Начало / Екскурзии / Екскурзии - Барселона

Барселона - сърцето на Каталуния

Номер на оферта

/

186137

Дати & цени

Програма на пътуването

Барселона - сърцето на Каталуния
Маршрут: Барселона - манастирът "Монсерат"

Продължителност: 4 дни / 3 нощувки

Транспорт: Самолет

Дати:
04.03.2017 г.
Цена от: 739 лв.

1 ден
Отпътуване от летище София (Терминал 2) в 06.45 ч. с директен полет на авиокомпания „Bulgaria Air“ (stop over в Мадрид). Кацане на летището в Барселона в 11.35 ч. Панорамна обиколка на Барселона: Градският парк с Парламента и Зоологическата градина; Триумфалната арка; площад "Колумб"; площад "Каталуния"; две от най–известните къщи на модерниста Антонио Гауди – "Каза Байо" и "Ла Педрера"; стадион "Камп Ноу"; катедралата "Саграда Фамилия"; площад "Испания" с "танцуващите" фонтани; хълмът "Монжуик"; музейният архитектурен резерват "Побле Еспаньол"; Националният дворец; "Олимпийският пръстен" със съоръжения, построени в чест на Олимпийските игри през 1992 г.; крайбрежният булевард и Маремагнум. По желание посещение на парка „Гуел“ - част от Световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО и най-посещаваният парк в града. Трансфер до хотела. Настаняване след 14 ч. Нощувка.

2 ден
Закуска. Пешеходна разходка по улицата на артистите „Рамбла“ (необходимо е ползване на градски транспорт). Свободно време в Готическия квартал - старата част от Барселона с криволичещи тесни улички и средновековни сгради, тук се издигат катедралата "Св. Еулалия", Кметството на Барселона и Женералитата. По желание и срещу допълнително заплащане - дегустация на хамон. По желание и срещу допълнително заплащане - полудневна екскурзия до Сиджес и посещение на винарна с дегустация на кава (каталунско пенливо вино). Нощувка.

3 ден
Закуска. Свободно време в Барселона – необходимо е ползване на градски транспорт или по желание полудневна екскурзия до манастира „Монсерат“ (екскурзията се провежда при подходящи метеорологични условия) – бенедектински манастир, основан през 11 век, разположен в местност с невероятна природна красота. Тук се съхранява Девата на Монсерат или „черната Мадона“ – покровителката на Каталуния. Нощувка в Барселона.

4 ден
Закуска. Напускане на хотела (багажът се оставя в стая за багаж в хотела). Свободно време в Барселона – необходимо е ползване на градски транспорт. Трансфер до летището. Отпътуване за България в 12.45 ч. с полет на авиокомпания „Bulgaria Air“ (stop over в Малага). Пристигане на летище София (Терминал 2) в 19.00 ч.

За контакти:

Телефон/факс:

02/868 0 500

Мобилен:

0878 93 93 48

Сайт:

www.globaltour.bg

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Барселона |  Екскурзии - Испания |  Екскурзии - Барселона |  Почивка на планина - Испания |  Почивка на планина - Барселона

Избрани оферти