Начало / Екскурзии / Екскурзии - Бали

Бали - Екзотика, плажове и мистичност

Номер на оферта

/

213135

Дати & цени

Цената включва

Полет: София- Денпасар- София, с включени летищни такси.

* Цената на самолетните билети е калкулирана в най-ниската икономическа класа. Пакетната цена за пътуването е валидна при наличие на свободни места по тази класа и подлежи на препотвърждение за всяка отделна заявка.

6 нощувки в хотел 3* и 6 Закуски и Вечери.

Всички трансфери по програмата.

Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро.

Цената не включва

Всички допълнителни екскурзии.

Бакшиши за местните екскурзоводи и шофьор.

Пари за лични разходи

Възможност за настаняване в по- висока категория хотел срещу допълнително заплащане.

Програма на пътуването

Цена: 1799 лв. за индивидуално пътуване (без водач) и настаняване в двойна стая в 3* хотел
Цена: 2089 лв. за индивидуално пътуване (без водач) и настаняване в двойна стая в 4* хотел
Цена: 2689лв. за индивидуално пътуване (без водач) и настаняване в двойна стая в 5* хотел

Период на пътуване от 01.10.2017 г. - 15.12.2019 г. Програмата не е обвързана с набиране на минимален брой участници. Свържете се с нас, за да изберем заедно най - оптималната цена за желаните от вас дати на заминаване.

Индивидуалните пътувания са пътувания без водач от агенцията. Тези пътувания са препоръчителни за тези от вас, които желаят да пътуват самостоятелно по някоя от нашите програми, по ваш собствен маршрут или да създадем заедно такъв. Маршрут можем да направим за колкото време искате и за където поискате, изготвен в пълна хармония с вашите желания. Важните сте единствено вие! Ние сме хора с голям опит в организирането и бюджетирането на пътувания до далечни дестинации и с радост ще ви помогнем да откриете света по свой собствен начин. От нас ще получите цялата организация по пътуването: изработване на индивидуална програма, придвижване, настаняване, проучване на забележителности и интересни места, бюжетиране на място, препоръки и пр.

Защо да изберете пътуване, изготвено по индивидуална програма?

Освен че по този начин ще си осигурите цялата свобода за периодът, в който да пътувате, местата, които да посетите и времето, което да им отделите има и още едно не маловажно нещо! За голяма изненада на много от хората, индивидуалното пътуване често е и на по-добра цена спрямо груповите екскурзии.

Обща Информация

Чуди ли сте се къде е Раят на Земята? Веднага ми хрумва да назова Бали- известният остров на Боговете, който изумява с природата си. Редуват се чудно хубави хълмове и планини, живописни скалисти крайбрежия и чудно красиви пясъчни плажове. Красотата на оризищата с неповторимия зелен цвят или пък строгите вулканични склонове. Всичко това ни подготвя за изключителната духовност на този народ и уникалната култура на жителите му. Защо е толкова известен ли? Бали наистина има какво да ви предложи- с условията за каране на сърф от световен мащаб, невероятен дайвинг, както и огромното разнообразие от културни, исторически и археологически атракции, както и прекрасни условия за настаняване. Всяка година печели множество награди в сферата на туризма и е място, което може да предложи по нещо на всеки, от младите, пътуващи с раница, до много богатите хора, Бали просто предлага различен начин за отмора!

Примерна програма

Ден 1/2 - Полет до Денпасар (столицата на остров Бали) и трансфер до избраният от Вас хотел.

Ден 3/6 - Свободен ден за плаж или си изберете някоя от екзотичните екскурзии, любезно организирани от местната агенция, с която работим на място.

Опция е и да наемете кола с шофьор и да обиколите местата, които Вие искате. Ако желаете ще Ви помогнем да си направите програма, като комплимент за избора Ви да пътувате с нас.

Препоръчваме ви да посетите храмовете в северната част на острова - Besakih, храмът с най-голямо значение, както и храмът Pura Ulun Danu Batur, и двата величествени и неповторими. Да се разходите в джунглата и да отидете до изумително красивите терасовидни оризови полета, да посетите парка с екзотични птици или зоогическата градина. Да отидете на театър и да гледате известното Devdan Show, което е съвременно културно представление събрало в себе си светлина, музика и традиционни танци от различните райони на Индонезия. Бали е отлично място за дайвинг и гмуркане с шнорхел! Опциите са толкова разнообразни и толкова много, че със сигурност можем да кажем, че има за всекиго по нещо!

Ден 7/8- Трансфер до летището в Денпасар и отпътуване за София.

Допълнителни екскурзии

1.Разходка до един от най-красивите храмове в Бали- храмът Танах Лот, както и храмът на кралското семейство Таман Айун. Храмът Таман Айун е изключително красив, а преводът на името му е красива градина. Храмът се намира в красив парк, с дървета и мостчета, построен е през 1634г. от раджата на Менгли.

2.Храмът Танах Лот- това е древен индуски храм, построен на една оголена скала, намираща се до брега, плискан от вълните. Затова и превода на името на храма е “Земя в средата на океана”. Цялата околност е пълна с по-малки и по-големи индуистки храмове, а един от наай-известните плажове за сърф в света- Кута се намира в непосредствена близост. Според легендата за Танах Лот, Данг Хианг Нирарта, първосвещеник от царството Маджапахид в Източна Ява, пристига в Бали през 1489 г., за да разпространява индуизма. Достигайки красивата местност той създава култ в чест на бога на морето. Нирарта започва да проповядва своите учения на местните, но се сблъсква с неодобрение от страна на главния в селото и скоро висшият свещенослужител е прогонен. Нирарта обаче не се отказва. Той премества във водата огромната скала, която използва за медитация, а в основата й се появяват множество змии – пазителите на святото място.

3.Екскурзия до Убуд и Кинтамани- тръгването е сутринта, към 8ч. , има посещение на занаятчийско селище, където ще ви бъде показано какви са били древните обичаи за тъкане и рисуване. Следващата спирка е в занаятчийското селище, където се обработват златна и сребърна бижутерия. Възможност за яздене на слон- по желание, заплаща се допълнително. Посещение на храмът Батуан- изключително красив храм, с множество балийски орнаменти. След това поемаме към Кинтамани, място предлагащо невероятно красиви гледки към върха и езерото Батур. Обяд в местен ресторант. Следва посещение на кафе плантация, където ще имате възможност да опитате от най-скъпото кафе в света- Копи Лувак. Спирка за наслаждение на оризовите тераси и завършваме с посещение на двореца в Убуд.

Както и много други! Ще направим програма съобразена с вашите интереси!

Визов режим: Не се изискват визи за българи за престой до 3о дни

Здраве: Няма задължителни медицински и здравни изисквания.

Записване за екскурзията: Плащане на депозит от 50% от сумата по банков път. Препоръчваме Ви да резервирате екскурзията минимум 2- 3 месеца преди датата на тръгване, за да получите най- добра цена, но винаги може да се организира тръгване и по-бързо. Местата се гарантират единствено и само чрез заплащането на депозит! Възможно е плащане на вноски- обадете ни се и заедно ще измислим най- доброто решение! Доплащане на цялата сума 30 дни преди заминаването.Изпращане на копие на международния Ви паспорт.
Важно!
Международният Ви паспорт трябва да е с валидност най-малко 6 месеца от датата на заминаване.

Тагове

Оферти - Индонезия |  Оферти - Бали |  Екскурзии - Индонезия |  Екскурзии - Бали |  Екзотична почивка 2024 - Индонезия |  Екзотична почивка 2024 - Бали

Избрани оферти