Начало / Екскурзии / Екскурзии - Дубай

ДУБАЙ - ЧЕТИРИДНЕВНА

Номер на оферта

/

186003

Дати & цени

Цената включва

ДВУПОСОЧЕН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ЗА ДИРЕКТЕН ПОЛЕТ СОФИЯ – ДУБАЙ – СОФИЯ НА АК „УИЗ ЕР“ С ВКЛЮЧЕНИ ВСИЧКИ ТАКСИ;
1 ЧЕКИРАН БАГАЖ ДО 23 КГ.;
МАЛЪК САЛОНЕН БАГАЖ ДО 10 КГ С РАЗМЕРИ 42/32/25 СМ;
3 НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ В ХОТЕЛ ХОТЕЛ AURIS INN AL MUHANNA 4* В ДУБАЙ;
ТРАНСФЕРИ ЛЕТИЩЕ – ХОТЕЛ И ХОТЕЛ – ЛЕТИЩЕ;
ПОСРЕЩАНЕ И ИЗПРАЩАНЕ НА ЛЕТИЩЕТО ОТ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ФИРМАТА - ПАРТНЬОР И АСИСТАНС ПРИ НАСТАНЯВАНЕТО И НАПУСКАНЕТО НА ХОТЕЛА;
ПАНОРАМЕН ТУР НА ДУБАЙ С ЕКСКУРЗОВОД НА БЪЛГАРСКИ.
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА

Цената не включва

ДОПЪЛНИТЕЛНИТЕ ЕКСКУРЗИИ, ИЗРИЧНО УПОМЕНАТИ В ПРОГРАМАТА, ЧЕ СА С ДОПЛАЩАНЕ;
МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА „ПОМОЩ ПРИ ПЪТУВАНЕ В ЧУЖБИНА“ С ЛИМИТ НА ОТГОВОРНОСТ 10 000 ЕВРО И ВКЛЮЧЕН АСИСТАНС НА БЪЛГАРСКИ – 8 ЛВ. ЗА ЦЕЛИЯ ПРЕСТОЙ;
ВХОДНИ ТАКСИ ЗА ПОСЕЩАВАНИТЕ ОБЕКТИ, МУЗЕИ, ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ И ПР.;
ТУРИСТИЧЕСКА ТАКСА - 10 ДИРХАМА (ОКОЛО 3 USD) НА СТАЯ НА НОЩУВКА ПРИ НАСТАНЯВАНЕ В ХОТЕЛ 3* И 15 ДИРХАМА (ОКОЛО 4 USD) НА СТАЯ НА НОЩУВКА ПРИ НАСТАНЯВАНЕ В ХОТЕЛ 4*; ЗАПЛАЩА СЕ ДИРЕКТНО ОТ КЛИЕНТИТЕ НА РЕЦЕПЦИЯТА НА ХОТЕЛА.;
РАЗХОДИ ОТ ЛИЧЕН ХАРАКТЕР.

Програма на пътуването

Екскурзията е четиридневна и включва 3 нощувки със закуски в избрания хотел, централно разположен в Дубай, екскурзоводска програма на български, двупосочен самолетен билет и трансфери. Лети се с авиокомпания „Уиз eър” (в пакетната цена са включени летищни такси, чекиран багаж до 23 кг и малък салонен багаж до 10 кг).

