Начало / Екскурзии / Екскурзии - Париж

Дисниленд с директен полет от Варна

Номер на оферта

/

230211

Дати & цени

Цената включва

- Самолетен билет Варна – Бове/Париж – Варна с лет. такси ;
- трансфери летище Бове– хотел – летище Бове;
- 3 нощувки на база нощувка със закуска в избрания хотел във фамилна стая
- Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро/с Assistance/;

Цената не включва

- Чекиран багаж 10/20/30 кг-доплащанията се уточняват към момента на резервацията;
- Втори ръчен багаж от 10кг, с размери 55х40х23см;
- Местата в самолета се разпределят автоматично от авиокомпанията и не гарантираме за определени такива. Може да направите своя избор предварително срещу доплащане, за да си гарантирате съседни седалки в полета;
- Екскурзии по желание;
- доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г.;

Програма на пътуването

Дисниленд-Париж
вече с директни полети от Варна
05-08 септември 2019
3 дни /3 нощувки/

/индивидуална програма, за семейства-2 възрастни с едно или 2 деца/

Париж се смята за един от най-романтичните градове в света. Красиви булеварди, внушителни исторически и културни паметници, велики произведения на изкуството и магически светлини. Дисниленд Париж се намира на 30 км. източно от центъра на столицата Париж, в местността Marne La Vallee и предлага атракции за всички възрасти. Потопете се в магията на приказния парк –насладете са на различни лакомства и не пропускайте да си закупите сувенири на любимите детски герои?

Промо цени за хотели в близост до Дисниленд*
За хотел 4*Vienna House Dream или подобен:
възрастен във фамилна стая от 529 евро/1035 лв.
първо дете /до 12год./ във фамилна стая от 459 евро/898 лв.
второ дете /до 12год./ във фамилна стая от 359 евро /702 лв.

*Цени за ранни записвания до изчерпване на местата по промоционалната оферта.


Примерни хотели:
Хотел 4*Vienna House Dream Castle

Vienna House Dream Castle е заобиколен от езеро и градини. Хотелът организира безплатен трансфер до Дисниленд. Удобствата включват закрит басейн и спа център. Помещенията са оформени в стилa на мускетарите и замъка в Потсдам. Оборудвани са с телевизор, безплатен Wi-Fi, минибар и удобства за приготвяне на чай и кафе. Хотелският ресторант „Sans Souci“ сервира пълна американска закуска на шведска маса с богат избор от ястия и сладкиши. Ресторант „Musketeer’s“ е отворен всяка вечер и предлага подбрани френски и европейски ястия на шведска маса. Леки закуски се приготвят в бара от 11:00 до 23:00 часа. Спа центърът в хотела включва отопляем закрит басейн, сауна, хидромасажна вана, фитнес зала, масажни терапии и разнообразни козметични процедури. В Хотела се продават и билети за Дисниленд, като осигурява безплатен трансфер до станция Marne-La-Vall?e на регионалната експресна мрежа RER и терминала на влаковете Eurostar.


Полети:
05 септ Варна-Париж/Бове 06.20 - 08.45ч
08 септ- Париж/Бове-Варна 09.15 - 13.30ч




ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОГРАМА:

1 ден /05.09.2019/ Варна- Париж/Дисниленд
Сутрешен полет Варна-Бове/Париж 06:20 – 08:45. Трансфер от летище Бове до хотела. Настаняване съгласно регламента на хотела.
Ако не сте закупили предварително билети онлайн-може да ги закупите на място от всички входове на Диснипарк. Цена за 2 дена / 2 парка - цените са информативни към момента. Не включват такса - направа на резервация и издаване на билета/около 10,-евро на билет/.
Цени: за Възрастен от €169.00/ билет; Дете 3-11 год€156.00/билет.

