Начало / Екскурзии / Екскурзии - Бали

БАЛИ

Номер на оферта

/

230263

Дати & цени

Цената включва

Цената включва
- Самолетен билет София - Денпасар - София;
- Летищни такси с Катарските авиолинии;
- Безплатен салонен и чекиран багаж;
- 7 нощувки със закуски в хотели 4* и 5*;
- 1 обяд;
- Трансфери летище – хотел – летище с минибус/автобус;
- Транспорт с минибус/автобус по програмата;
- Водач от агенцията;
- Екскурзоводски услуги по описаната програма;
- Входни такси в посещаваните обекти.

Цената не включва

Цената не включва
- Разходи от личен характер;
- Специално упоменатите с доплащане екскурзии и услуги;
- Бакшиши;
- Застраховка отмяна на пътуване - 2% - 3% от пакетната цена в зависимост от момента на сключване;
- Медицински застраховки – 2 лв. на човек на ден.

Програма на пътуването

Екскурзията е деветдневна и включва 3 нощувки със закуски в Убуд, 4 нощувки със закуски в Нуса Дуа, 1 обяд и разглеждане с екскурзовод на храмовете Аюн и Улун Дану. Настаняването е в хотели 4 и 5 звезди. Пакетната цена на екскурзията включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти и трансфери. Вътрешните трансфери в Бали се извършват с минибус или автобус. Лети се с редовни полети на Катарските авиолинии (в пакетната цена са включени: летищни такси, чекиран багаж и салонен багаж). Групата е с водач-придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач-екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача.


ПРОГРАМА

ПЪРВИ ДЕН - 31.03.2020: 10:30 ч. – среща с водача под информационното табло за заминаващи полети на терминал 2 на летище София. 13:00 ч. - отпътуване за Доха с полет на Qatar Airways. Кацане на летището в Доха в 17:50 ч. местно време. Възможност за нощен тур на Доха с екскурзовод на български (с доплащане 80 лв. на човек. Екскурзията се организира при минимум 15 участника и се заявява и заплаща преди пътуването) - Турът включва фото пауза пред Музея на ислямското изкуство, крайбрежната улица Корниш с гледка към красиво осветените небостъргачи на Доха, старото пристанище и паметника Перла. Следва посещение на пазара Уакъф. Там ще имате възможност да посетите магазини за злато и бижута, парфюми, ръчно изработени традиционни за страната изделия, различни видове птици сред които и соколи. Обща продължителност около 2 часа. Завръщане на летището.

ВТОРИ ДЕН - 01.04.2020: В 02:50 ч. – отпътуване за летище Денпасар, Бали. Пристигане в 17:30 ч. Трансфер до хотела в Убуд. Настаняване в хотела. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН - 02.04.2020: Закуска. Целодневна екскурзия с включен обяд и екскурзовод на български - посещение на храма Тама Аюн – основният храм на кралството Менгви, построен през 1634 г., разходка из автентичния пазар Кандикунинг и посещение на храма Улун Дану – един от основните шиваистки храмове на Бали, намиращ се на бреговете на езерото Братан. Връщане в хотела в Убуд. Нощувка в хотел Alaya Resort Ubud**** или подобен.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - 03.04.2020: Закуска. Свободно време за почивка в хотелския комплекс или разходка из Убуд. По желание – целодневна екскурзия Пенглипуран – Кинтамани - Тирта Емпул с включен обяд и с екскурзоводско обслужване на български (с доплащане 99 лв. на човек. Екскурзията се организира при минимум 15 участника и се заявява и заплаща преди пътуването.) – посещение на типичното балийско село Пенглипуран, където ще можете да се потопите в автентичната атмосфера, да разгледате къщите и да се запознаете с начина на живот на местните, от времето преди Бали да се превърне в туристическа дестинация. Продължаване към селцето Кинтамани, от което се открива величествена гледка към връх Батур, под който се крие активен вулкан. Обяд в местен ресторант с гледка към езеро Батур. Следобед – посещение на храма Тирта Емпул, известен със своите свещени изворни води, в които хиндуистите от Бали извършват ритуално пречистване. Завръщане в хотела в Убуд. Нощувка в хотел Alaya Resort Ubud**** или подобен.

