Начало / Екскурзии / Екскурзии - Белград

Бирфест в Белград – 2 дни

Номер на оферта

/

218494

Дати & цени

Цената включва

* транспорт с автобус 3*
* 1 нощувка със закуска в Белград в хотел **/***
* медицинска застраховка с покритие 2000 евро
* посочената туристическа програма в Белград
* представител на фирмата, придружаващ групата
Цената е платима в лева по фиксинга на БНБ в брой в офиса на фирмата или по банков път (банковите реквизити са посочени в договора).

Цената не включва

* екскурзия до Нови Сад – 10 евро при група минимум 20 души
* медицинска застраховка с по-висок лимит на отговорност – 4 лв., за лица над 65 г. - 8 лв.
* доплащане за единична стая 35 лв.

Програма на пътуването

18.08.2018: Отпътуване от София, пл. Руски паметник, в 6.30 ч. по маршрут София – Калотина – НишБелград (400 км). Пристигане в Белград около обяд. Туристическа програма в Белград: катедрала Св. Сава – най-големия православен храм на Балканите, издигнат в чест на Свети Сава - основоположник на сръбската православна патриаршия, повлияна в архитектурен план от църквата Св. София в Истанбул; Площад Теразие – сърцето на Белград; Скупщината, където се помещава сръбския парламент; улица “Крал Милан”, Площада на Републиката, Стария и Новия съд – двете най-красиви сгради и крепостта „Калемегдан”. Тя се издига на най-високото място, на носа образуван при вливането на Сава в Дунав. Подходите към Калемегдан и вътрешните дворове са превърнати в парк, украсен със скулптури. На една площадка, от която се открива панорама към Дунава, е издигната каменната колона на победата през 1928 г. Тя е увенчана с бронзова фигура на мъж, който държи в едната си ръка меч, а в другата — гълъб, символ на победата и мира. Настаняване в хотел. Посещение на бирфеста, на 10 минути пешеходно разстояние. Нощувка.

19.08.2018: Закуска. Свободен ден за самостоятелно разглеждане на Белград. По желание полудневна екскурзия до Нови Сад – столицата на областта Войводина и втори по големина град в Сърбия. Често наричат Нови Сад „градът на падащите мостове”, защото за последните 100 години мостовете над Дунав са разрушавани 11 пъти; за последен път през 1999 г. при бомбардировките на НАТО. Негова най-голяма забележителност е крепостта Петроварадин, дала убежище на десетки малки ателиета и художествени студия, Катедралата и Синагогата, площадът с Кметството, малките улички на Стария град. Отпътуване за България. Връщане в София вечерта.

Задължителни такси:
* пътни такси – 10 евро/ 20 лв. (заплащат се в деня на отпътуване)

Крайна промоционална цена на пътуването:
119 лв
/осн.пакет + пътни такси/

Необходими документи:
* лична карта или задграничен паспорт, валидни минимум 6 месеца след датата на завръщане от екскурзията – копие от документа се предоставя в офиса на фирмата при депозитната вноска. Визи не се изискват.
* за деца под 18 години – нотариално заверена декларация от единия или двамата родители – попълва се по образец.

Забележка:
Цената и всички условия по програмата са валидни само при набрана група от 45 плащащи пълната такса. Агенцията не гарантира допълването на непълни групи. Срок за уведомяване на туристите за не постигнат минимум – 7 дни преди датата на заминаване. Няма специфични медицински и санитарни изисквания.

Още за Beer Fest Belgrade: http://bit.ly/14KrsCx

Хотел по програмата:
За любителите на удоволствията, предлагаме нощувка в атрактивния хотел-кораб, който Ви очаква на брега на река Дунав. Корабът предлага малки, но уютни каюти. Хотелът разполага с просторен ресторант, където да закусите, бар и цветна панорамна тераса с мъничък басейн. Намира се на 5 минути пешеходно разстояние от парка, където се организира бирфеста.
Може да разгледате хотела тук: https://booki.ng/2u4rkll

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Белград |  Екскурзии - Сърбия |  Екскурзии - Белград |  Уикенд почивка - Сърбия |  Уикенд почивка - Белград

Избрани оферти