Начало / Екскурзии / Екскурзии - Загреб

Загреб - Плитвички езера - Постойна яма - Любляна

Номер на оферта

/

107834

Дати & цени

Цената включва

Транспорт с автобус;
3 нощувки с 3 закуски в Загреб в хотел 3*;
Посещение на Плитвичките езера с екскурзовод;
Посещение на Постойна яма;
Пешеходна обиколка на Любляна с екскурзовод;
Панорамна обиколка на Загреб с екскурзовод;
Тур мениджър от фирмата;
Медицинска застраховка с асистанс и покритие 10 000 евро със ЗАД Евроинс

Цената не включва

Входни такси за музеите;
Входна такса за Плитвички езера с влакче и разходка с лодка - 300 НRK /около 78 лв./ възрастен и дете от 7 до 18 г. – 120 HRK / около 31 лв./; /Маршрута преминава на открито в природата. За целта трябва да имате подходящи обувки/
Входна такса за Постойна яма - влакче и 1,5 ч. обиколка – възрастен - 28,50 евро, дете от 06г до 15г. - 17,10евро; В пещерата средната температура е около 10градуса и е необходимо да имате връхна дреха.
Градска такса за хотелите по маршрута. В зависимост от категорията на хотела таксата е от 1 до 6 евро на нощ. Градската такса се заплаща при напускане на рецепцията
Слушалки по време на екскурзиите - 6 лв.
Застраховка Отмяна на пътуването – препоръчително
Доплащане за мед. застраховка за лица от 65 до 74 г. – 12 лв.
Доплащане за мед. застраховка за лица от 75 до 85 г. – 34 лв.
Горивна такса

Програма на пътуването

Автобусна екскурзия до едни от най-интересните места в Европа - омагьосващите Загреб и Любляна, природната красота Плитвички езера и забележителната пещера Постойна яма.

С тръгване от София и Русе!

6 дни / 3 нощувки

ДАТА: 26.08.2022 г.

ЦЕНА на човек в двойна или тройна стая: 591 лв.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

ПРОГРАМА

1 ден /26.08.2022
Отпътуване от Русе вечерта в 22.00ч.

2 ден /27.08.2022
Тръгване от София рано сутринта. Преминаване през Сърбия. Пристигане в Загреб. Настаняване в хотел. Свободно време. Нощуване.

3 ден /28.08.2022
Закуска. Целодневна екскурзия до Плитвице. Разглеждане на Плитвичките езера. Паркът е в листата на ЮНЕСКО от 1979г. Езерата са 16 на брой и са свързани помежду си с водопади. Територията на езерата е от около 8 кв.км. Паркът може да се разгледа, ако се избере някоя от множеството еко пътеки с различни маршрути. Късния след обяд пристигане в Загреб. Свободно време. Нощуване.

4 ден/29.08.2022
Закуска. Отпътуване за Словения. Пристигане в Постойна яма. Пещерата предлага най-дългия туристически пещерен маршрут в страната – 5.23 км. Постойна яма е хилядолетно дело на река Пивка. В пещерата живее пещерен протей, най-голямото пещерно земноводно в света. Пристигане в Любляна и разходка из Стария град: площад Прешерен, Тройния мост, франциската църква, символа на града – Драконовия мост, закритата галерия над река Любляница, днес централен пазар на града. Отпътуване за Загреб. Нощуване.

5 ден /30.08.2022
Закуска. Панорамна обиколка на Загреб с разглеждане на: площад Каптол и най-голямата катедрала в града Света Богородица, Каменната порта, църквата Свети Марк, която впечатлява с красивия си покрив от керамични плочки, на които е изобразен герба на Загреб и този на Хабсбургското Хърватско кралство. В 13.00ч отпътуване за България.

6 ден /31.08.2022
Пристигане в Русе рано сутринта.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Условия:
Цената на екскурзията е валидна при 40 пълно платили.
Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи – 15 дни преди датата на отпътуване.
Цените на входните такси са в местни валути и е възможно да има промяна в зависимост от валутния курс на деня.
За лица над 65 г.има доплащане за мед. застраховка.
За пътуване по програмата е необходима лична карта или валиден международен паспорт.
Към дата 13.07.2022 не се изискват Ковид-19 мерки и не са необходими ваксинации. Ако има въвеждане на такива, агенцията ще информира всички пътуващи своевременно.
Деца под 18 г., пътуващи с 1 родител е необходимо да имат нотариално заверено пълномощно от другия родител. По време на пътуването е необходимо и фотокопие на пълномощното.

Агенцията предлага допълнителна застраховка Отмяна на пътуване.
Възможни са промени в дните на провеждане на екскурзиите.

Горивни такси:
Поради постоянно променящите се цени на горивата, транспортните компании могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. При промяна на цените на горивата може да бъде начислена горивна такса. Тази такса следва да бъде обявена от туроператора и заплатена от потребителя не по-късно от 21 дни преди датата на заминаване.

Резервации:
При резервация се плаща 30% от стойността на екскурзията.
Пълно плащане 25 дни преди датата на отпътуване.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - Хърватия |  Оферти - Загреб |  Екскурзии - Хърватия |  Екскурзии - Загреб |  Лято в чужбина - Хърватия |  Лято в чужбина - Загреб

Избрани оферти