Начало / Екскурзии / Екскурзии - Дубай

Разточителен Дубай, 7 нощувки в хотели 4* и 5*

Номер на оферта

/

146087

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет София - Дубай - София

1 салонен багаж до 7 кг с размер 56/45/25см на борда на самолета

Чекиран багаж 20 кг.

Кетъринг на полета

Трансфер летище - хотел - летище

7 нощувки със закуски в х-л 4*

Медицинска застраховка с покритие 5000 евро на човек

Цената не включва

Такса на вечер:
Хотел 5* - AED 20 или USD 5.50
Хотел 4* - AED 15 или USD 4.50
Хотел 3* - AED 10 или USD 3.00

Лични разходи

Такса „Туристически Дирхам” в Дубай - заплаща се задължително и лично от туриста при напускане хотела

Допълнителни екскурзии

Държавна такса за напускане на Дубай (заплаща се лично на летището): 35 AED

Програма на пътуването

Разточителен Дубай, 7 нощувки, 4* и 5*


8 дни / 7 нощувки със закуски


ДАТИ:
02.04-09.04.2017 г.
23.04-30.04.2017 г.


ЦЕНИ на човек в двойна стая:
За настаняване в хотел 4*: 1685 лв.
За настаняване в хотел 5*: 2817 лв.

За друг вид настанявания - по запитване!

==============================================================

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛИТЕ:

1) Auris Inn Al Muhanna Hotel 4*

Auris Inn Al Muhanna Hotel в Дубай се отличава с целогодишен открит басейн и модерен фитнес център. Гостите могат да се хранят на място в ресторанта. Осигурени са безплатен Wi-Fi интернет във всички части и безплатен частен паркинг.

Хотелът разполага с общо 145 стаи за настаняване, всяка от които е оборудвана с климатик и телевизор с плосък екран и кабелни канали. Някои разполагат с комфортен кът за сядане. Във всяка стая има електрическа кана. Баните са снабдени с безплатни тоалетни принадлежности и сешоар.

Удобствата в хотела включват още: денонощна рецепция, занимания за деца, фризьорски салон и магазин за подаръци.

Известният търговски център Mall of the Emirates е само на 3,5 километра от Auris Inn Al Muhanna Hotel, а търговският център Ibn Battuta Mall е отдалечен на 8 километра. Международното летище Al Maktoum е на 23 километра.
Теком е прекрасен избор за хора, интересуващи се от плажове,архитектура и луксозни марки.


2) Habtoor Grand Beach Resort & Spa 5*

Местоположение:
Разположен на най-известния плаж Jumeirah и в близост до невероятната Dubai Marina, хотел Habtoor Grand Beach Resort е с уникално местоположение. Подходящ за бизнес пътувания и почивка, този луксозен хотел е на около 30минути с кола от летище Дубай и е близо до Dubai Internet City, Dubai Media City и моловете. Басейните, ресторантите и баровете на хотела са разположени сред тропическа гора.

Услуги в хотела: 6 ресторанта, 6 бара, кафене, нощен клуб, два басейна, голям собствен плаж, Wi-Fi интернет, 4 тенис корта, водни спортове, детски клуб, СПА център, фитнес център, денонощна рецепция

Настаняване: Хотелът се състои от 446 стаи и апартаменти, с гледка или към морето, или към градината. Стаите и апартаментите в Habtoor Grand Beach Resort са красиво обзаведени в арабски стил. Всички от тях са оборудвани с: плазмен телевизор, DVD плейър, сателитна телевизия, климатик, телефон, Wi-Fi интернет, сейф, мини бар, сешоар

=================================================================

ПРОГРАМА:

ДЕН 1 / София - Дубай
Среща на летище София / Терминал 2 в 13:00 ч. за полет до Дубай в 15:20 ч. Пристигане на летището в Дубай в 22.05 ч. Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.


ДЕН 2 - ДЕН 7 / Дубай
Закуска. Свободно време или по желание екскурзия срещу допълнително заплащане. Нощувка.

ДЕН 8 / Дубай-София
Закуска. Ранен трансфер до летището в 8:00 ч. за полет до София в 10.50 ч. Пристигане в София,Т2 в 14.35 ч.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ:

БУРЖ КХАЛИФА И ДУБАЙ МОЛ – 60 евро/118 лв, дете до 12 г – 50 евро/98 лв
Посещение на най-високата сграда в света - светкавично бърз асансьор ще ви отведеде за 124 секунди до 124-ти етаж. (Продължителност 4 часа) Заявява се и се заплаща в България.
Програмата включва:
Климатизиран транспорт от и до хотела; Билет за достъп до обсерваторията на Burj Khalifa
Разходка в Dubai Mall - аквариума, ледената пързалка и танцуващите фонтани.


