Начало / Екскурзии / Екскурзии - Дубай

Дубай - ТЕСТОВА ОФЕРТА

Номер на оферта

/

138029

Дати & цени

Цената включва

Пакетната цена от 310 $ за 3(4)* х-л включва:

? -Трансфери летище – хотел- летище
? -4 нощувки със закуски в 4* хотел в новата част на Дубай - Golden Tulip Hotel Al Barsha или подобен
? -Обзорна екскурзия на Дубай с автобус и екскурзовод на български език
? -Придружител и екскурзоводско обслужване
? -Медицинска застраховка с Assistance
Доплащане за самостоятелна стая: 160 $

Пaкетната цена не включва самолетен билет София – Дубай – София.
Към дата 14.04.2015 г, цената на двупосочния билет без такса багаж е около 135 $

- Дирхам такса за 3* х-л по 3 $ (или 10 дирхама) на ден / на стая. Таксата се заплаща на рецепцията на хотела лично !

Цената е калкулирана за група от минимум 10 човека. Туроператора си запазва правото на промени при по-малък брой записани или прмяна в цената на сам. билети настъпили в момента на плащане на депозита по програмата.

Допълнителни екскрзии и атракциони:
*цените за допълнителните екскурзии са ориентировъчни и са посочени с екскурзовод на български при минимум 15 записани участника.

Екскурзия до Абу Даби с обяд
Цена: 70 Евро
Цена: 20 Евро за кафе или чай със златни стружки в Emirates Palace
Включва: Транспорт, екскурзовод на български език, обяд на блок - маса
Продължителност: 8 часа

Вечеря на арабски кораб по Dubai Marina
Цена: 60 Евро
Включва: Транспорт, двучасова разходка с галера, вечеря на блок маса, безалкохолни напитки, кафе и чай, танцова шоу-програма.
Продължителност: 2 часа

Бурж Кхалифа и Дубай Мол
Цена: 35 Евро
Включва: Транспорт, билет за обсерваторията, посещение на Dubai Mall- аквариума, ледената пързалка и танцуващите фонтани.
Продължителност: 4 часа

Сафари в пустинята
Цена: 60 Евро
Включва: Транспорт, джип сафари по дюните, вечеря, наргилета, безалкохолни напитки, кафе и чай, арабски танци , рисунка с кана за дамите.
Продължителност: 6 часа

Посещение на 7* хотел Бурж ал араб
Посещението на хотела е възможно само с предварителна резервация.
Цена с коктейл и хапки: 140 Евро
Цена обяд или вечеря: 190 Евро
Цената включва двупосочен трансфер, достъп до хотела, обяд или вечеря/ коктейл и хапки.
Продължителност: около 3 часа

Екскурзия до Ал Айн
Цена: 75 евро
Включва: Транспорт, екскурзовод на български език, обяд на блок маса, 2 басейнa с минерална вода, посещение на зоопрк, музей
Продължителност: 8 часа

Екскурзия до Глобъл Вилидж и Миръкъл Гардън
Цена: 45 евро
Включва: Транспорт, придружител, входни такси за Глобъл вилидж и за Миръкъл гардън.
Продължителност: 8 часа

Цената е платима в лева, по фиксинга на БНБ в деня на плащането!
Подписване на договор с туроператора и 50 % авансово плащане.
Окончателно плащане до 1 месец преди датата на пътуване.

Програма на пътуването

Разположен върху сините води на Персийския залив и златните пясъци на пустинята. Известен в миналото като “градът на търговците”, днес за Дубай казваме : Градът с най-луксозния хотел, с най-големия фонтан, с най-високата сграда в света, градът на светлините и безкрайните фантазии.Град на изобилието, на колосалното модерно строителство и на високия стандарт на живот.Един от най безопасните градове в света, със строго спазване на законите.
Единствен и неповторим град в който искаш да се върнеш, защото човек винаги се връща към мястото което го прави щастлив и спокоен.
Стил, екстравагантност, лукс - три думи, които са синоним на Дубай!

