Начало / Екскурзии / Екскурзии - Виена

Черен петък във Виена

Номер на оферта

/

229876

Дати & цени

Цената включва

Цената включва:

-Самолетен билет Варна-Виена-Варна с летищни такси, с вкл.ръчен багаж с р/ри: 40х30х20см;
-3 нощувки на база нощувка със закуска в избрания хотел ;
-трансфери летище – хотел – летище с посрещане от фирма-партньор;
-Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро/с Assistance/;

Цената не включва

Цената НЕ включва:

-Багаж за чекиране срещу доплащане /заплаща се в зависимост от теглото - 10/ 20/32 кг;
-Екскурзии по желание според програмата ;
-Доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г.;
-Местата в самолета се разпределят автоматично от авиокомпанията и не гарантираме за определени места. Може да направите своя избор предварително срещу доплащане, за да си гарантирате съседни седалки в полета. Допълнително се заплаща и приоритетно качване на борда, което позволява малка ръчна чанта и ръчен багаж до 10кг с р/ри 55х40х23см.

Програма на пътуването

Черен петък във Виена с директен полет от Варна,

28 ноември-01 декември 2019

4 дни/3нощувки



Виена е прелестна по време на Коледния период... Светлините и богатата украса, ароматът на греяно вино, ябълков щрудел с канела, цветните базари омайват всеки посетител.

Първите Коледни базари откриват още в средата на ноември. Ако сте любители на класическата музика и операта, на аристократичната архитектура и изкуството - особено импресионизма, на бароковите дворци и не на последно място - ароматното кафе - попаднали сте на точното място: Виена – уникална комбинация от история, култура, забавления и нощен живот.



Цена за ранни записвания , валидна до изчерпване на местата

На Цена – от 399,- евро/ 780,- лева

На човек в двойна стая на база нощувка със закуска с полет от Варна

От 399,- евро/ 780,- лева

Хотели:

Ibis Wien Mariahilf -https://ana-hotels.com/enzian

Art hotel Ana Enzian или подобен –https://www.accorhotels.com/gb/hotel-0796-ibis-wien-mariahilf/index.shtml#section-rooms



Цената включва:

Самолетен билет Варна-Виена-Варна с летищни такси, с вкл.ръчен багаж с р/ри: 40х30х20см;
3 нощувки на база нощувка със закуска в избрания хотел ;
трансфери летище – хотел – летище с посрещане от фирма-партньор;
Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро/с Assistance/;


Цената НЕ включва:

Багаж за чекиране срещу доплащане /заплаща се в зависимост от теглото - 10/ 20/32 кг;
Екскурзии по желание според програмата ;
Доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г.;
Местата в самолета се разпределят автоматично от авиокомпанията и не гарантираме за определени места. Може да направите своя избор предварително срещу доплащане, за да си гарантирате съседни седалки в полета. Допълнително се заплаща и приоритетно качване на борда, което позволява малка ръчна чанта и ръчен багаж до 10кг с р/ри 55х40х23см.


Информация за полета:

28 NOE Варна (Черно море) – Виена 14:15 – 15:05

01 DEC ВиенаВарна (Черно море) 15:35 – 18:25



Примерна програма:



Първи ден - 28 ноември

Излитане от Варна в 13:55 часа и пристигане във Виена в 14:45. Трансфер до избрания хотел и настаняване. Време за вечеря в типични виенски бирарии и разходка сред коледните базари – неповторимо осветяващи дворците на града.



Втори ден – 29 ноември

Закуска. Възможност за пешеходен тур из центъра на Виена - Операта: една от най красивите опери в света. Всяка година се провеждат около 300 изпълнения; двореца Хофбург - бившата зимна резиденция на Хабсбургите, Парламента със статуята и фонтана на Атина. Кметството- седалище на кмета, и на градския съвет; катедралата „Свети Стефан“, площада Грабен с колоната на Чумата и елегантната улица Колмаркт със сладкарницата Демел, където може да се насладите на ароматното виенско кафе и торта Сахер. Нощувка. Следобед – възможност самостоятелно за разглеждане на двореца Белведере /горен и долен Белведере – с известната картина на Климт „Целувката“/.

Пешеходна обиколка на центъра на Виена с професионален гид на български език /около 2-3часа/ доплащане – 30 евро на човек при група от мин. 06 човека.



Трети ден – 30 ноември

Закуска. Свободно време за шопинг или - Посещение на двореца Шьонбрун - лятната резиденция на Сиси , разглеждане на парка; по желание – посещение /срещу входна такса/ на зоологическата градина. Една от най-старите в света и единствена барокова зоологическа градина

Двореца Шьонбрун доплащане – 40 евро на човек за посещение на двореца с екскурзовод на български език и вход в двореца при група от мин 06 човека – без включен транспорт.

Нощувка.



Четвърти ден - 01 декември

Закуска. Свободно време за разходка и предколеден шопинг- посещение на най големия базар пред Кметството. По обяд освобождаване на стаите.

Неслучайно Виенската кафе традиция е включена в списъка на нематериалните ценности на ЮНЕСКО. Може да се насладите на различни видове кафе и сладкиши в прочутите Виенски кафенета, като кафе Централ например, където винаги има опашка от чакащи-https://www.cafecentral.wien/en/



Около 12.30 ч. -трансфер хотел-летище и полет от Виена за Варна в 15:35ч – кацане в 18:25ч.





Заб.: Програмата е предварителна и е възможна да претърпи промяна в реда на провеждането.

Условия за записване и начин на плащане: Депозит 50% от стойността на пакета.
Доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване. Необходими документи за записване: валидна лична карта/паспорт. За деца, ненавършили 18год., пътуващи с единият родител се изисква нотариално-заверено пълномощно.



Заб.: Цената е валидна за ранни записвания до изчерпване на местата и се препотвърждава при конкретната резервация.

Тагове

Оферти - Австрия |  Оферти - Виена |  Екскурзии - Австрия |  Екскурзии - Виена |  Оферти от Варна - Австрия |  Оферти от Варна - Виена

Избрани оферти