САФАРИ В ПУСТИНЯТА – 60 евро/118 лв, дете до 12 г – 45 евро/88 лв
Начало: 15:00 ч. Тръгване от лагера около 20:00. Връщане в хотела около 21:00ч.
Ако желаете да се позабавлявате, това е възможността, която вие не трябва да пропуснете! Желанието ви ще ви отведе в мистичната пустиня за да изпита нещо, което никога няма да забравите. Оставяйки блъсканицата и суматоха на града, водачът ви ще се отправи към вълнуващото пътешествие сред заоблените пясъчни дюни в дълбокото сърце на пустинята. Ще спрем сред големите дюни, за да се насладим на девствената красота на арабската пустиня и на опияняващото слънце. След залез, пристигаме в бедуинския лагер, където ще бъде сервирана вечерята. Вечерта ще завърши с изпълнението на арабски танци.
Програмата включва:
Климатизиран транспорт от и до хотела, Сърфиране по дюните, Яздене на камили, Временна татуировка с къна, Наргилета, Безалкохолни напитки, кафе и чай, Вечеря на шведска маса, Арабски танци. Забележка: Екскурзията не е подходяща за бременни жени. За деца до 6 год, сафарито е отговорност на родителите и се разрешава след подписване на документ за съгласие.


АБУ ДАБИ - ЦЕЛОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ - 55 евро/108 лв, дете до 12 г – 45 евро/88 лв (мин. 6 човека)
Тръгване: 08:30 ч. Връщане в хотела: 18:00 ч. Столицата на ОАЕ е известна с безкрайните петролни богатства и луксозни сгради. Необходими са ни около 90 мин за да стигнем от Дубай. По пътя минаваме покрай безкрайни пясъчни дюни и няколко „зелени пояса”, инициатива на основателя на ОАЕ Н.В. Шейх Зайед. Пристигайки в Абу Даби, ще се отправим към крайбрежната улица, където ще ни омае спокойствието на белите пясъци и луксозните сгради. Ще направим кратък престой в традиционно селище (Heritage Village), откъдето се открива панорамна гледка към целия град. Пътят ни минава и покрай луксозния хотел Emirates Palace (фото-стоп отвън), построен в типичен арабски стил. На връщане посещаваме Yas Island - мястото, където се провежда Формула 1 (не е включено посещение на пистата) и дом на уникалния комплекс Ferrari World. Свободно време около 1,5 часа за обяд или шопинг в най-новия мол Яс (Yas Mall) или за желаещите да посетят тематичния атракционен парк Ferrari World (билетите за парка не са включени в цената на тура). По време на посещението на джамията Шейх Зайед има изискване за облеклото за мъжете и жените.
Програмата включва:
Климатизиран транспорт от и до хотела, Екскурзовод по програмата


ВИП ДУБАЙ С ЯХТА - 55 EUR/108 лв, дете до 12 г – 50 евро/98 лв (мин.15 човека)
Невероятен панорамен тур на Дубай Марина и Джумейра с яхта. Два часа круиз с яхта ще ви потопи в приказните отражения на небостъргачите на Дубай Марина (Dubai Marina), Джумейра Бийч Резиденс (Jumeirah Beach Residence), изкуствения остров The Palm Jumeirah и луксозния хотел Burj al Arab. Връщаме се на изходната точка, където имаме време да се порадваме на марината.
Продължителност: 4 часа (2 часа от тях с яхта)
Минимален брой участници:15
Програмата включва:
Климатизиран транспорт от и до хотела, Разходка с яхта по маршрута, Освежителни напитки на борда на яхтата


MIRACLE GARDENS - 30 евро/59 лв, дете до 12 г – 30 евро/59 лв
С автобус ще се отправим към уникалната цветна градина Miracle Gardens- eдна от най-големите цветни градини в света с над 45 милиона цъфнали цветя. Записана в книгата на рекордите на Гинес за най-дълга стена от цветя, а през Март 2013 е обявена за най-голямата вертикална цветна градина. Там ще има свободно време за снимки, разходка, дребни покупки или пълноценна почивка в многобройните кафенета.
Програмата включва:
Климатизиран транспорт от и до хотелa.


РАЗХОДКА С ХЕЛИКОПТЕР – 265 евро/518 лв. на човек
Маршрут The Palm ( Палмата ) - продължителност на полета 17 минути. Излита се от Festival City, минава се през канала на Дубай, етнографското селище и се каца на Палмовия остров.
Програмата включва:
Климатизиран транспорт от и до хотелa.


ВЕЧЕРЯ В ХОТЕЛ АРМАНИ – 130 евро / 254 лв. с включен транспорт от и до хотела
Вечеря в ресторант Mediterraneo. Без включени напитки.

===============================================================

Начин на плащане:
Депозит: 50 % при записване
Доплащане: 35 дни преди датата на отпътуване

Разписание на полетите на Fly Dubai:
София 15.20 - Дубай 22.05
Дубай 10.50 - София 14.35

Туроператорът има сключен застрахователен договор Отговорност на туроператора по чл. 42 от ЗТ със ЗАД ”Армеец", ЦУ - София 1000, ул. "Ст. Караджа" № 2, и има издадена на 13.04.2016 г. застрахователна полица № 16 100 1315 0000542471, валидна за периода от 20.04.2016 г. до 19.04.2017 г.

Тагове

Оферти - Дубай (ОАЕ) |  Оферти - Дубай |  Екскурзии - Дубай (ОАЕ) |  Екскурзии - Дубай |  Пролет 2024 - Дубай (ОАЕ) |  Пролет 2024 - Дубай

Избрани оферти