Начало / Екскурзии / Екскурзии - Дубай

Слънчева арабска приказка - Дубай, Катар, Бахрейн - MSC “BELLISIMA”

Номер на оферта

/

230462

Дати & цени

Цената включва

Транспорт със самолет София – Дубай - София с редовен ДИРЕКТЕН полет на Flydubai /кацане и излитане от летище Dubai International Airport , което е съвсем близо до града – около 5 км. /
Летищни такси
Ръчен багаж - 7 кг. + Чекиран багаж - 20 кг.
Трансфер летище – хотел - летище
2 нощувки в хотел 4* в Дубай
city tax
Автобусна туристическа обиколка на Дубай с екскурзовод на български език
Трансфер хотел в Дубай - пристанище Дубай
Трансфер пристанище Дубай – хотел
Круиз по посочения маршрут на борда на най –луксозния и голям кораб на MSC –BELLISSIMA
7 нощувки в каюта с балкон на кораб BELLISSIMA – каютите разполагат с единични легла, които могат да бъдат превърнати в едно двойно легло, климатик, баня с душ или вана и тоалетна, интерактивна телевизия, радио /налично на телевизионен канал/, телефон, сешоар. сейф, собствен балкон.
Пълен пансион на борда /включва закуска, обяд, следобедна закуска, вечеря, среднощен бюфет – храната на борда е много богата и разнообразна, включва някои напитки (кафе/чай/наливна вода) на бюфет закуска и обяд/
Cocktail за добре дошли с капитана и гала вечеря със специално меню
Пристанищни такси – 140 ЕВРО
Вечерни шоу програми, концерти, анимация на борда, игри, състезания, караоке, уроци по танци, тематични партита, зала за детски игри Gioco bambini, клуб за тинейджъри
Плувен басейн, джакузи, шезлонги, кърпи за плаж, джогинг алея, фитнес
Карти и материали на посещаваните градове
медицинска застраховка / туристите над 65 годишна възраст доплащат според тарифите на застрахователната компания /
водач

Цената не включва

Гости над 18 години заплащат по 10 евро на човек на ден такса обслужване, до 13 години заплащат 50 % от таксата обслужване
Повечето напитки /на бара, в ресторантите, в нощните клубове, мини бар и т.н./
Допълнителни услуги на борда (интернет и комуникации, СПА център и др.)
Екскурзиите в градовете, влизащи в маршрута на кораба – допълнителните екскурзии са организирани специално за нашата група с водач на български език, екскурзовод на български или руски език и автобус, нает само за туристите, записали се в туристическата агенция
Медицинско обслужване на борда
Корабната компания MSC си запазва правото за промени в програмата

Програма на пътуването

СЛЪНЧЕВА АРАБСКА ПРИКАЗКА – ДУБАЙ, КАТАР, БАХРЕЙН

ДУБАЙ /ОАЕ/- АБУ ДАБИ /ОАЕ/- остров SIR BANI YAS /ОАЕ/ - БАХРЕЙН / БАХРЕЙН - ДОХА /КАТАР/ - ДУБАЙ /ОАЕ/

НАЙ-ГОЛЕМИЯТ, ЛУКСОЗEН И МОДЕРЕН КОРАБ НА MSC
“BELLISIMA”

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ЛЯТНОТО СЛЪНЦЕ И АРАБСКИ ЛУКС ПРЕЗ ЗИМАТА !

СРЕДНА ТЕМПЕРАТУРА НА ВЪЗДУХА – 25-30 градуса

10 дни / 9 нощувки

ДАТА: 28.02.2020 г.

ЦЕНА: на човек в двойна или тройна каюта с балкон/1359 евро/2658 лв.

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

ПРОГРАМА

1 ден /28.02.2020/ - пeтък
Отпътуване от София в 14.10 ч. с редовен ДИРЕКТЕН полет на FLY DUBAI. Пристигане в Дубай в 20.55 ч. Трансфер летище - хотел. Настаняване в хотела. Нощувка.

