Начало / Екскурзии / Екскурзии - Прага

БУДАПЕЩА И ПРАГА

Номер на оферта

/

186792

Дати & цени

Цената включва

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Транспорт с лицензиран автобус


1 нощувки със закуски в хотел *** в Будапеща
2 нощувки със закуски в хотел **/ *** в района на Прага
Панорамна обиколка на Будапеща
Пешеходна обиколка с местен екскурзовод в Прага
Водач от агенцията по време на пътуването

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
Разходка с корабче по р. Вълтава - 10 евро


Eднодневна екскурзия до Карлови вари – 19 евро
Медицинска застраховка - 5.90 лв. за целия период
Входни такси и билети за посещаваните обекти

ДОПЛАЩАНЕ:
Доплащане за единична стая - 99 лв

Програма на пътуването

1 ДЕН
Отпътуване от София в 06.30 ч. от площад Руски паметник ,(Тръгване от Централна Гара/автогара в 6:45ч. - по предварителна заявка от клиента) по маршрут София- Белград - Будапеща. Нощувка.

2 ДЕН
Закуска. Панорамна обиколка на Будапеща.Отпътуване за Прага. Пристигане в градът на 100-те кули. Настаняване. Свободно време в центъра на Прага - включен в списъка на Световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО. Възможност за разходка по Карловият мост и Старе Место. Нощувка.

3 ДЕН
Закуска. Туристическа програма в Прага с местен екскурзовод : Храдчани - Пражки храд, готическа катедралa "Свети Вит", Златната уличка с дома на Кафка; Мала страна - бароковата църква от 18 век "Свети Николай"; Карловият мост с многобройните статуи и улични музиканти; Старе место - старият градски площад с Кметството и световноизвестния часовник от 15 век, издигнати в чест на придобития тогава статут на кралска резиденция. Разходка по Вацлавския площад - център на търговския, обществен и културен живот на Прага. Свободно време или Разходка с корабче по Вълтава (заплаща се на място в Прага). Нощувка.

4 ДЕН
Закуска. Свободно време в Прага или Екскурзия до Карлови Вари (заплаща се допълнително преди отпътуване). Известен като любимо място на много световни звезди, които посещават всяка година Международен филмов фестивал Най-големият курортен град на Чехия с над 600-годишна традиция като спа дестинация. Основан е в далечната 1358 година от чешкия крал и император на Свещената римска империя Карл IV. Отпътуване за България в 16.00 ч. от Прага.

5 ДЕН
Пристигане в София на площад "Руски Паметник" около обяд.

Тагове

Оферти - Чехия |  Оферти - Прага |  Екскурзии - Чехия |  Екскурзии - Прага |  Великден 2024 - Чехия |  Великден 2024 - Прага

Избрани оферти