Начало / Екскурзии / Екскурзии - Лондон

Най-доброто от Западна Европа - Лондон, Прага, Амстердам, Будапеща и още

Номер на оферта

/

214361

Дати & цени

Цената включва

.Tранспорт София - Амстердам - София с лицензиран туристически автобус;
.6 нощувки с 6 закуски в хотели 2*/3* или 4*, разпределени съответно;
.1 нощувка в хотел в района на Прага;
.1 нощувка в хотел в района на Дортмунд или Есен;
.2 нощувка в хотел в района на в района на Лондон;
.1 нощувка в хотел в района на Люксембург;
.1 нощувка в хотел в района на Залцубрг;
.Пешеходна разходка на Дрезден;
.Пешеходна разходка на Лайпциг;
.Пешеходна разходка на Брюж;
.Панорамна - пешеходна разходка на Брюксел;
.Посещение на Люксембург;
.Посещение на Залцбург;
.Водач представител по време на пътуването

Цената не включва

.Всички допълнителни екскурзии за деца до 11,99 г. с 2-ма възрастни е БЕЗПЛАТНО;
.Градски такси за хотелите по маршрута 46 лева на човек (заплаща се задължително към пакета)
.Медицинска застраховка с Асистанс; (заплаща се допълнително към екскурзионния пакет )
.Пешеходна разходка на Прага;

.Разходка с корабче по Вълтава ( Прага) - 30 лева на човек при минимум 25 човека
.Екскурзия до известните холандски вятърни мелници в Заансе Сханс - при мин. 20 човека
.Панорамна - пешеходна разходка на Амстердам - 30 лева на човек при минимум 25 човека
.Разходка с корабче в Амстердам - 36 лева на човек при минимум 25 човека
.Панорамна - пешеходна екскурзия на Лондон - 50 лева на човек при минимум 25 човека
.Круиз по река Темза до Гринуич в Лондон - 60 лева на човек при минимум 25 човека
.Полудневна екскурзия до замъка "Уиндзор" - официална резиденция на Кралицата - 90 лева на човек при минимум 25 човека
.Разходи от личен характер;
.Входни такси и билети за други музеи, обекти, прояви, посещавани по желание и градски транспорт.

Програма на пътуването

Най-доброто от Западна Европа. Посете с нас едни от най-красивите и интересни европейски градове, съчетание на минало и настояще. Ще ви запознаем със "златна" Прага , Дрезден, Лайпциг, Амстердам - "градът на лалетата", "космополитния" Лондон, "шоколадовото удоволствие" Брюж, Брюксел - "сърцето на Европа", Люксембург - "малката Швейцария" и Залцбург - "града на Моцарт"

По маршрут : София - Белград - Будапеща - Прага- Дрезден - Лайпциг - Дортмунд / Есен - Амстердам - Лондон - Брюж - Брюксел - Люксембург - Мюнхен - Залцбург - Загреб - Белград - Ниш - София


ДАТИ 2018 г.:
06.04.2018-15.04.2018
11.05.2018-20.05.2018
22.06.2018-01.07.2018
20.07.2018-29.07.2018
14.09.2018-23.09.2018
05.10.2018-14.10.2018

==============================================


ЦЕНИ - ранни записвания до 14.01.2018 г.:
Възрастен в двойна стая: 824 лв.
Единична стая: 1320 лв.

Редовни цени:
Възрастен в двойна стая: 1030 лв.
Единична стая: 1650 лв.


=================================================

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!

========================================================


ПРОГРАМА:

Ден 1
Отпътуване от София от Автогара "Сердика" (бивш "Трафик Маркет") в 18.00 ч. - по маршрут София - Белград - Будапеща - Прага. Нощен преход.

Ден 2 - Прага
Пристигане в Прага – всепризнатата перла в короната на Централна Европа в ранния следобед. Настаняване след 14 ч. Екскурзия по желание: Привечер разходка в центъра на Златния град (необходимо е ползване на градски транспорт).
Свободно време или екскурзия по желание.
Екскурзия по желание: Разходка с корабче по Вълтава. Нощувка.

