Начало / Екскурзии / Екскурзии - Атина

Атина - Специална промоция

Номер на оферта

/

200323

Дати & цени

Цената включва

САМОЛЕТЕН БИЛЕТ С RYANAIR С ВКЛЮЧЕНИ ЛЕТИЩНИ ТАКСИ;
САЛОНЕН БАГАЖ (ЕДНА ЧАНТА ДО 10 КГ. С РАЗМЕРИ ДО 55X40X20 СМ И ЕДНА МАЛКА ЧАНТА С РАЗМЕРИ ДО 35Х20Х20 СМ);
3 НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ В ЦЕНТРАЛНО РАЗПОЛОЖЕНИЯ ХОТЕЛ „ACHILLION“ 3* ИЛИ ПОДОБЕН.

Цената не включва

ЧЕКИРАН БАГАЖ ДО 15 КГ – 70 ЛВ. В ДВЕ ПОСОКИ;
ЧЕКИРАН БАГАЖ ДО 20 КГ – 90 ЛВ. В ДВЕ ПОСОКИ;
ТРАНСФЕРИ ЛЕТИЩЕ-ХОТЕЛ-ЛЕТИЩЕ (С ДОПЛАЩАНЕ 100 ЛВ. В ДВЕТЕ ПОСОКИ);
ПОЛУДНЕВНА ОБИКОЛКА НА АТИНА С ЕКСКУРЗОВОД (С ДОПЛАЩАНЕ 50 ЛВ. И ПРИ ПРЕДВАРИТЕЛНА ЗАЯВКА И ЗАПАЛАЩАНЕ В БЪЛГАРИЯ; ПРОВЕЖДА СЕ ПРИ НАЙ-МАЛКО 6 УЧАСТНИКА);
КРУИЗ ДО ОСТРОВИТЕ ХИДРА, ПОРОС И ЕГИНА С ВКЛЮЧЕНИ ОБЯД И БОГАТА ФОЛКЛОРНА ПРОГРАМА НА БОРДА – 155 ЛВ. НА ЧОВЕК
ГРАДСКА ТАКСА (CITY TAX);
БИЛЕТИ ЗА ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ, ВХОДНИ ТАКСИ В МУЗЕИТЕ И ПР.;
МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА - 2 ЛВ. НА ЧОВЕК НА ДЕН.

Програма на пътуването

Екскурзията е четиридневна и включва 3 нощувки със закуски в хотел Achillion 3* в центъра на Атина, самолетен билет (с включени летищни такси, ръчен багаж - една чанта до 10 кг. с размери до 55x40x20 см и една малка чанта с размери до 35х20х20 см). Лети се с „Райънеър”.

ПЪРВИ ДЕН - 06:50 ч. - излитане от Терминал 1 на летище София. 08:10 ч. - пристигане в Атина. Свободно време. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН - Закуска. Свободно време. По желание - полудневна туристическа обиколка в Атина с екскурзовод на български език (с доплащане 50 лв. и при предварителна заявка и запалащане в България; провежда се при най-малко 6 участника). Програмата е пeшеходна и включва: пл. „Омония“, улица „Еолу“, квартала „Плака“, Римския форум, Древната Агора, Акрополът. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН – Закуска. Свободен ден. Възможност за круиз в Сароническия залив до островите Хидра, Порос и Егина, съхранили автентичната атмосфера на миналото и удобствата на модерни курортни градчета. Круизът се заплаща допълнително – 155 лв на човек и включва: трансфер от хотела до пристанището и обратно, посещение на островите Хидра, Порос и Егина, обяд на борда на кораба, богата анимационна и фолклорна програма в рамките на пътуването. Продължителността на круиза е целодневна. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН – 08:35 ч. – полет за София. 09:55 ч. – пристигане на Терминал 1 на летище София.

Свободните места по посочените цени са ограничени. Резервация се прави срещу 50% депозит при повече от 15 дни преди датата на отпътувнае и сключен договор за организирано пътуване. Потвърждение се дава до 48 часа след направена резервация и се предоставя информация за полетите, в зависимост от наличните места на авиокомпанията по специалните за туроператора тарифи.

При отказ на клиента от пътуване туроператорът възстановява стойността на пакета, според общите си условия, като при издаден самолетен билет влизат в сила анулационните условия на авиопревозвача.

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Атина |  Екскурзии - Гърция |  Екскурзии - Атина |  Есен 2023 - Гърция |  Есен 2023 - Атина

Избрани оферти