Програма:

1 ден-01.06: Излитане от София с директен полет на Wizz Air в 13.05 ч. Пристигане в Дубай в 19.00 ч. Посрещане на летището, трансфер и настаняване в хотела. Нощувка.
2 ден-02.06: Закуска. Обзорна екскурзия на Обединеното емирство с автобус и професионален екскурзовод на български език. Ще посетим двете части на Дубай - Deira и Bur Dubai, като преминем по един от двата моста, свързващи двете части на Дубай. Ще преминем покрай палата на шейх Мохамед- бъдещия наследник на Дубай, хиподрума където се провеждат най-скъпите конни състезания в света и така популярните надбягвания с камили. Ще видим невероятните проекти като Gold & Diamond City, Dubai Internet City, Dubai Media City и копието на Beverly Hills Emirates Hills. Преминавайки през най-престижния район Jumeirah Beach се отправяме към Dubai Museum, поместен във внушителната крепост Al-Fahidi, построена през 1787 г., за да пази от морски набези тогавашното селище. Ще посетим двата основни пазара Бур Дубай и Дейра – Златния пазар. Отивайки към Палмовия остров, ще спрем за снимки пред най-големия 5* хотел “Atlantis The Palm”, разположен на собствения си 800 метров частен плаж. След Палмовия остров ще посетим плажа “Jumeirah” и “Burj Al Arab hotel” - един от символите на Дубай. От там ще се отправим към “Madinat Jumeirah" - Арабската Венеция, най-зеленото и екзотично място в пустинята. Ще посетим и квартала на бъдещето “Dubai Marina” - огромен проект на нов и модерен Дубай с 25 хотела и яхтено пристанище, където има не само огромни яхти, но и най-скъпите автомобили произведени в света. Ще се насладим на невероятна архитектура – небостъргачи от метал и стъкло с неповторими, причудливи форми. Възможност за посещение на най-новата емблема на Дубай – “Burj Khalifa “ – ще се качим до 124 етаж на най-високата сграда в света 828 м, само за 124 секунди, от където гледката е незабравима. Ще видим и чуем невероятното изпълнение на пеещите фонтани.
За желаещите вечеря на Арабска Галера - двучасов круиз по Дубайския канал с вкусна вечеря на шведска маса, арабски танци и гледка към нощен Дубай. Нощувка.
3 ден-03.06: Закуска. Екскурзия до Абу Даби - красивата столица на Арабските Емирства. По Al Maqta Bridge влизаме в Abu Dhabi и преминаваме през един от най-богатите райони- Ministries area. Ще посетим „Emirates Palase “ строен за палат на шейха. Това е най-скъпия хотел, построен някога на земята, който съперничи по пищност и грандиозност на Бурж Ал Араб. Атракция е пиенето на чай или кафе със златни стружки в завладяващата и луксозна обстановка на хотела. Ще посетим Zheikh Zayed Mosque – Бялата джамия - не само огромна, но и заслепяващо красива. Ще преминем покрай резиденцията на шейх Зайд-Джазира, ще видим новостроящия се палат на шейха, ще преминем през един от най-богатите райони с впечетляващи вили. Ще посетим най-големия търговски център Marina Mall и много нови хотели с причдливи форми. Ще спрем за обяд в един от известните ресторанти в района. Ще посетим Парка на Ферари “ Ferrari World “ – най-големия закрит парк с атракции в света. Връщане в хотела. Вечерта - Възможност за вечеря в Burj Al Arab. Нощувка.
4 ден-04.06: Закуска. За желаещите - посещение на най- големия МОЛ в Дубай, с 1200 търговски обекта, закрита ледена пързалка и аквариум. След обяд - Възможност за сафари в пустинята, където ще усетим адреналина от мощните джипове, които се изкачват и спускат по дюните и ще наблюдаваме залеза от необятната пустиня. Ще посетим бедуински лагер, където ни очаква вкусна вечеря и ще се насладим на изкуството на арабския танц и музика. Връщане в хотела. Нощувка.
5 ден-05.06: Свободно време за плаж. Възможност за посещение на другия голям МОЛ „Mall of Emirates“, в който се намира единствената закрита ски писта.
Трансфер до летището. Излитане от Дубай в 19.35 ч. Пристигане в София в 23.55 ч.
ЦЕНА: 310 $

Тагове

Оферти - Дубай (ОАЕ) |  Оферти - Дубай |  Екскурзии - Дубай (ОАЕ) |  Екскурзии - Дубай |  Лято в чужбина - Дубай (ОАЕ) |  Лято в чужбина - Дубай

Избрани оферти