Ден 3 - Закуска. Прага - Дрезден - Лайпциг - Дортмунд
Отпътуване към Дортмунд. По пътя посещение на Дрезден и Лайпциг. Пешеходна разходка в Дрезден: "Цвингер" - бисер на дворцовата барокова архитектура; "Театерплац" със замъка на Дрезден; Катедралата; Операта; "балконът на Европа" - едно от любимите места на местните жители; Фрауенкирхе; Фюрстенцуг. Отпътуване към Лайпциг. Пешеходна разходка: Главният площад; Старото кметство; Кьонигсхаус; Старата стокова борса; Паметникът на Гьоте; "Specks Hof"; църквата "Св. Николай". Свободно време за разходки. Отпътуване за Дортмунд / Есен. Настаняване в района на Дортмунд или Есен късно вечерта. Нощувка.

Ден 4 - Закуска. Дортмунд / Есен - Амстердам - Лондон
Отпътуване за Лондон. По пътя посещение на Амстердам. Пристигане в Амстердам около обяд. Свободно време за разходки в центъра на града или екскурзия по желание.
Екскурзия по желание: Автобусна екскурзия до Заансе Сханс – холандско селище, създадено с цел да пресъздаде селския бит в стара Холандия с типичните селски къщи, вятърни мелници, както и магазини за сувенири и работилници, в които може да се наблюдават изработката на типичните холандски дървени обувки – кломпени.
Следобяд свободно време или екскурзия по желание
Екекузия по желание : Панорамна-пешеходна разходка на Амстердам около 2,5 часа: централния площад „Дам”, Кралския дворец, Новата църква, Националния паметник на Освобождението, квартала „Йордан”, Бегиненхоф, цветния пазар, площад „Рембранд”. Свободно време в центъра на града или екскурзия по желание.
Екскурзия по желание: Разходка с корабче в Амстердам.
Нощен преход към Лондон. Ламанша се преминава с ферибот при Кале - Дувър.

Ден 5 Лондон
Сутринта пристигане в Лондон. Освежаване във фоайето на хотела и свободно време. Възможност за участие на допълнителни екскурзии срещу заплащане. Aко има свободни стаи в момента на пристигане, гостите се настаняват веднага. Ако няма свободни стаи, настаняването става след 14.00 ч.
Екскурзия по желание: Панорамна - пешеходна обиколка на Лондон: Мостовета на Темза; Уестминстърското абатство, където се съхраняват впечатляващи паметници на крале и кралици, известни учени и музиканти, както и трона, на който са били короновани британските крале и кралици от 1066 г. насам; Биг Бен и сградата на Парламента; дворецът "Уайтхол"; улица "Даунинг стрийт" с резиденцията на британския министър-председател; площад "Трафалгар"; Колоната на Нелсън; Пикадили; Бъкингамският дворец; Катедралата "Сейнт Пол" и Лондонското Сити. Свободно време или екскурзия по желание.
Екскурзия по желание: Гринуич - град с богато историческо минало. Тук се намира Кралската обсерватория, която измерва световното време и откъдето преминава нулевия меридиан. Вечерта настаняване в района на Лондон. Нощувка.

Ден 6 - Закуска. Лондон
Свободно време за разходки и покупки или екскурзия по желание.
Екскурзия по желание: Целодневна екскурзия до замъка "Уиндзор" и Лондон. Уиндзор е официалната резиденция на Кралицата и най-големият обитаeм замък в света, кралска резиденция от преди 900 години.
Следобед - свободно време в Лондон за покупки и разходки из известните търговски улици. По възможност посещение на Британския музей. Нощувка.

Ден 7 - Закуска. Лондон - Брюж - Брюксел - Люксембург
07:30 ч. - отпътуване за Белгия. Приминаване на Ламанша с ферибот Дувър - Кале. Пристигане в Брюж. Кратък престой в града. Брюж наричан още „Северната Венеция”. Брюж е един от най-привлекателните белгийски градове, мистичен и спокоен, като че току-що излязъл от Средновековието със своите тухлени къщи, потъмнели от патината на времето, с благородните фасади на своите обществени сгради и дворци, със своите църкви с островърхи камбанарии, сгушени покрай каналите, в които кротко и величествено плуват лебеди. Разглеждане на стария град - Бегиненхоф, някогашната болница „Св. Йоан” (днес музей на Мемлинг), Площада на бъчварите („Плас де Таньор”), „Гран плас”, халите, „Плас дю Бур”, базиликата „Сен Сан”, в която се пази стъкленица с Кръвта Христова, Кметството, Зеления кей (Льо Ке Вер), Кея на броеницата (Ке дю Розер).
Отпътуване за Брюксел. Пристигане в Брюксел. Разглеждане на Брюксел около 2,5 часа. Кралският дворец; Парламентът; площад "Големият пазар" - един от най-красивите площади в света, разположен в историческото сърце на Брюксел с красивата сграда на Кметството и Гилдиите на занаятите; статуята на Манекен Пис - символ на Брюксел; катедралата "Св. Михаил"; Паркът на петдесетгодишнината - един от най-красивите в Белгия. След панорамната екскурзия отпътуване за Великото херцогство Люксембург. Настаняване в района на Люксембург. Нощувка.

