Начало / Екскурзии / Екскурзии - Барселона

КОЛЕДА В БАРСЕЛОНА

Номер на оферта

/

229955

Дати & цени

Цената включва

САМОЛЕТЕН БИЛЕТ;
ЛЕТИЩНИ ТАКСИ;
1 БР. РЪЧЕН БАГАЖ ДО 10 КГ С РАЗМЕРИ 40Х30Х20 СМ;
ТРАНСФЕРИ;
3 НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ В ИЗБРАНИЯ ХОТЕЛ;
ПАНОРАМНА ОБИКОЛКА НА БАРСЕЛОНА С ЕКСКУРЗОВОД НА БЪЛГАРСКИ.

Цената не включва

ЧЕКИРАН БАГАЖ ДО 10 КГ;
ЧЕКИРАН БАГАЖ ДО 20 КГ;
ТАКСИ ЗА ВХОД В МУЗЕИ;
БИЛЕТИ ЗА ОБЩЕСТВЕН ТРАНСПОРТ;
ГРАДСКА ТАКСА (СИТИ ТАКСА) В ХОТЕЛА;
СЛУШАЛКИ ПО ВРЕМЕ НА ПАНОРАМНАТА ОБИКОЛКА;
СПЕЦИАЛНО УПОМЕНАТИТЕ, ЧЕ СА С ДОПЛАЩАНЕ ОБИКОЛКИ И ЕКСКУРЗИИ;
ЛИЧНИ РАЗХОДИ;
ЗАСТРАХОВКА „ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ“;
МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА;
ГОРИВНИ И/ИЛИ ИНФЛАЦИОННИ ТАКСИ, АКО ТАКИВА СЕ НАЛАГАТ;
РАЗХОДИ ОТ ЛИЧЕН ХАРАКТЕР.

Програма на пътуването

Екскурзията е четиридневна и включва 3 нощувки със закуски в Барселона в хотел 3 или 4 звезди, централно разположен, екскурзоводска програма на български език, самолетен билет (с включени летищни такси, ръчен багаж 1 малка чанта с размери 40/30/20 см, предварително чекиране и запазени места), трансфери. Лети се с “Райънеър” или „Уиз Еър”.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

ПРОМОЦИЯ - 200 ЛЕВА ОТСТЪПКА НА ЧОВЕК (калкулирана в цената).
ПРОМОЦИЯТА ВАЖИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ОТ 08.11.23 Г.

ЦЕНИ и ХОТЕЛИ:

23.12.2023 - 26.12.2023

Хотел Ronda***
Цена на човек в двойна стая: 1299 лв
Цена на човек в индивидуална стая: 1729 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен: 1229 лв.

Leonardo Las Ramblas***
Цена на човек в двойна стая: 1378 лв.
Цена на човек в индивидуална стая: 1758 лв.
Цена за трети възрастен: 1378 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни: 1228 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен: 1308 лв.


ПРЕДЛАГАТ СЕ ОЩЕ ХОТЕЛИ, ОСВЕН ПОСОЧЕНИТЕ: Rialto***, Siuzo***, Gotico****, Medinaceli **** и др. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ,ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ!

ВАЖНО: При нощувки в Барселона туристите (без децата под 16 г.) заплащат задължително градска такса (city tax) в размер на около 0.75 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и на около 1.25 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.

=============================================================

ПРОГРАМА

ПЪРВИ ДЕН – 23.12.2023 - 13:20 ч. – 15:30 ч. - полет София - Барселона. Пристигане. Трансфер. Настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН – 24.12.2023 - Закуска. Обиколка на Барселона с екскурзовод на български: Саграда Фамилия (отвън), хълма Монджуик, площад „Испания”, площад „Каталуния”, улица „Пасейч де Грасия“, приютяваща фасадите на десетки сгради от епохата на Модернизма, сред които Каса Батьо и Каса Мила на Гауди, Триумфалната Арка и парка Цитадела, старото пристанище Порт Вел със статуята на Колумб; обиколката завършва с разходка по най-известната улица на Барселона „Ла Рамбла”. Свободно време за разходка из Готическия квартал и възможност за самостоятелно посещение на Катедралата на Барселона. По желание – факултативна програма посещение на парка Гюел и Саграда Фамилия – едни от най-впечатляващите творения на Гауди (с доплащане 139 лв. за възрастни и 79 лв. за деца до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва екскурзовод на български по време на визитата, резервация за група и входните такси за парка Гюел и за Саграда Фамилия, слушалки по време на обиколката. Посещението се организира при минимум 10 участника. За това посещение се налага използване на метро. Вечерта – по желание – вечеря с фламенко спектакъл (с доплащане 188 лв) или фламенко спектакъл с една чаша напитка (с доплащане 108 лв). Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН – 25.12.2023 - Закуска. Свободен ден. Сутринта - възможност за екскурзия до манастира Монсерат, живописно разположен в едноименната планина – най-големият и най-известен манастир в Каталуния, център на поклонничество, известен с чудотворната статуя на Богородица – Черната Мадона, която, според легендата, била намерена от овчарчета в процепа на една скала (с доплащане 159 лв. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва екскурзовод на български и транспорт с автобус/минибус по програмата, входна такса за манастира, слушалки. Екскурзията се организира при минимум 10 участника. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН – 26.12.2023 - Закуска. Освобождаване на хотела. Свободно време. Възможност за факултативна полудневна програма „Традиции и модернизъм в Барселона” (с доплащане 79 лв. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва обиколка с екскурзовод на български и се организира при минимум 6 участника. Обиколката е по маршрут Двореца на Каталунската музика, квартала Ел Борн с църквата „Санта Мария дел Мар”, парка Цитаделата, Триумфалната арка и завършва с Олимпийското пристанище, където можете да останете, за да се насладите на традиционна морска кухня. 18:00 ч. - трансфер до летището. 20:20 ч. – 00:15 ч. (+1) - полет София - Барселона.

Забележки: 1) Стаите в хотела се освобождават до 11.00 ч. и багажът се оставя на съхранение в помещение за багаж на хотела; 2) Часовете на полетите са обявени по разписанието на авиокомпаниите през юли 2023. При промяна на същите, клиентите ще бъдат уведомени своевременно.

=============================================================



ОТНОСНО ЗАПИТВАНИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ВЪПРОСИ ОТ ВСЯКАКВО ЕСТЕСТВО, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ, ОТ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Барселона |  Екскурзии - Испания |  Екскурзии - Барселона |  Коледни оферти 2023 - Испания |  Коледни оферти 2023 - Барселона

Избрани оферти