2 ден /06.09.2019/ – Дисниленд
Закуска. Свободно време за парка – състои се от два парка Дисниленд и Уолт Дисни Студиос. В първия са въртележки, влакчета, разходка с лодка, а във втория – може да надникнете зад кадър и да видите как се правят някои от любимите ви анимации.

3 ден /07.09.2019/ – Париж
Закуска и свободно време за разглеждане на града. Може да се придвижите до центъра с обществен транспорт.
В свободния ден предлагаме различни възможности според интересите и желанията.Базиликата Сакре Кьор и „Монмартр” -площада на художниците, Гранд Опера, “Плас Вандом”, “Плас Конкорд”, Шан-з-Елизе, Триумфалната арка, Айфеловата кула, Дома на Инвалидите, квартала Монпарнас, Латинския квартал (Пантеона, Сорбоната, Люксембургската градина). На остров Сите ще видим катедралата Нотр-Дам-дьо-Пари, Пале дьо Жюстис, Светия параклис, Консиержери, площад „Шатле” и острова Сен Луи. Нотр Дам в буквален превод означава "Нашата Дама". Катедралата е издигната в чест на Дева Мария, а името й е популярно римокатолическо наименование на Пресвета Богородица. Това име Нотр Дам носи вече близо 900 години. Цели двеста години продължава изграждането на великолепната Нотр Дам , а то коства труда на няколко поколения архитекти и работници. Окончателно завършена през 1345 година, Нотр Дам се превръща в едно от най-великите постижения на готическата архитектура.
Самостоятелно посещене на Лувъра.Този музей на изящните изкуства е най-големият на територията на страната, а също така един от най-посещаваните в цял свят. Красивата и грандиозна постройка на музея заема около километър площ в централната част на френската столица, между десния бряг на река Сена и улица Риволи. В далечната 1190г. Лувърът е бил кралски дворец на Филип II, който за времето си е нямал равен по размери и красота в цял свят. Така днес на обща площ от около 60 600 кв. м в Лувъра са изложени невероятно ценни екземпляри и цялостни колекции на изящното изкуство-около 750 000 картини, почти 35 000 предмети от праисторическата ера до 19 век.
Или разходка с корабче по Сена- 14 евро.
Връщане в хотела, в Дисниленд/с общ.транспорт/. Нощувка.
При желание за последната нощувка -можем да предложим хотелско настаняване в Париж /срещу доплащане в зависимост от категорията на хотела/.

4 ден/8.09.2019/- Париж-Варна
Ранен трансфер от хотела до летище Бове. Полет за Варна в 09.15ч. Кацане във Варна – в 13.30ч.

• Програмата е примерна, всички цени на допълнителните екскурзии се препотвърждават. Цените на входовете за музеите са само за ориентир-възможни са промени.

Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт.
За деца до 18 г., придружавани от близък или само от един родител се изисква нотариално заверено пълномощно от родителите или непътуващия родител (+копие от пълномощното) за пътуване на детето в чужбина. В случай, че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него

Препоръчваме застраховка „Отмяна на пътуването” с Армеец – от 2,5 % от пакетната цена.

Условия за записване: Записването за пътуване става в писмен вид с необходимата информация за туристите (трите имена по задграничен паспорт/лична карта (моля посочвайте типа документ), изписани на латиница, ЕГН и No и валидност на паспорт/лична карта) .
Резервацията се счита за напълно потвърдена след заплащане на депозит в размер на 50% от цената.

Цената на пакета се препотвърждава със самолетната и хотелска резервация.

снимките са с авторски права на: Photo by Luca Baini on Unsplash;Photo by Alex Holyoake on Unsplash

Допълнителна информация

- първо дете /до 12год./ във фамилна стая от 459 евро/898 лв.
- второ дете /до 12год./ във фамилна стая от 359 евро /702 лв.

Тагове

Оферти - Франция |  Оферти - Париж |  Екскурзии - Франция |  Екскурзии - Париж |  Оферти от Варна - Франция |  Оферти от Варна - Париж

Избрани оферти