Ден 8 - Закуска. Люксембург - Мюнхен - Залцбург.
Сводно време за самостоятелно разглеждане на Люксембург: Кметството, Дворецът на Великите херцози - в културно-историческо отношение най-интересният архитектурен комплекс, Катедралата "Нотр Дам" - построена през XVII в. в раннобароков стил, Парламентът, Площадът на Армията. Отпътуване за Залцбург. Настаняване в района Залцбург. Нощувка.

Ден 9 - Закуска. Залцбург - Любляна - Загреб - София.
Разглеждане на Залцбург: улица “Гетрайдегасе” с родната къща на Моцарт, църквата “Св. Петър”, площадите „Капителплац”, „Домплац”, “Резиденплац” и “Моцартплац”, Колежанската църква. Свободно време. Възможност за посещение на замъка „Хьоензалцбург“. - необходимо е ползване на градски транспорт.
Следобед или привечер - отпътуване за България по маршрут ЛюблянаЗагребБелград - София. Нощен преход.

Ден 10 София
Следобед пристигане в Автогара "Сердика" (бивш "Трафик Маркет")


=============================================

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПЪТУВАНЕТО:

Забележка: Фирмата си запазва правото да промени цената при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 5% на валутния курс в периода между датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
.ВАЖНО! Може да се възползвате от актуалната промоция чрез закупуване на ваучер от сайтове за групово пазаруване. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!
.За програми в които не са упоменати хотелите в които ще бъдете настанени, имената ще бъдат обявени 7 дни преди датата на отпътуване.
.Срок за записване: до запълване на свободните места.
.Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 45 туристи. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи чрез доплащане към цената на пакета в зависимост от наличните записани туристи както следва:
.При група от 40 до 45 човека се налага доплащане в размер на 80 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут.
.При група от 35 до 40 човека се налага доплащане в размер на 130 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут.
.При група от 30 до 35 човека се налага доплащане в размер на 200 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут.
.Важно! Горепосоченото доплащане за потвърждаване на пътуването се дължи от всеки клиент за съответната дата на пътуване, без значение от това кога резервациите са били направени. В този случай сумата за доплащане се обявява в срок от 14 дни преди съответната дата на заминаване. Всеки клиент трябва да заплати сумата за разлика в броя на пътуващите в срок до 10 дни преди заминаване.
.Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 7 дни преди датата на отпътуване.
.Настаняването по седалки в автобуса се осъщестява според последователноста на записване.
.Допълнителни изисквания: При резервация се заплаща депозит в размер на 50% от пакетната цена.
.туристите пътуват с международен паспорт или лична карта с валидност минимум 6 месеца след датата на екскурзията;
.Записването за екскурзията става след сключване на договор, представяне на фотокопие на първите страници на международния паспорт или лице на личната карта.
.За деца под 18 години, непридружавани от единия или от двамата родители, е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/.
.
Важно: За Деца до 18г., пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина. Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си (или с друг придружител, различен от родител), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от не пътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – и от двамата родители) за излизане на детето в чужбина (в случай че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него). Този документ ще послужи пред българските гранични власти.

.
Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата.
Всички допълнителни екскурзии се осъществяват при събран определен минимален брой записани туристи.

Тагове

Оферти - Великобритания |  Оферти - Лондон |  Екскурзии - Великобритания |  Екскурзии - Лондон |  Ранни записвания 2024 - Великобритания |  Ранни записвания 2024 - Лондон

Избрани оферти