Оферта номер: 121531

Белград - Нова година в града на балканските ритми - 3 нощувки - ТОП цени!

ВНИМАНИЕ! Офертата не е актуална.
На този линк може да видите всички актуални Екскурзии в Белград и Екскурзии в Сърбия.

Дати и цена
Цената включва
* транспорта с лицензиран автобус 3*
* 3 нощувки в избрания хотел
* 3 закуски на блок маса
* комбинирана обиколка (панорамна и пешеходна) на Белград
* медицинска застраховка с покритие 2000 евро
* представител на фирмата, придружаващ групата.
Цената не включва
* Новогодишна вечеря
* екскурзия до Нови Сад – 10 евро при група минимум 20 души
* сити такса 1,3 евро на човек за нощувка- заплаща се с доплащането
* медицинска застраховка с по-висок лимит на отговорност – 4 лв., за лица над 65 г. - 8 лв.
Цената е платима в лева по фиксинга на БНБ в брой в офиса на фирмата или по банков път (банковите реквизити са посочени в договора).
Нова Година в Белград: автобусна програма

Маршрут: София - Белград - Нови Сад - Сремски Карловац - Белград - София

4 дни/ 3 нощувки

ДАТИ: 30.12.2017 - 02.01.2018 г.

----------------------------------------------------

ХОТЕЛИ - ЦЕНИ на човек в двойна стая, за резервации до 20.11.2017 г.

1. Hotel N 3* - 275 лв.
2. Holiday Inn Express 4* - 355 лв.
3. Moskva 4* - 489 лв.

За пътуване със собствен транспорт:
* намаление 40 лв. от пакетната цена на човек за хотели: Holiday Inn Express 4* и N 3*
* намаление 50 лв. от пакетната цена на човек за хотел Moskva 4*

--------------------------------------------------------------

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


===============================================================

ПРОГРАМА

30.12.2017: Отпътуване 06.00 ч. от пл. „Руски паметник” в гр. София за Белград. Туристическа програма в Белград: катедрала Св. Сава – най-големият православен храм на Балканите, който е издигнат в чест на Свети Сава - основоположник на сръбската православна патриаршия; Площад Теразие – сърцето на Белград; Скупщината, където се помещава сръбския парламент; улица “Крал Милан”, Площада на Републиката, Стария и Новия съд – двете най-красиви сгради и крепостта „Калемегдан”, която се издига на най-високото място, на носа образуван при вливането на Сава в Дунав. Вътрешните дворове са превърнати в парк, украсен със скулптури. На една площадка, от която се открива панорама към Дунава, е издигната каменната колона на победата през 1928 г. Тя е увенчана с бронзова фигура на мъж, който държи в едната си ръка меч, а в другата — гълъб, символ на победата и мира. По желание вечерта разходка до най-известната улица Скадарлия, която е позната като „Белградският Монмартър“. Нощувка.

31.12.2017: Закуска. По желание екскурзия до Нови Сад – столицата на областта Войводина и втори по големина град в Сърбия. Нови Сад е известен и като „градът на падащите мостове”, защото за последните 100 години мостовете над Дунав са разрушавани 11 пъти, за последен път през 1999 г. при бомбардировките на НАТО. Туристическа програма в града: Катедралата и Синагогата, площадът с Кметството, малките улички на Стария град. Връщане в Белград и потапяне в предпразничната обстановка и подготовка за Новогодишната вечеря!
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

01.01.2018: Закуска. Свободен ден за почивка и самостоятелна разходка, покупки, а защо и да не се поглезите с местни десерти. По традиция в Белград това е „Денят на отвореното сърце”. Провежда се благотворително шествие по улиците "Македонска" и "Светогорска" с много атракции – оркестри, певци, артисти, жонгльори, фолклорни състави. Ще потънете в изключителната празнична атмосфера на един град с традиции. Нощувка.

02.01.2018: Закуска. Свободно време. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

=============================================================

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ от 2016 - 2017 г.
( Очаквайте оферта за предстоящата 2017 – 2018 скоро )

- Празнична Новогодишна Гала Вечеря в бална зала на Sava Centar - най-големия конгресен, културен и бизнес център на Сърбия. Разположен е на удобно и комуникативно място в сърцето на Нови Белград.
Вечерята е със сервиране с включени местни алкохолни и безалкохолни напитки: 90 евро възрастни, 45 евро деца до 12 г., безплатно за деца до 6 г.
В новогодишната нощ гости ще бъдат звездите на GRAND PRODUCTION & PINK TV: Stefan Petrusic i Mirjana Aleksi? само сръбска фолк музика.

- Празнична Новогодишна Гала Вечеря в бална зала Belexpocentar – част от хотел Holiday Inn 4* с площ от 2500 кв. м. Вечерята е на блок маса с включени местни алкохолни и безалкохолни напитки: цена 60 евро.
В новогодишната нощ гост ще бъде фантастичната група RADIJACIJA с невероятно широк репертоар, който непрекъснато се обновява. Групата е популярна с дългогодишното си присъствие на сцените на нощни клубове, корпоративни събития, сватби, частни партита и др. – изпълняват разнообразни стилове музика.

- Празнична Новогодишна Гала Вечеря в ресторант Карузо – вечеря на блок маса с включени алкохолни и безалкохолни напитки: 80 евро
В новогодишната нощ гост ще бъде: популярен белградски бенд - изпълняват разнообразни стилове музика.

- Празнична Новогодишна Гала Вечеря в Grand Ballroom на хотел Metropol Palace 5*. Цени от 90 евро: вечеря на блок маса БЕЗ включени алкохолни и безалкохолни напитки. Начало на празника с welcome drink във фоайето пред залата.
В новогодишната нощ гост ще бъдe една от големите фолк звезди на Сърбия: SAKO POLUMENTA

- Празнична Новогодишна Гала Вечеря в ресторанта на хотел N 3* на блок маса с включени напитки: 45 евро възрастен, 35 евро деца до 12 г., безплатно за деца до 7 г. ако не ползвет стол. В новогодишната нощ гост ще бъде: популярен белградски бенд - изпълняват разнообразни стилове музика.

===============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Начин на плащане:
Първа вноска 30% от стойността на основния пакет + куверт за Новогодишната вечеря.
Втора вноска 70% - внася се до 11.12.2017 г.

Необходими документи:
* лична карта или задграничен паспорт, валидни минимум 6 месеца след датата на завръщане от екскурзията – копие от документа се предоставя в офиса на фирмата при депозитната вноска. Визи не се изискват.
* за деца под 18 години – нотариално заверена декларация от единия или двамата родители – попълва се по образец.

Забележка:
* Цената и всички условия за автобусните програми са валидни само при набрана група от 40 плащащи пълната такса. Агенцията не гарантира допълването на непълни групи. Срок за уведомяване на туристите за не постигнат минимум – 14 дни преди датата на заминаване. Няма специфични медицински и санитарни изисквания.

=================================================================

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!
Нова година – Белград – автобус
от 315 лв.
Нова година – Белград – автобус
3 нощувки
Автобус
Белград
Транспорт - Белград Заведения - Белград Хотели - Белград Пазаруване - Белград Събития - Белград Забележителности - Белград
Земун - различният квартал на Белград
Улица Скадарлия - бохемският дух на Белград
Белград – почти средиземноморско бягствo