ПЪРВИ ДЕН - При дата на отпътуване 21.01.2017 - 13:55 ч. - директен полет от София за Дубай, пристигане в 20:50 ч. При дата на отпътуване 04.03.2017 - 14:05 ч. - директен полет от София за Дубай, пристигане в 21:00 ч. При дати на отпътуване 29.10.2017 и 06.12.2017 часовете на полетите ще бъдат известни по-късно и ще бъдат публикувани в сайта на туроператора. Посрещане от представител на фирмата-партньор. Трансфер до избрания от Вас хотел. Настаняване. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН - Закуска. Полудневен панорамен тур на Дубай с екскурзовод на български (включен в цената): обиколката започва от модерния крайбрежен квартал „Дубай Марина“; разходка из Палм Джумейра – изкуствено създадения остров във форма на палма, фото-пауза при хотел „Атлантис“ – бижуто на Палмата. След това ще се отправим към най-емблематичната сграда в Дубай – седемзвездния хотел „Бурж ал Араб“ и ще посетим пазара Мадинат Джумейра, за да се порадваме на колоритния арабски стил на града. Обиколката ще завърши в Мол Дубай, разположен до най-високата сграда в света – небостъргача „Бурж Халифа“. Възможност за посещение на Бурж Халифа с доплащане 95 лв. за възрастен и 85 лв. за дете до 11 г. - включва резервация за точен час и изкачване до панорамната площадка на 124-ия етаж със скоростен асансьор и неограничен престой там – заплаща се в България, а не на място. Свободно време. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН - Закуска. Свободен ден в Дубай. Предлагаме ви две факултативни програми. Сутринта - туристическа програма по желание: полудневна екскурзия до Шарджа и Аджман (с доплащане 79 лв. за възрастен и 69 лв. за дете до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва транспорт, описаната програма без включени входни такси и екскурзоводско обслужване на български; организира се при мин. 12 участника). Програмата започва с разглеждане на крепостта и музея на Аджман – най-малкото емирство в ОАЕ. Отпътуване към емирство Шарджа – обявено от ЮНЕСКО за културната столица на арабския свят през 1998 г. Разглеждане на „сърцето на града“ – етнографско селище, включващо форта Ал Хисн и стари къщи, реставрирани в традиционен арабски стил. Посещение на известните пазари (сукове) като Ал Арса сук – най-старият пазар в ОАЕ, както и Синия сук – най-големият и най-популярният пазар в Шарджа. Програмата завършва с фотопауза при джамията „Крал Фаисал“ – най-голямата джамия в Шарджа, построена в чест на краля на Саудитска Арабия. Следобед - свободно време или туристическа програма по желание: сафари в пустинята с включена барбекю-вечеря и атракционна програма – продължителност около 6 часа (с доплащане 105 лв. за възрастен и 95 лв. за дете до 11 г., и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва транспорт от/до хотела и описаната програма). Около 15:30 ч. отпътуване с джипове 4х4 към пустинята. Офроуд по пясъчните дюни. След залез слънце – вечеря на блок-маса в бедуински лагер, арабско кафе, чай, безалкохолни напитки и вода, наргиле и традиционни арабски танци. На разположение са камили за кратка разходка и рисуване на ръцете с къна. Трансфер до хотела. Следобедната екскурзия не е подходяща за бременни жени, за деца до 6 г. сафарито е отговорност на родителите и се разрешава след подписване на документ за съгласие. Завръщане в Дубай около 21:30 ч. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН – Закуска. Освобождаване на хотела (багажът се оставя в стая за багаж в хотела). Свободен ден в Дубай или туристическа програма по желание: целодневна екскурзия до Абу Даби с екскурзовод на български и включен обяд – продължителност около 8 часа (с доплащане 125 лв. за възрастен и 115 лв. за дете до 11 г., и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва транспорт, екскурзоводско обслужване на български, обяд в Абу Даби, описаната програма без входните такси за посещаваните обекти; организира се при минимум 12 участника). Столицата на Обединените арабски емирства е в същото време и най-голямото от общо седемте емирства, което впечатлява с луксозните вили и дворци, с кристалните сини води на залива и крайбрежните острови. Турът ще започне с посещение на третата по големина джамия в света – величествената „Шейх Зайед“ (има строго изискване за облеклото: мъже – дълги панталони, тениски или ризи с къс/ дълъг ръкав; жени – дълги панталони или дълги поли до глезените, блузи или ризи с дълъг ръкав до китките, шал за главата; не се допускат тесни, прилепнали по тялото и прозрачни дрехи). Турът продължава към хотел Emirates Palace, в който нивото на обслужването е великолепно, централните куполи са позлатени, а интериорът на хотела е от италиански мрамор. Посещение на Етнографското селище – възстановка на оазис, в който е представен животът в пустинята в миналото. Обяд. На път за Дубай – посещение на остров Яс, на който се намират комплексът и пистата на Формула 1, както и най-големият фирмен увеселителен парк в света - Ферари Уърлд. Завръщане в хотела. Около 18:15 ч. - трансфер до летището. При дата на отпътуване 21.01.2017 - 21:25 ч. – отпътуване от Дубай; пристигане в София 00:55 ч. (на 5-ия ден). При дата на отпътуване 04.03.2017 - 21:35 ч. – отпътуване от Дубай; пристигане в София 01:05 ч. (на 5-ия ден). При дати на отпътуване 29.10.2017 и 06.12.2017 – часовете на отпътуване ще бъдат известни по-късно и ще бъдат публикувани в сайта на туроператора.

21.01.2017 - 24.01.2017 1099 лв.
04.03.2017 - 07.03.2017 1099 лв.
29.10.2017 - 01.11.2017 1099 лв.
06.12.2017 - 09.12.2017 1099 лв.

Хотели, които използваме при съответния вариант:

Категория А – Hotel Ibis Al Barsha 3* или подобен;
Категория B – Hotel Golden Tulip 4* или подобен;
Категория С – Hotel Auris Inn Al Muhanna 4* или подобен.

ВАЖНО: При нощувки в Дубай туристите заплащат задължително туристическа такса – 10 дирхама (около 3 USD) на стая на нощувка при настаняване в хотел 3* и 15 дирхама (около 4 USD) на стая на нощувка при настаняване в хотел 4*; заплаща се директно от клиентите на рецепцията на хотела.

Тагове

Оферти - Дубай (ОАЕ) |  Оферти - Дубай |  Екскурзии - Дубай (ОАЕ) |  Екскурзии - Дубай |  Екзотична почивка 2024 - Дубай (ОАЕ) |  Екзотична почивка 2024 - Дубай

Избрани оферти