Начало / Екскурзии / Екскурзии - Санторини

Автобусна екскурзия до о-в Санторини

Номер на оферта

/

227608

Дати & цени

Цената включва

Транспорт с лицензиран автобус

Фериботни билети + такси

3 нощувки със закуски в двойна/тройна стая в хотел 3* на о-в Санторини

1 нощувки в двойна/тройна стая, със закуски в хотел 3* в Атина

Водач от България

мед. застраховка "Помощ при пътуване" с покритие 5000 евро

Цената не включва

Градска такса – 1.50 евро на човек на нощувка (задължително доплащане на място към хотелите);

Екскурзия до вулкана на остров Неа Камени – 27 EUR при минимален брой 20 души;

Доплащане за 3 вечери в таверна на остров Санторини - 60 евро

Входни такси за посещаваните обекти

Застраховка "Отмяна на пътуване"


ДОПЛАЩАНИЯ:

Единична стая – 110 лв.

Програма на пътуването

1 ДЕН


Отпътуване от площад “Ал. Невски”, гр. София в 05.00 ч. по маршрут СофияАтина. Пристигане в Атина след обяд. Панорамна обиколка на града с разглеждане на Арката на Адриан – триумфална aрка, построена през 131 г. пр. Хр. и наречена на римския император Адриан; Храмът на Зевс, площад “Синтагма”, Акропола и др. Настаняване в хотел 3*. Нощувка.

2 ДЕН

Закуска. Отпътуване от пристанище Пирея за Санторини с ферибот. След обяд - настаняване в хотел 3* в района на Камари. Свободно време. Нощувка.

3 ДЕН

Закуска. Обиколка на острова. Посещение на Червения плаж – един от най-живописните плажове на острова. Той получава огнения си цвят благодарение на богатите на желязо седиментни скали, извисяващи се високо над плажната ивица, както и заради червения пясък. Следва селището Пиргос – друго забележително селце, разположено във вътрешността на острова. То впечатлява със своите амфитеатрално разположени разкошни стари къщи по склона на планината Пророк Илия, останките от венециански замък, няколко византийски църкви и живописни тесни улички. Отпътуване за градчето Ойя. Тук ще може да се полюбувате на къщичките с бели варосани стени, потопени във вулканичната скала и техните сини куполи, издигащи се над истинската красота на зашеметяващия червено-кафяв залив Амоди. От градчето се открива великолепна панорамна гледка към вулкана, о-в Тирасия и останалата част от Санторини. Привечер мястото придобива приказна сила поради вълшебната красота на своите вълшебни, пурпурни залези, които се считат за едни от най-красивите в света. Връщане в хотела. Нощувка.

4 ДЕН

Закуска. Свободно време за плаж или по желание екскурзия (срещу допълнително заплащане) до вулкана на остров Неа Камени с посещение на остров Палеа Камени, където ще имате възможност да се изкъпете в горещите минералните бани. Връщане в хотела. Нощувка.

5 ДЕН

Закуска. Свободно време за плаж и разходка.След обяд – отпътуване за Пирея с ферибот. Настаняването е на дек (пътуващите нямат запазени места и сядат в салоните на кораба на дивани, фотьойли,столове и пр.). Пристигане на пристанище Пирея. Отпътуване за България. Нощен преход.

6 ДЕН

Пристигане в София сутринта.

ДАТИ И ЦЕНИ ПО ПРОГРАМАТА:

31.10. – 04.11.2018 г. - 440 лева.

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Санторини |  Екскурзии - Гърция |  Екскурзии - Санторини |  Есен 2023 - Гърция |  Есен 2023 - Санторини

Избрани оферти