ПЕТИ ДЕН - 04.04.2020: Закуска. Трансфер до 5-звезден луксозен комплекс в Нуса Дуа – един от най-известните курорти на Бали (45 км). Настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка в Ayodya Resort Bali***** или подобен.

ШЕСТИ ДЕН - 05.04.2020: Закуска. Свободно време за плаж, спа и почивка в 5-звезден луксозен комплекс. По желание – рафринг по река Аюнг с включен обяд (с доплащане 167 лв. на човек. В цената се включва екипировка). Връщане в Нуса Дуа. Нощувка в Ayodya Resort Bali ***** или подобен.

СЕДМИ ДЕН - 06.04.2020: Закуска. Свободно време за плаж, спа и почивка в 5-звезден луксозен комплекс. По желание – целодневна екскурзия с включен обяд до храма Бесаких (с доплащане 103 лв. на човек. Екскурзията се организира при минимум 15 участника и се заявява и заплаща преди пътуването.), намиращ се на един от склоновете на връх Агунг. Бесаких е най-големият и най-почитаният хиндуистки храм в Бали. Местните го наричат „храмът майка“. В комплекса се намират 23 отделни, но свързани храма, а гледката от склоновете на планината е омагьосваща. По пътя към храма се спира в селцето Батубулан, за да се насладим на представление с традиционния балийски танц Баронг. Посещение на водопада Тегенунган – една от големите природни забележителности на Бали. Следва посещение на храма Бесаких. Обядът се прави преди или след храма в зависимост от това колко е напреднал денят, като е на блок маса в местен ресторант с прекрасна гледка към връх Агунг. Връщане в Нуса Дуа. Нощувка в Ayodya Resort Bali***** или подобен.

ОСМИ ДЕН - 07.04.2020: Закуска. Свободно време за плаж, спа и релакс в 5-звезден луксозен комплекс. Нощувка в Ayodya Resort Bali***** или подобен.

ДЕВЕТИ ДЕН - 08.04.2020: Закуска. Трансфер до летище Денпасар. Отпътуване за Доха с полет на Qatar Ariways в 09:20 ч. Пристигане в Доха в 14:20 ч. местно време. Отпътуване за София в 15:50 ч. Кацане на летище София в 21:00 ч.

*Туроператорът не носи отговорност за променено от авиопревозвача полетно разписание

ДАТИ И ЦЕНИ: 31.03.2020 - 08.04.2020

НАСТАНЯВАНЕ ПРОМО
ЦЕНИ* ЦЕНИ
Цена на човек в двойна стая 3 125 лв 3 325 лв
Цена на човек в индивидуална стая 4 080 лв 4 280 лв

* По заявка предлагаме специални цени за деца до 10г. в стая с двама възрастни.

*ПРОМО ЦЕНИ – цени, валидни при ранно записване до 15.12.2019.


Хотели:

Alaya Resort Ubud****: курортът се намира на изключително живописно място сред оризови полета и предлага външен басейн и фитнес център. Луксозно обзаведените стаи разполагат с тераса, а артистично декорираните бани са с мраморен под. Курортът разполага с два ресторанта, в които се сервира индонезийска и интернационална кухня. Предлага се безплатно WiFi.

Ayodya Resort Bali*****: Комплексът се намира на дългия, бял пясъчен плаж в сърцето на Нуса Дуа, сред голяма тропическа градина с красиви скулптури от камък, великолепни водни фонтани и чудесни лагуни. Голям басейн, лоби както и различни ресторанти, които ще Ви поглезят с азиатска и международна кухня. Освен това хотелът разполага със спа-център, бизнес-център и шопинг-аркада, и предлага пране. През деня се състоят различни ежедневно сменящи се спортни дейности и дейности за прекарване на свободното време (някои срещу заплащане).