2 ден /29.02.2020/ - събота
Освобождаване на хотела. Автобусна туристическа обиколка на забележителностите на Дубай с екскурзовод на български език. Възможност за ПОСЕЩЕНИЕ НА КУЛАТА BURJ KHALIFA и красивите фонтани. Свободно време за шопинг в най-големият в света търговски център - Dubai Mall. Следобед трансфер до пристанището. Настаняване на кораба. Забавления на кораба. Отплаване в 23.00 ч. Нощувка.

3 ден /01.03.2020/ - неделя
Пристигане в Абу Даби / ОАЕ / в 05.00 ч. Разглеждане на Абу Даби / ОАЕ /. Отплаване в 21.00 ч. Забавления на кораба. Нощувка.

4 ден /02.03.2020/ - понеделник
Пристигане на остров Sir Bani Yas / ОАЕ / в 07.00 ч. Разглеждане на Sir Bani Yas Is / ОАЕ /. Отплаване в 17.00 ч. Забавления на кораба. Нощувка.

5 ден /03.03.2020/ - вторник
Забавления на кораба. Нощувка.

6 ден /04.03.2020/ - сряда
Пристигане в Бахрейн / Бахрейн /– в 08.00 ч. Разглеждане на Бахрейн / Бахрейн /. Отплаване в 18.00 ч. Забавления на кораба. Нощувка.

7 ден /05.03.2020/ - четвъртък
Пристигане в Доха / Катар / в 08.00 ч. Разглеждане на Доха / Катар /. Отплаване в 18.00 ч. Забавления на кораба. Нощувка.

8 ден /06.03.2020/ - петък
Пристигане в Дубай в 09.00 ч. Свободно време. Възможност за ДЖИП - САФАРИ В ПУСТИНЯТА. Забавления на кораба. Нощувка.

9 ден /07.03.2020/ - събота
Организиран трансфер пристанище -хотел. Настаняване в хотела. Възможност за посещение на Еmirates Mall, в който се намира закрита ски писта – сняг, лифт и пингвини в пустинята ))). Свободно време за шопинг. Възможност за разходка и плаж из Дубай-Марина. Вечерта възможност за КРУИЗ НА АРАБСКА ГАЛЕРА. Нощувка.

10 ден /08.03.2020/ - неделя
Трансфер до летището в Дубай . Отпътуване от Дубай с редовен ДИРЕКТЕН полет на FLY DUBAI в 09.40 ч. Пристигане в София в 13.25 ч.

=============================================================

ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОРАБА

MSC Bellissima осъществи своя първи маршрут на 04 март 2019 година. Въпреки внушителните си 19 палуби, 2244 каюти и капацитет от 4500 пасажери, MSC Вellissima не само носи характерната за флотилията на MSC италианска елегантност, но и ще ни изненада с много добавени стилни и иновативни елементи.
MSC Bellissima е втория кораб на MSC (след Meraviglia), който предлага нещо уникално за света на морските приключения - оригиналните и несравними Цирк дьо Солей с представления в открито море. Специално за новия кораб те разширяват творческия си подход и създават две нови оригинални шоу програми, ексклузивни за MSC Bellissima - VAR?LIA и SYMA.
Ще имате възможността да се запознаете и да поговорите със Зоуи, първия в света дигитален круизен асистент, изкуствен интелект, монтиран във всяка каюта, който ще издигне круизните плавания на ново ниво.

Гостите имат богат избор от ресторанти и заведения за хапване. MSC Bellissima разполага с три основни ресторанта - Posidonia restaurant, Lighthouse Restaurant, IL Ciliegio/Le Cerisier. Всеки от трите предлага висококачествена селекция от ястия, богат избор на италиански специалитети и свежи плодове. Всички продукти са пресни и внимателно подбрани, а хлебните изделия се приготвят на борда. Ястията варират от традиционна средиземноморска кухня до екзотични интернационални рецепти. За по-нетърпеливите бюфетът Marketplace Buffet предлага възможност за бързо хапване. Предлагат се и няколко специализирани ресторанти – френски, тепаняки, италиански и тапас бар.

