Начало / Екскурзии / Екскурзии - Дубай

ДУБАЙ – осемдневна

Номер на оферта

/

230811

Дати & цени

18 септември 2024 - 25 септември 2024 г. - Цена от 2008 лв.
15 октомври 2024 - 22 октомври 2024 г. - Цена от 2287 лв.

Цената включва

САМОЛЕТЕН БИЛЕТ СОФИЯ - ДУБАЙ - СОФИЯ НА АВИОКОМПАНИЯ "FLY DUBAI";
ЛЕТИЩНИ ТАКСИ;
1 БР. ЧЕКИРАН БАГАЖ ДО 20 КГ;
1 БР. САЛОНЕН БАГАЖ ДО 7 КГ С РАЗМЕРИ 55X38X20 CM;
ТРАНСФЕР: ЛЕТИЩЕ – ХОТЕЛ – ЛЕТИЩЕ;
7 НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ В ХОТЕЛ "GOLDEN TULIP MEDIA HOTEL" 4* (ИЛИ ПОДОБЕН) В ДУБАЙ;
ПАНОРАМНА ОБИКОЛКА НА ДУБАЙ С МЕСТЕН ЕКСКУРЗОВОД НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК.

Цената не включва

КЕТЪРИНГ ПО ВРЕМЕ НА ПОЛЕТА;
ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ТУРИСТИЧЕСКА ТАКСА В ДУБАЙ ЗА ПРЕСТОЙ В ХОТЕЛ 4*: 15 AED НА СТАЯ НА ВЕЧЕР (ЗАПЛАЩА СЕ ОТ ТУРИСТИТЕ НА РЕЦЕПЦИЯТА В ХОТЕЛА);
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ, ОПИСАНИ В ПРОГРАМАТА (ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ СА ВАЛИДНИ ПРИ ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕЗЕРВАЦИЯ И ЗАПЛАЩАНЕ);
БАКШИШИ;
МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА С ПОКРИТИЕ 10000 ЕВРО – 2 ЛВ. НА ЧОВЕК НА ДЕН;
ЗАСТРАХОВКА "ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ;
ГОРИВНА И/ИЛИ ИНФЛАЦИОННА ТАКСА, АКО СЕ ВЪВЕДЕ ТАКАВА;
РАЗХОДИ ОТ ЛИЧЕН ХАРАКТЕР.

Програма на пътуването

Екскурзията е осемдневна и включва 7 нощувки в Дубай, самолетен билет, трансфери летище – хотел - летище и екскурзоводска програма на български. Настаняването е в хотели 4* на база закуска. Лети се с авиокомпания „Флай Дубай” (с включени летищни такси, чекиран багаж до 20 кг и ръчен багаж до 7 кг).

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Дати и цени на човек в лeва:
18.09.2024 - 25.09.2024
15.10.2024 - 22.10.2024

Цени на човек в лева според настаняването при дата на отпътуване 18.09.2024:

Цена на възрастен в двойна стая - 2008 лв.
Цена на трети възрастен в стая - 2008 лв.
Цена за деца до 11 г. в стая с 2 възрастни - 1883 лв.
Цена за деца до 11 г. в стая с 1 възрастен - 1898 лв.
Цена на човек в индивидуална стая - 2377 лв.

Цени на човек в лева според настаняването при дата на отпътуване 15.10.2024:

Цена на възрастен в двойна стая - 2287 лв.
Цена на трети възрастен в стая - 2287 лв.
Цена за деца до 11 г. в стая с 2 възрастни - 2175 лв.
Цена за деца до 11 г. в стая с 1 възрастен - 2195 лв.
Цена на човек в индивидуална стая - 2916 лв.