Доп. услуги:

Нощен тур на Доха с екскурзовод на български – 80 лв.
(с доплащане 80 лв. Екскурзията се организира при минимум 15 участника и се заявява и заплаща преди пътуването.) - Турът включва фото пауза пред Музея на ислямското изкуство, крайбрежната улица Корниш с гледка към красиво осветените небостъргачи на Доха, старото пристанище и паметника Перла. Следва посещение на пазара Уакъф. Там ще имате възможност да посетите магазини за злато и бижута, парфюми, ръчно изработени традиционни за страната изделия, различни видове птици сред които и соколи. Обща продължителност около 2 часа.

Екскурзия Пенглипуран – Кинтамани - Тирта Емпул с включен обяд – 99 лв.
Екскурзията включва екскурзоводско обслужване на български (с доплащане 99 лв. на човек. Екскурзията се организира при минимум 15 участника и се заявява и заплаща преди пътуването.) – посещение на типичното балийско село Пенглипуран, където ще можете да се потопите в автентичната атмосфера и да се запознаете с къщите и начина на живот на местните преди Бали да се превърне в туристическа дестинация. Продължаване към селцето Кинтамани, от което се открива величествена гледка към връх Батур, под който се крие активен вулкан. Обяд в местен ресторант с гледка към езеро Батур. Следобед – посещение на храма Тирта Емпул, известен със своите свещени изворни води, в които хиндуистите от Бали извършват ритуално пречистване. Връщане в хотела в Убуд.

Рафринг по река Аюнг с включен обяд – 167 лв.
Обядът е в хотел Royal Pitamaha. В цената се включва екипировка.

Целодневна екскурзия с включен обяд до храма Бесаких – 103 лв.
Екскурзията се организира при минимум 15 участника и се заявява и заплаща преди пътуването. Храмът Бесаких се намира се на един от склоновете на връх Агунг. Той е най-големият и най-свещеният хиндуистки храм в Бали. Местните го наричат „храма майка“. В комплекса се намират 23 отделни, но свързани храма, а гледката от склоновете на планината е омагьосваща. По пътя към храма се спира в селцето Батубулан, за да се насладим на представление с традиционния балийски танци Баронг. Продължаване към и посещение на водопада Тегенунган – една от големите природни забележителности на Бали. Следва посещение на храма Бесаких. Обядът се прави преди или след храма в зависимост от това колко е напреднал денят като е на блок маса в местен ресторант с прекрасна гледка към връх Агунг. Връщане в Нуса Дуа.

Доп. информация:
Български граждани пътуват до Индонезия без визи. Нужен е само задграничен паспорт, валиден поне 6 месеца след датата на завръщане.
Местна валута: Индонезийска рупия (IDR)
Общи условия:
• Екскурзията се осъществява при минимум 15 записани.
• Записването се извършва срещу внесен депозит в размер на 50% от стойността на пакета;
• Пълно плащане се извършва не по-късно от 65 дни преди датата на отпътуване;
• При резервации и записване по-късно от 65 дни преди датата на отпътуване, заплащането се извършва еднократно - 100 %;
• Пътуването е без медицински изисквания за имунизации;
• Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата;
• Цените на организираните екскурзии са пакетни и са изчислени при валутен курс: 1 щатски долар = 1,746 лева;
• Застраховка „Отмяна от пътуване“: Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.
Такса прекратяване:
• ако прекратяването е до 185 дни преди датата на отпътуване, Потребителят не дължи такса прекратяване (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
• ако прекратяването е от 184 до 85 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 35% от цената на организираното пътуване в лева;
• ако прекратяването е от 84 до 65 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 50% от цената на организираното пътуване в лева;
• ако прекратяването е от 64 до 35 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 80% от цената на организираното пътуване в лева;
• ако прекратяването е под 35 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 100% от цената на организираното пътуване в лева;

Продължителност на полетите:
София – Доха и обратно: около 4 ч. и 30 мин. в посока
• Доха – Денпасар: около 10 ч.
• Денпасар – Доха: около 9 ч. и 30 мин.

Тагове

Оферти - Индонезия |  Оферти - Бали |  Екскурзии - Индонезия |  Екскурзии - Бали |  Екзотична почивка 2024 - Индонезия |  Екзотична почивка 2024 - Бали

Избрани оферти