1,50 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди; в или в околностите на Монтекатини Терме - 1-2 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и 3-4 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог. Възможно е през 2017 г. и други европейски градове да въведат подобни такси, които биха се заплащали директно на рецепцията на хотелите лично от туристите.

Допълнителна информация

Посочените цени са с включени отстъпки за ранни записвания в размер на 3%! Отстъпките са валидни до 61 дни преди съответната дата на отпътуване!

Тагове

Оферти - Италия |  Оферти - Венеция |  Екскурзии - Италия |  Екскурзии - Венеция |  Last minute оферти - Италия |  Last minute оферти - Венеция

Избрани оферти