Начало / Екскурзии / Екскурзии - Барселона

Барселона - средиземноморско очарование ПОТВЪРДЕНА ПРОГРАМА

Номер на оферта

/

186577

Дати & цени

Цената включва

v Самолетен билет София–Барселона–София с редовен полет на авиокомпания България Ер, с включени летищни такси и чекиран багаж до 23 кг,
v Трансфер летище – хотел - летище,
v 7 нощувки в хотел 4* в района на Коста Брава/Маресме: Calella Palace или подобен
v 7 закуски,
v 7 обяда (когато има екскурзия, обяда ще бъде под формата на сух пакет),
v 7 вечери с включени вода и вино
v Туристическа обиколка в Барселона с екскурзовод на български език
v Водач-екскурзовод от България по време на цялото пътуване
v Медицинска застраховка с асистънс за 10 000 евро.

Цената не включва

v Голям салонен багаж (42/32/25 - 56/45/25см) - 40 евро в 2 посоки
v трансфер летище - хотел – летище - 40Еur
v входни такси за тур. Обекти
v градска такса
v чекиран багаж до 32кг. - 69Евров 2 посоки
v Екскурзия до Монсерат ( включен трансфер и тур. програма с местен екскурзовод) - 35 евро ( мин. брой участници 7)
v доплащане за застраховка за туристи над 65 г. - 0.50 лв на ден , над 70 год.- 1,50 лв. на ден
v Застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност 3.75% от общата цена на пакета

Програма на пътуването

Барселона - средиземноморско очарование, модернизъм, фламенко, сангрия
/САМОЛЕТНА ПРОГРАМА/

София - Барселона - София
Период: 08 - 15.04.2016г.
8 дни/ 7 нощувки
Цена: 1138,00 лв.

1-ви ден - събота
Среща с водача на групата на летище София (Терминал 2). Отпътуване за Барселона с полет на Bulgaria Air в 18:40 ч. Пристигане на летището в Барселона в 20:40 часа .Трансфер до Коста Брава/Маресме и настаняване в хотел 4*. Вечеря. Нощувка
2-ри ден – неделя / Барселона
Закуска. Туристическа програма в Барселона (включена в цената). Туристическа панорамна обиколка на Барселона с екскурзовод на български: Готическият квартал – най-старата част на града, добила своя облик главно през готическия период, когато Барселона, Генуа и Венеция са били най-важните търговски градове в Средиземноморието и са притежавали несметни богатства; Катедралата „Св. Еулалия”, чието строителство е било започнато през 1298 г. на мястото на стара романска сграда от която и до днес са запазени няколко каменни релефа; архитектурните шедьоври на Антонио Гауди – "Каза Батйо", "Ла Педрера" и Катедралата "Саграда Фамилия" – най-известната и оспорвана творба на Гауди. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
3-ти ден – понеделник / Барселона „Изкуството на Гауди“
Закуска. Свободен ден или възможност за допълнителна целодневна екскурзия с автобус и местен лицензиран екскурзовод на български език “Изкуството на Гауди” - около 6 часа с екскурзовод и свободно време в Барселона (срещу допълнително заплащане). Вечеря. Нощувка.
4-ти ден – вторник / Жирона и Фигерас
Закуска. Свободен ден или по желание възможност за допълнителна екскурзия с посещение на градовете Фигерас и Жирона – около 10 часа с екскурзовод (срещу допълнително заплащане). Вечеря. Нощувка.
5-ти ден – сряда / „Най-доброто от Коста Брава“ - Кадакес, Емпуриабрава, Тоса дел Мар
Закуска. Свободен ден или по желание възможност за допълнителна екскурзия до Кадакес, Емпуриабрава и Тоса дел Мар – най-доброто от Коста Брава – около 12 часа с екскурзовод (срещу допълнително заплащане). Вечеря. Нощувка.
6-ти ден – четвъртък / Тарагона и Сиджес
Закуска. Свободно време, програма по интереси ден или по желание възможност за допълнителна екскурзия до Тарагона и Ситжес – около 10 часа с екскурзовод (срещу допълнително заплащане). Вечеря. Вечерта по желание трансфер до Барселона с възможност за посещение на Шоуто на Фонтаните на Монтджуик – около 4 часа (срещу допълнително заплащане). Нощувка.
7-ми ден – петък / Андора
Закуска. Свободен ден или по желание възможност за допълнителна екскурзия до Андора – около 12 часа (срещу допълнително заплащане). Вечеря. Нощувка.
8-ми ден – събота / Монтсерат
Закуска. Свободно време или по желание екскурзия до Монастир де Монсерат - старинен бенедиктински манастир. Манастирът е на около 50км от Барселона и носи името на планината Монсерат. Основан е преди около хиляда години. Разрушаван е няколко пъти и всеки път е бил възстановяван напълно. Разположен на 721 м надморско равнище и е в чест на Девата на Монсерат или “черната Мадона” - покровителката на Каталуния (срещу допълнително заплащане). Връщане в хотела. Привечер трансфер до летището. В 21:30 ч. полет с Bulgaria Air за България. Пристигане в София в 01:20 ч. (неделя)

Информация за цени и допълнителни екскурзии на сайта ни

Допълнителна информация

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
v Минимален брой участници: 20
v Срок за уведомяване за ненабран брой: 14 дни преди датата на отпътуване
v Условия за записване и начин на плащане:
v Депозит 50% от стойността на пакета при резервация
v Доплащане 30 дни преди датата на отпътуване
v Необходими документи:
v Лична карта
v За деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, нотариална заверка от едния или двамата родители!
v Пътуването е безвизово и без медицински изисквания за имунизации!
v Туроператорът си запазва правото да прави промени в реда на екскурзиите и часовете им на провеждане по време на програмата.
v ТУРОПЕРАТОРЪТ има сключен застрахователен договор по чл. 99 от ЗТ с № 03700100000860/
09.12.2015 г. „ЗД Евроинс” АД
v Туристическа агенция "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,50% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването и възрастта на туриста. Застраховката се сключва в деня на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Барселона |  Екскурзии - Испания |  Екскурзии - Барселона |  Великден 2024 - Испания |  Великден 2024 - Барселона

Избрани оферти