ПРОГРАМА

ПЪРВИ ДЕН – Полет СофияДубай. Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН – Закуска. Полудневен панорамен тур на Дубай с екскурзовод - фотопауза при една от най-новите дубайските забележителности – Дубай Фрейм – причудливият небостъргач във формата на рамка, който отскоро украсява дубайския пейзаж, но вече е един от символите на града; модерния крайбрежен квартал „Дубай Марина“; разходка из Палм Джумейра – известният изкуствено създаден остров във формата на палма; фото-пауза при хотел „Атлантис“ – бижуто на Палмата; една от най-емблематичните сгради в Дубай – седемзвездния хотел „Бурж ал Араб“ (фотопауза на плажа Джумейра оупън бийч); пазара Мадинат Джумейра. Обиколката завършва в Мол Дубай, разположен до най-високата сграда в света – небостъргача „Бурж Халифа“. Възможност за посещение на Бурж Халифа с доплащане 139 лв. а възрастен и 129 лв. за дете до 11 г. - включва резервация за точен час и изкачване до панорамната площадка на 124-ия етаж със скоростен асансьор и неограничен престой там – заплаща се в България, а не на място. По желание – вечеря на арабска галера с включен трансфер – продължителност 2 часа (с доплащане 157 лв. за възрастен и 147 лв. за дете до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва разходка с галера, вечеря на блок-маса, кафе и чай, транспорт от и до хотела; осъществява се на сборен принцип с други туристи и обслужването е на английски език). Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН – Закуска. Свободен ден в Дубай или туристическа програма по желание: целодневна екскурзия до Абу Даби с екскурзовод на български и посещение на президентския дворец Каср Ал Уатан – продължителност около 8 часа (с доплащане 175 лв. за възрастен и 165 лв. за дете до 11 г., и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва транспорт, екскурзоводско обслужване, входна такса за Каср Ал Уатан и описаната програма; организира се при минимум 15 участника). Столицата на Обединените арабски емирства е в същото време и най-голямото от общо седемте емирства, което впечатлява с луксозните вили и дворци, с кристалните сини води на залива и крайбрежните си острови. Турът започва с посещение на третата по големина джамия в света – величествената „Шейх Зайед“ (има строго изискване за облеклото: мъже – дълги панталони, тениски или ризи с къс/ дълъг ръкав; жени – дълги панталони или дълги поли до глезените, блузи или ризи с дълъг ръкав до китките, шал за главата; не се допускат тесни, прилепнали по тялото и прозрачни дрехи). Посещение на Каср Ал Уатан (Qasr Al Watan) — действащият дворец на шейха, дом на Върховния съвет на ОАЕ и Федералния кабинет. Ще бъдете впечатлени от бялата фасада на двореца, с повече от 5000 геометрични и флорални мотиви, вдъхновени от традиционната арабска иконография. Всяка от вратите на двореца е изработена от солиден клен с твърдо изваяни детайли от 23 карата злато. Дълга 100 метра, широка 100 метра и покрита с купол с диаметър 37 метра, голямата зала е архитектурното сърце на Каср Ал Уатан. Обиколката продължава с фотопауза при хотел Емирейтс Палас, в който нивото на обслужването е великолепно, централните куполи са позлатени, а интериорът на хотела е от италиански мрамор. Спирка на Херитидж Вилидж – етнографски музей на открито с приказна гледка към крайбрежния булевард Корниш. Свободно време за обяд в Марина Мол. Отпътуване към изкуствения остров Яс и фотопауза при увеселителният парк „Светът на Ферари“. Завръщане в хотела в Дубай. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН – Свободен ден в Дубай или туристическа програма по желание: полудневен панорамен тур, включващ старата част на Дубай с екскурзовод на български – продължителност около 4 часа (с доплащане 92 лв. за възрастен и 82 лв. за дете до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва транспорт и екскурзоводско обслужване; организира се при минимум 15 участника). Турът включва: квартал „Джумейра” с великолепната джамия „Джумейра“, която представлява впечатляващ пример за модерна ислямска архитектура и е една от най-фотографираните забележителности на Дубай (отвън); Дубай крийк – канала с морска вода, който разделя старата част на града на два района – Бур Дубай и Дейра; квартала „Бастакия“ с къщите на старите търговци; крепостта „Ал Фахиди“, приютяваща музея на Дубай; пазарите за подправки и злато в стария квартал Дейра. Преминаване през дубайския канал с традиционна дървена лодка – „абра“. Следобед свободно време или по желание сафари в пустинята с включена барбекю-вечеря и атракционна програма – продължителност около 6 часа (с доплащане 119 лв. за възрастен и 109 лв. за дете до 11 г., и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва транспорт от/до хотела и описаната програма; осъществява се на сборен принцип с други туристи и обслужването е на английски език). Около 15:00 ч. отпътуване с джипове 4х4 към пустинята. Офроуд по пясъчните дюни. Посещение на ферма за камили. След залез слънце – вечеря на блок-маса в бедуински лагер, арабско кафе, чай, безалкохолни напитки и вода, наргиле и традиционни арабски танци. Възможност за кратка разходка с камили и изрисуване на ръцете с къна. Трансфер до хотела. Следобедната екскурзия не е подходяща за бременни жени, за деца до 6 г. сафарито е на отговорност на родителите на детето и се разрешава след подписване на документ за съгласие. Завръщане в Дубай около 21:00 ч. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН – Закуска. Свободен ден в Дубай или туристическа програма по желание: екскурзия до Шарджа и Аджман – продължителност около 7 часа (с доплащане 135 лв. за възрастен и 125 лв. за дете до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва транспорт, описаната програма и екскурзоводско обслужване; организира се при мин. 15 участника). Шаржа е емирството с най-богатата и интересна история, то е обявено за културната столица на арабския свят. Ще имате възможност да разгледате реставрирани къщи с автентична архитектура и стени от морски корали, джамията-музей Ал Нур и джамията на крал Файсал. Посещение на музея на Ислямската цивилизация и интересния със своята архитектура Син Пазар, който е дом на повече от 500 магазина. Свободно време за обяд. Продължаване към Аджман – най-малкото от 7-те емиртства. Панорамна обиколка на Аджман и разходка по крайбрежния булевард. Завръщане в хотела в Дубай. Нощувка.

ШЕСТИ ДЕН – Закуска. Свободно време. Нощувка.

СЕДМИ ДЕН – Закуска. Свободно време. Нощувка.

ОСМИ ДЕН – Закуска. Трансфер до летището. Полет Дубай - София.

=============================================================

Хотел по програмата:
Golden Tulip Media Hotel 4* е на 5 минути пеша от метростанция Dubai Internet City и в непосредствена близост до Dubai Internet City, Dubai Media City и Knowledge Village. Хотелът е на 6 километра от Mall of the Emirates и в близост до други известни търговски центрове. На приземния етаж на хотела има и удобен супермаркет, отворен 24 часа. Удобствата му включват плувен басейн, сауна, хидромасажна вана и фитнес център, СПА център с масажни услуги и парна баня, 24-часов рум-сървиз.

Полетно разписание:
СофияДубай – 15:55 – 21:55
ДубайСофия –10:30 – 15:00

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Допълнителна информация

Отстъпки - 3% отстъпка при записване 2 месеца преди датата на отпътуване; отстъпки за деца до 11 години.

Тагове

Оферти - Дубай (ОАЕ) |  Оферти - Дубай |  Екскурзии - Дубай (ОАЕ) |  Екскурзии - Дубай |  Екзотична почивка 2024 - Дубай (ОАЕ) |  Екзотична почивка 2024 - Дубай

Избрани оферти