Начало / Екскурзии / Екскурзии - Белград

БЕЛГРАД – Градът, който никога не спи

Номер на оферта

/

215659

Дати & цени

Цената включва

v 2 нощувки и 2 закуски в хотел 4* разположен в идеалния център на Белград
v транспорт с туристически автобус 3*/минибар, климатик, DVD/
v водач от фирмата организатор
v екскурзоводски услуги
v групова медицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро в ЗАД Армеец

Цената не включва

Цената не включва:

v входните такси и билети за забележителностите
v екскурзия до Нови Сад – 15 евро (организира се при група минимум от 35 души, заплаща се на място)
v вечеря в сръбска “кафана” с жива музика– около 15-20 евро
v доплащане към медицинската застраховка за хора от 65 до 70г. - 2 лева; от 71 до 75г. – 4 лева; от 76 до 85г. – 7 лева. Туристи над 85г. не могат да бъдат застраховани.

Програма на пътуването

БЕЛГРАД – Градът, който никога не спи
/АВТОБУСНА ПРОГРАМА/

3 дни/ 2 нощувки
07 - 09.04.2018г.
Цена: 240 лв.

1 ДЕН /СОФИЯ – БЕЛГРАД/
Отпътуване от София от паркинга пред стадион “В.Левски” в 07.00ч. Пътуване по маршрут: София – Калотина – Белград. Пристигане в Белград следобяд. Настаняване в хотела. Свободно време за пазар и самостоятелна разходка в сърцето на Стари Белград: площада на Републиката, паметникът на Княз Михайло, пешеходната улица Княз Михайло – най-известната улица в Белград и едно от най-важните градски пространства, търговска зона и седалище на държавните институции. Градската променада ще ви заведе до крепостта Калемегдан и едноименния парк. На няколко улички по-надолу от площада на Републиката се намира бохемския район на Белград – улица Скадарлия. Възникнал е в края на 19ти век и най-често е сравняван с Монмартр, както по външния вид, така и по веселата атмосфера. Нощувка.
2 ДЕН / БЕЛГРАД /
Закуска. Панорамна автобусна обиколка на Белград с местен екскурзовод: преминаване в Нови Белград през Бранков мост над река Сава, Нови Белград, хълма Дедине – най-елитния квартал в Белград, Къщата на Цветята, където е гроба на някогашния председател на СФРЮ – Йосиф Брос Тито и неговата съпруга Йованка. Посещение на най-големият православен храм на Балканите – „Свети Сава”. Изграждането на храма все още не е завършено, началото му започва през 1894г. В близост до храма се намират Народната библиотека на Сърбия, малката църква „Свети Сава” и паметника на Карагеорги Петрович - Караджордже, сръбски вожд и основоположник на династията на Караджорджевичите. Продължаване на панорамната обиколка: бул. Освобождение, бул. Крал Милан, площад Славия, площад Теразийе. Посещение на крепостта Калемегдан, разположена на висока скала на десния бряг на река Сава при вливането и в река Дунав. Днес на нейната територия се намират Военният музей, Обсерваторията, Зоологическата градина, парк с алеи за разходка, комплекс за спорт и развлечения. Свободно време. Вечерта по желание вечеря в типична сръбска “кафана”. Нощувка.
3 ДЕН /БЕЛГРАД – НОВИ САД – СОФИЯ/
Закуска. Свободно време в Белград или по желание екскурзия до Нови Сад – столица на областта Войводина и втори по големина град в Сърбия. Посещение на крепоста Петроварадин – най-атрактивния паметник на културата и историята на града. Необичайната си извисеност над нивото на Дунав, Петроварадин дължи на високата скала, която се издига над реката. С четири етажа под земята, 16,5 километра подземни галерии, сводове и куполи, около 12 000 бойници и 13 порти, крепоста е наречена Гибралтар на Дунав. Пешеходна разходка в центъра на Нови Сад – площада на Свободата, Римокатолическата катедрала, Сградата на Общината. Свободно време с възможност за обяд. Отпътуване за България. Пристигане в София – късно вечерта.

ТУРОПЕРАТОРЪТ има сключен застрахователен договор с № 1790213150000531880/19.01.2017г. , ЗАД Армеец
Туристическа агенция "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,50% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването и възрастта на туриста. Застраховката се сключва в деня на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ)

78

Допълнителна информация

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
v НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПЪТУВАНЕТО:
- валидни лична карта или задграничен паспорт.
- за дете под 18 години, пътуващо без единият или без двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение за пътуване в чужбина от непътуващия родител/непътуващите родители. Представя се на гранична полиция в оригинал и копие.
- за дете под 18 години, пътуващо с родителите си, които носят различни фамилии е необходимо представяне на акт за раждане пред гранична полиция.
v НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
- при записване се внася депозит в размер на 100 лева на човек
- доплащането е до 20 дни преди датата на отпътуване.
v Посещаваните страни по програмата са без визови, медицински и санитарни изисквания.
v Срок за записване за пътуването: до запълване на свободните места.
v За програми в които не са упоменати предварително имената на хотелите в които ще се нощува - ще бъдат обявени 10 дни преди датата на отпътуване.
v Агенцията не носи отговорност за работното време на туристическите обекти, както и за промяна в стойността на входните такси и билети за посещението им.
v Местата в автобуса се определят според реда на записване (дата на записване).
v Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на екскурзионната програма.
v Информация относно отпътуването (сборен час и място, рег.No на автобус, име и телефонен номер на водача на пътуването) ще получите 2-3 дни преди датата на отпътуване, на посоченият от Вас имейл или по телефон.
v Необходим минимален брой записани туристи за осъществяване на пътуването - 30 души.

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Белград |  Екскурзии - Сърбия |  Екскурзии - Белград |  Великден 2024 - Сърбия |  Великден 2024 - Белград

Избрани оферти