Начало / Екскурзии / Екскурзии - Париж

Дисниленд, Париж - 3 нощувки, 2 парка в 3 дни - Есен 2018

Номер на оферта

/

225329

Дати & цени

Цената включва

Самолетни билет София - Париж - София
Летищни такси
Трансфер летище - хотел - летище
3 нощувки на съответния пансион изхранване в хотел 3*
Входни билети за 3 дни за 2 парка на Дисни
Медицинска застраховка Помощ при пътуване с покритие 5000 евро на човек

Цената не включва

Застраховка Отмяна на пътуването - около 3% от стойността, сключва се в офиса на туроператора
Регистриран багаж 20 кг.
Друг вид хранения
Разходи от личен характер

Програма на пътуването

„Дисниленд “ в Париж е увеселителен парк, намиращ се източно от столицата на Франция, в долината на река Марна, Marne-La-Valle. Обособява се като нов град в източните покрайнини на френската столица само на 32 км от центъра на Париж.
Царството на приказките Уолт Дисни се състои от 2 тематични парка: Дисниленд Парк и Уолт Дисни Студиос Парк. Има и 7 хотела, собственост на „Уолт Дисни“. Самият парк е разположен на 560 декара и има почти кръгла форма. В средата на парка се издига Замъкът на спящата красавица. На неговата територия се намират четири царства - Дивият запад, Страната на приключенията, Светът на приказките и Страната на откритията и космическите полети. Допълнителна атракция представляват множеството влакчета, люлки, корабчета, шоу програми и концерти, кино и дискотеки, които се организират непрекъснато.
Дисни Вилидж е мястото, откъдето могат да се купят автентични костюми : рокли на принцесите или пиратската шапка на капитан Джак Спароу. Това е мястото където може и да се похапне ... и то не рядко в компанията на някой от любимите приказни герои. И въпреки, че се води "детски" , парка е еднакво притегателен както за малки, така и за големи!

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


==============================================================



Програма:

ДЕН 1 - Явяване на летище София в 05.00 ч. Отпътуване с полет на Bulgaria Air (България Ер) в 07.15 ч. Пристигане в Париж в 09.25 ч. Трансфер до хотела. Настаняване в хотела. Посещение на Парковете на Дисниленд. Нощувка.

ДЕН 2 - ДЕН 3 - Закуска. Посещение на Парковете на Дисниленд. Нощувка.

ДЕН 4 - Закуска. Трансфер до летището. Полет на Bulgaria Air (България Ер) до София в 10.00 ч. Пристигане в 13.45 ч.

Край на програмата

ЦЕНИ:

BB (със закуски)
Възрастен с дете - 2658 лв.
Двама възрастни с дете - 3549 лв.
Двама възрастни с 2 деца - 4754 лв.

BB (със закуски и вечери)
Възрастен с дете - 3050 лв.
Двама възрастни с дете - 3730 лв.
Двама възрастни с 2 деца - 5194 лв.

Цената е в лева на пакет с настаняване на база BB (със закуски) или HB(закуски и вечери).
Цените са промоционални само за записвания до 10.06.2018г. или до изчерпване на наличностите.

При резервация се заплащат 50 % от стойността на пакета, доплащането - 30 дни преди отпътуване.

Информация за програмата:

За осъществяване на пътуването не се изисква минимален брой туристи.

Възможно е за определена дата избраният хотел да няма възможност да потвърди резервация.

По време на пътуването и престоя във Франция, няма представител от агенцията.


Детайли на полетите:

София 07.20 - Париж 09.25
Париж 10.00 - София 13.45

* Посoченото разписание е примерно. Часовете на полетите подлежат на препотвърждение.

Хотели:

Campanile MLV Bussy Saint Georges 3*

Campanile MLV Bussy Saint Georges е сгушен сред пейзажни градини, на 15 минути път с кола от Дисниленд Париж. Той предлага чудесни условия за бизнес гости, а удобствата включват безплатен Wi-Fi интернет, тераса и експресно настаняване.
Климатизираните стаи предлагат самостоятелна баня с безплатни тоалетни принадлежности и сешоар. Допълнителните удобства включват телевизор с плосък екран и сателитни канали, машина за чай/кафе и телефон.
Закуската на шведска маса включва пресни плодове и сладкиши. За обяд и вечеря ресторантът поднася регионални ястия и десерти на шведска маса. В края на деня гостите могат да релаксират с питие в бара. През лятото можете да се храните на терасата, докато децата си играят в градината.
Campanile MLV Bussy Saint Georges предлага удобно разположение само на 10 минути пеша от гара на бързите влакове RER (линия А), която осигурява връзка с увеселителния парк Дисниленд и центъра на Париж.


Kyriad Disneyland Paris 3*

Този хотел предлага безплатен трансфер до Disneyland Paris, който е на по-малко от 10 минути. Той разполага с Disney магазин, карусел и зала с видео игри. Климатизираните стаи в Kyriad Disneyland Paris са с безплатен Wi-Fi достъп, сателитна телевизия и самостоятелна баня. Всички стаи са с асансьор. Ресторант Le March? Gourmand сервира традиционна кухня и закуска на шведска маса. Гостите могат да опитат питие в бара L"Abreuvoir.
Има също детска площадка, както и 2 открити тераси с градина. Има денонощна рецепция и безплатен частен паркинг.
Хотелът осигурява директен трансфер до жп гара Marne-la-Vall?e, търговски център Val d’Europe и Дисни Вилидж. Станцията Magny-le-Hongre на регионалния експрес е на 1 километър и предлага директен достъп до Париж.


Magic Circus Hotel At Disneyland Paris 4*
Хотел Magic Circus се намира на 10 минути от Дисниленд Париж е на четири километра от RER гарата и търговския център Val d"Europe. Той предлага плувен басейн, фитнес зала, козметичен СПА център, игрална зала с видео игри и безплатен Wi-Fi достъп на цялата площ.
Стаите са с циркова тематика и предлагат изглед към околностите, парка или езерото. Те са с минибар, кабелна телевизия с детски програми и удобства за приготвяне на чай/кафе. Всички са със самостоятелна баня.
В ресторант L"Etoile се сервират традиционни ястия и регионални специалитети. Гостите могат да релаксират в Bar des Artistes, който предлага леки закуски и открита тераса.
Хотел Magic Circus предлага безплатен трансфер до увеселителните паркове.


Vienna House Dream Castle at Disneyland® Paris 4*
Хотелът е заобиколен от езеро и градини. Организира безплатен трансфер до Дисниленд Париж. Удобствата включват закрит басейн и спа център.
Стаите и суитите са оформени в стилa на мускетарите и замъка в Потсдам. Оборудвани са с телевизор с плосък екран, безплатен Wi-Fi, минибар и удобства за приготвяне на чай и кафе.
Хотелският ресторант Sans Souci сервира пълна американска закуска на шведска маса с богат избор от топли и студени ястия и сладкиши. Ресторант Musketeer’s е отворен всяка вечер и предлага подбрани френски и европейски ястия на шведска маса. Леки закуски се приготвят в бара от 11:00 до 23:00 часа.
Спа центърът в Dream Castle включва отопляем закрит басейн, сауна, хидромасажна вана, фитнес зала, масажни терапии и разнообразни козметични процедури.
Хотелът е на 35 минути с кола от Париж и на 4,5 км от станция Val d"Europe на регионалната еспресна мрежа и търговския център.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


==============================================================

Тагове

Оферти - Франция |  Оферти - Париж |  Екскурзии - Франция |  Екскурзии - Париж |  Индивидуално пътуване - Франция |  Индивидуално пътуване - Париж

Избрани оферти