Начало / Екскурзии / Екскурзии - Ханой

Бутикова екскурзия Тайланд, Камбоджа и Виетнам 11 дни

Номер на оферта

/

228679

Дати & цени

Цената включва

- Самолетен билет София – Банкок – Сием риеп - Ханой – София ( Обща цена за всички самолетни билети 2200 лв към 05.10.2018 )

- Всички индивидуални трансфери с личен шофьор

- Настаняване в хотели 4* на база 9 нощувки със закуски по програмата

- Индивидуално екскурзоводско обслужване в Банкок, Сием Риеп и Ханой на английски или руски език

- Обяд на Халонг Бей

- Медицинска застраховка 10 000 евро

- Всички турове и екскурзии по програмата 8 на брой

Цената не включва

- Визи за Тайланд, виза за Камбоджа и виза за Виетнам
- Разходи от личен характер
- Доплащане за ранно настаняване в Банко - 234 лева за двойна стая

Програма на пътуването

Цена за програмата на човек при двама в двойна стая: 5290 лв.

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!

Хотел в Банкок: Royal Princess Lan Luang http://www.royalprincesslarnluang.com/ или подобен.

Хотел в Сием Рием: Somadevi Anghor hotel http://www.somadeviangkor.com/ или подобен.

Хотел в Ханой Flower Garden hotel http://flowergardenhotel.com.vn/vi или подобен.

Банкок - Сием Реп - Анкор - Ханой - Халонг Бей
9 нощувки / 11 дни
Индивидуално пътешествие с личен гид и шофьор без да чакате да се събере група

Програма:
Ден 1 SOFIA

Отпътуване от София с полет на Катарски авиолинии.


Ден 2 BANKOK

Пристигане в Банкок. Посрещане и трансфер до хотела. Свободно време. Нощувка.



Ден 3 BANKOK

Закуска. Полудневен тур на Стария град на Банкок. Специален пешеходен тур по скритите местенца на древния Банкок: ще Ви вземат в 7.00 ч от хотела и ще се разходите от Giant swing през парка на затвора и ще поскитате по малките алеи, откривайки дървени къщи , пазарчета и много други. На пазара с амулети ще научите повече за древните суеверия. Обяд в местен ресторант до реката преди да се завърнете в хотела. Свободно време. Нощувка.



Ден 4 BANKOK

Закуска. Целодневен тур - Най-доброто от Банкок и плаване с лодка. В 8.30ч ще се срещнете с гида, който ще продължите до Wat Po един от най-старите и големи храма в Банкок, известен с 43 метровия полулегнал Буда. Ще посетите Лак Муанг – градските колони на Банкок преди да продължите за известния Гранд Палас. Ще видите храма на Смарагдовия Буда. Ще се насладите на обяд в ресторант до реката преди да се качите на лодка и да откриете лабиринта от канали в Банкок, да видите част от тайландския традиционен живот, който е изчезнал от по-голямата част на Банкок. В края на деня ще посетите храма на Залеза Wat Arun. Нощувка.


Ден 5 BANKOK - SIEM REAP

Закуска. Освобождаване на хотела и трансфер до летище за полет до Сием Риеп. Кацане на летището в Сием Риеп и посрещане от местен представител. Трансфер и настаняване в хотела. Нощувка.



Ден 6 SIEM REAP - ANGKOR WAT TOUR

Закуска. Посещение на античната столица Angkor Thom 12 век: South Gate с нейните огромни статуи, Bayon Temple уникална с нейните 54 кули декорирани с над 200 усмихнати лица на Avolokitesvara. Phimeanakas, the Royal Enclosure, the Elephants Terrace and the Terrace of the Leper King. Посещение на най-известният от всички храмове: Angkor Wat. Комплексът покрива 81 хектара и е сравним по размер с Императорския дворец в Пекин. Неговите пет отличителни кули са изписани на камбоджанския флаг и произведението на изкуството от 12 век се смята от историците за основен пример на класическото изкуство и архитектура на Кхмерите. Насладете се на прекрасния залез от върха на Pre Rup Temple. Нощувка.



Ден 7 SIEM REAP

Закуска. Посещение на Banteay Srey, известен акто цитаделата на жените или розовият храм и BanteaySamre храмове.

Следобяд посещение на уникалните тухлени скулптури на PrasatKravan, SrahSrang (Кралските бани, някога използвани за ритуално къпане), BanteayKdei (заобиколен от 4 концентрични стени), Ta Prohm – един от най-красивите храма в региона. Храмът е недокоснат от откриването си и е запазил своята мистерия. NeakPean, фонтан, построен по средата на басейн, представляващ райско Хималайско планинско езеро и Preah Khan temple, построен от King Jayavarman VII. Нощувка.



Ден 8 SIEM REAP - HANOI

Закуска в хотела. Сутринта ще се насладите на пътуване с лодка по Tonle Sap Lake at KAMPONG PHLUK VILLAGE. Това е най-голямото сладководно езеро в югоизточна Азия. Което се влива в река Tonle Sap, присъединяваща се към Меконг в Пном Пен. Ще видите плаващо рибарско селище с плаващо училище, полицейски участък и др. Трансфер за полет за Ханой. Настаняване в хотела. Нощувка.



Ден 9 HANOI CITY TOUR (B)

Закуска. Следва разглеждане на Museum of Ethnology - най-красивият и най-голям в Ханой, Temple of Literature, построен през 11 век е първият университет в Ханой, , Tran Quoc Pagoda, Hoan Kiem lake, NgocSon temple и разходка по 36те древни улици. Ще имате уникален шанс да видите Water puppet представление вечерта. Нощувка.



Ден 10 HA NOI – HA LONG BAY – HA NOI ( B, L)

Закуска. Взимат ви от хотела за тричасово пътешествие по делтата на Червената река и зелените оризови полета до Ha Long City. Следва круиз през варовиковите скали и смарагдовите води на Halong Bay. Ще се насладите на обяд с морски деликатеси докато минавате покрай Рибарско селище, stone Dog island, incence burner islet, Fighting Cock islet. Ще имате невероятната възможност да посетите двете най-красиви пещери в Halong Bay: Heaven Palace и wooden stakes caves. Нощувка.



Ден 11 HANOI (B)

Закуска. Трансфер до летището за полет до София. Кацане в София.

Полетни детайли:

QR 228 09FEB SOFDOH 1225 1815

QR 830 09FEB DOHBKK 2010 #0655

Air asia 13FEB DMK REP 1000 1100

VN 836 16FEB REPHAN 1755 1940

QR 969 19FEB HANDOH 0855 1325

QR 225 19FEB DOHSOF 1645 2115

Цена на полети към 05.10.2018: 2200 лв.

Условия за плащане 100% цената на самолетния билет и 30 % от цената на програмата.

Тагове

Оферти - Виетнам |  Оферти - Ханой |  Екскурзии - Виетнам |  Екскурзии - Ханой |  Екзотична почивка 2024 - Виетнам |  Екзотична почивка 2024 - Ханой

Избрани оферти