На борда на MSC Bellissima възможностите за вечерни забавления и нощен живот са много и за всеки вкус. Плаващият хотел разполага с внушителните 20 дневни и нощни заведения – барове, дискотека, пиано бар, спортен бар, нощен клуб за танци, коктейл барове до басейните и още доста вътрешни и външни барове плюс казино и театър, в който всяка вечер се изнасят забележителни шоу програми. В тях няма да ви потърсят такса за вход, но тъй като напитките не са включени в цената на круиза, всички - безалкохолни и алкохолни - се заплащат според цени в меню. MSC предлага и опция предварително да закупите All Inclusive пакет за напитки, с който в зависимост от консумацията може да спестите малко пари.
СПА комплексът Aurea SPA е разположен на площ от 1100 кв.м. на палуба 7 с панорамна гледка към морето. Фитнес, джакузита, салон за красота, сауна, парна баня и зона за релакс са част от комплекса. Гостите на кораба могат да се възползват (срещу заплащане) от 19 различни типа масажи, 20 процедури за тяло, 22 процедури за лице, ароматерапия, маникюр и педикюр. Всички услуги се предлагат от квалифициран екип от масажисти, доктор, маникюристи, педикюристи, фризьори, уроци по йога.

На борда на MSC Bellissima има 3 басейна, единият от които е закрит с подвижен покрив и при хубаво време се превръща в открит и аквапарк за децата , панорамен фитнес, пътека за тичане на открито, затворена зала за баскетбол, волейбол и тенис.
За развлечения можете да се насладите на 2 чисто нови шоута на Cirque du Soleil, предназначени специално за MSC Bellissima, и да се отпуснете в тематичния воден парк –Аквапарк Аризона - един от най-сложните и вълнуващи водни паркове в морето, Аква паркът „Гранд Каньон“, с функции и дейности за всички възрасти.

Насладете се на ексклузивни предавания от световна класа, изпълнявани в иновативни места като Carousel Lounge и многофункционалния караоке бар. За младите и младите по сърце, две състезателни коли с виртуална реалност от Формула 1 се състезават в състезание. Комедиен клуб, Боулинг пътека, тийнейджърски клубове - MSC Bellissima предлага два клуба за тийнейджъри, един за 12-14-годишни и друг за 15-17-годишни. В допълнение, единствената зона за тийнейджъри служи като кино, игрална зала и дискотека, в зависимост от времето на деня, което гарантира, че тийнейджърите винаги се забавляват. TV Studio & Bar - телевизионно студио и бар - това високотехнологично многофункционално пространство съдържа радиопредавателен пакет и телевизионно студио, излъчващо игри на живо, викторини, конкурси за таланти и други забавни съдържания на кораба. По-младите гости могат да се възползват от супер парка и спортен център, за да играят спорт и игри през деня, парти и танци вечер.

Както подобните й кораби MSC Splendida, Fantasia, Meraviglia и MSC Bellissima също предлага настаняване според концепцията MSC Yacht Club. Наричана още „кораб в кораба”, тази концепция предоставя максимален лукс, уединение и персонална грижа, достъп до специални удобства и места за развлечения. На нея могат да се насладят пасажери, настанени в апартаментите от катогории Yacht Club.
С новаторски дизайн, най-модерни технологии, богат избор от заведения за хранене на световноизвестни главни готвачи, развлечения от световна класа, стилно и комфортно настаняване, иновативният нов кораб от MSC Cruises наистина ще представлява незабравима гледка в Средиземно море. MSC Bellissima обещава на пасажерите си незабравима круизна ваканция.
=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Не се изисква минимален брой участници:

Начин на плащане: Депозит за пътуването 50% от дължимата сума при записване и останалата част от сумата до 40 дни преди началото на организираното пътуване.

=============================================================

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Тагове

Оферти - Дубай (ОАЕ) |  Оферти - Дубай |  Екскурзии - Дубай (ОАЕ) |  Екскурзии - Дубай |  Круизи 2024 - Дубай (ОАЕ) |  Круизи 2024 - Дубай

Избрани оферти