Начало / Екскурзии / Екскурзии - Дубай

ДУБАЙ

Номер на оферта

/

186562

Дати & цени

Цената включва

- Самолетен билет София - Дубай - София с включени летищни такси с WIZZ AIR;
- Една бройка салонен багаж до 10 кг. с размер 42x32x25 см на борда на самолета;
- Чекиран багаж 23 кг.;
- Трансфер летище-хотел-летище;
- 4 нощувки със закуски в избраният хотел;
- Обзорна обиколка на Дубай с екскурзовод на български език;
- Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 5000 евро.
- Обслужване на български език по време на престоя в Дубай;

Цената не включва

- Допълнителни екскурзии;
- Лични разходи;
- Такса „Туристически Дирхам” в Дубай - заплаща се задължително и лично от туриста при настаняване хотела и се таксува на стая на вечер по:
Ibis One Central 3* - AED 10
Emirates Grand Hotel 4* - AED 20

Програма на пътуването

Ден 1
Среща на летище София / Терминал 1 с водача на групата. Полет за Дубай в 13:55 ч. с авиокомпания WIZZ AIR. Пристигане на летище Дубай - Al Maktoum в 20:50 ч. Посрещане от фирмата партньор. Трансфер и настаняване в избраният хотел. Нощувка.

Ден 2
Закуска. Обзорна обиколка на Дубай(включена в цената с екскурзовод на български език). Съчетание на старинното с модерното, немислими архитектурни изпълнения и много цветя. Обиколката ще започне от двореца на Емирът на Дубай - шейх Мохамед бин Рашид ал Мактум, откъдето ще видите и най-високата сграда в света (Бурж Кхалифа). От там се отправяме към крайбрежния квартал Джумейра (Jumeirah) и спираме за снимки в близост до 7-звездния хотел Бурж ал Араб (Burj al Arab). Продължваме към изкуствения остров The Palm-Jumeirah, както и минаваме покрай новия луксозен квартал Dubai Marina.
Допълнителна екскурзия: Открития пазар на Дубай и вечеря на блок маса – 40 евро. Ще ви покажем големия пазар, откъдето търговци от цял свят се снабдяват с подправки, парфюми, електроника и други стоки. Там се усеща истинската атмосфера на арабските пазари, където ще може да си купите различни сувенири. Вечеря на блок маса с голям избор от специалитети (една безалкохолна напитка). Преобладаващо пешеходен тур. Нощувка.

Ден 3
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения ИЛИ
Допълнителна екскурзия: Абу Даби - 55 евро (целодневна с екскурзовод на български език). Абу Даби - столицата на емирствата, която ще ни омае със спокойствието на белите пясъци и луксозните сгради. На влизане в града се откроява бялата джамия „Шейх Зайед”- снимки отвън и влизане вътре. Ще направим кратък престой в традиционно селище (Heritage Village), откъдето се открива панорамна гледка към целия град. Пътят ни минава и покрай луксозния хотел Emirates Palace (фото-стоп отвън), построен в типичен арабски стил. На връщане посещаваме Yas Island - мястото, където се провежда Формула 1 (не е включено посещение на пистата) и дом на уникалния комплекс Ferrari World. Свободно време около за обяд или шопинг в най-новия мол Яс (Yas Mall). По време на посещението на джамията Шейх Зайед има изискване за облеклото за мъжете и жените.
Допълнителна екскурзия: Бурж Кхалифа и Дубай Мол - заявява се и се заплща преди тръгване – 55 евро (часът на тръгване може да бъде променен, в зависимост от часа на посещение на обсерваторията). Посещение на най-високата сграда в света - светкавично бърз асансьор ще ви отведеде за 124 секунди до 124-ти етаж. (Продължителност около 4 часа). Нощувка.

Ден 4
Закуска. Свободно време за плаж и шопинг.
Допълнителна екскурзия: 15 ч. Сафари в пустинята - 60 евро с включена вечеря на блок маса, безалкохолни напитки, яздене на камила, наргиле, рисуване с къна и програма. Едно екстремно забавление сред залязващото слънце над пясъчните дюни. Забележка: Екскурзията не е подходяща за бременни жени. За деца до 6 год, сафарито е отговорност на родителите и се разрешава след подписване на документ за съгласие. Нощувка.

Ден 5
Закуска. Свободно време.
Допълнителна екскурзия: Градините на Дубай - 30 евро с включен транспорт и входна такса. Престой в градините 2 часа. Посетете най-големите вертикални градини в света с над 45 млн.цветя.
Трансфер до летище Al Maktoum - Дубай за полет до София в 21:25 ч. Пристигане на летището в София в 00:55 ч. на следващият ден.

Допълнителна информация

Цени при настаняване в хотел Ibis One Central 3* http://www.ibis.com/gb/hotel-7080-ibis-one-central/index.shtml:
На човек в двойна стая - 590 € / 1154 лв.
На човек в единична стая - 735 € / 1438 лв.

Цени при настаняване в хотел Emirates Grand Hotel 4* http://www.emiratesgrandhotel.com/
На човек в двойна стая - 680 € /1330 лв.
На човек в единична стая - 885 € / 1730 лв.
Доп. легло в стая с двама възрастни - 640 € / 1251 лв.
Дете в стая с двама възрастни - 480 € / 938 лв. (2-5г.) без легло
Дете в стая с двама възрастни - 515 € / 1008 лв. (6-11г.) с легло

Тагове

Оферти - Дубай (ОАЕ) |  Оферти - Дубай |  Екскурзии - Дубай (ОАЕ) |  Екскурзии - Дубай |  Екзотична почивка 2024 - Дубай (ОАЕ) |  Екзотична почивка 2024 - Дубай

Избрани оферти