Начало / Екскурзии / Екскурзии - Дубай

Дубай - 5 нощувки (с flydubai) - 06.04.18

Номер на оферта

/

215235

Дати & цени

Цената включва

v Самолетен билет София - Дубай - София с включени летищни такси с FLY DUBAI
v Една бройка салонен багаж до 7 кг с размер 56/45/25см на борда на самолета
v Чекиран багаж 20 кг.
v Трансфер летище-хотел-летище
v 5 нощувки със закуски в избраният хотел
v Обзорна обиколка на Дубай с екскурзовод на български език
v Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 5000 евро на ЗАД „Евроинс”.
v ДДС в ОАЕ (след въвеждането на ДДС в ОАЕ от Януари 2018, цените на стоките и услугите ще бъдат увеличени с 5%)
v Водач от България по време на цялото пътуване и целия престой
v Обслужване на български език по време на престоя в Дубай

Цената не включва

v Допълнителни екскурзии
v Лични разходи
v Такса „Туристически Дирхам” в Дубай - заплаща се задължително и лично от туриста при настаняване хотела и се таксува на стая на вечер по:
- Ibis One Central 3* AED 10
- Park Inn by Radisson Hotel Apartments AED 20
- Novotel Deira City Centre 4* AED 15
- Emirates Grand Hotel 4* AED 15
- Crowne Plaza 5* AED 20

Програма на пътуването

Дубай - 5 нощувки (с flydubai) - 06.04.18
/САМОЛЕТНА ПРОГРАМА/



Период: 06 - 11.04.2019г.
6 дни/ 5 нощувки
Цена от: 1115,00 лв.

1-ви ден
Среща на летище София / Терминал 2 с водача на групата. Полет за Дубай в 16:15 ч. с авиокомпания FLY DUBAI. Пристигане на летище Дубай в 22:05 ч. Посрещане от фирмата партньор. Трансфер и настаняване в избраният хотел. Нощувка.
2-ри ден
Закуска. Обзорна обиколка на Дубай (включена в цената с екскурзовод на български език). Съчетание на старинното с модерното, немислими архитектурни изпълнения и много цветя. Обиколката ще започне от двореца на Емирът на Дубай - шейх Мохамед бин Рашид ал Мактум, откъдето ще видите и най-високата сграда в света (Бурж Кхалифа). От там се отправяме към крайбрежния квартал Джумейра (Jumeirah) и спираме за снимки в близост до 7-звездния хотел Бурж ал Араб (Burj al Arab). Продължваме към изкуствения остров The Palm-Jumeirah, както и минаваме покрай новия луксозен квартал Dubai Marina.
Допълнителна екскурзия: Открития пазар на Дубай и вечеря на блок маса - 40 евро/79 лв.
Този тур е пешеходен и в по-голямата си част ви дава възможност да видите едни от най-основните открити пазари – текстилен, на подпровките и златния пазар. Кратка спирка в магазин с голямо разнообразие от сувенири. Тура завършва с вечеря на блок маса с голям избор от специалитети (една безалкохолна напитка). Програмата включва: Климатизиран транспорт от и до хотела.
ИЛИ
Допълнителна екскурзия: Вечеря на арабска галера по канала на Дубай - 50 евро (1,5 часа на арабската галера). Романтична вечеря с любим човек и удоволствието да се насладите на вечерния бриз по канала на Дубай.
Допълнителна екскурзия: Вечеря на арабска галера Дубай Марина - 65 евро (1,5 часа на арабската галера)Круиз из Дубай Марина на традиционен арабски кораб и романтична вечеря с любим .
Нощувка.
3-ти ден
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Допълнителна екскурзия: Абу Даби - 55 евро/108 лв. (целодневна с екскурзовод на български език). Абу Даби - столицата на емирствата, която ще ни омае със спокойствието на белите пясъци и луксозните сгради. На влизане в града се откроява бялата джамия „Шейх Зайед”- снимки отвън и влизане вътре. Ще направим кратък престой в традиционно селище (Heritage Village), откъдето се открива панорамна гледка към целия град. Пътят ни минава и покрай луксозния хотел Emirates Palace (фото-стоп отвън), построен в типичен арабски стил. На връщане посещаваме Yas Island - мястото, където се провежда Формула 1 (не е включено посещение на пистата) и дом на уникалния комплекс Ferrari World. Свободно време за обяд или шопинг. По време на посещението на джамията Шейх Зайед има изискване за облеклото за мъжете и жените.
Нощувка.
4-ти ден
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Допълнителна екскурзия: ВИП Дубай с яхта – 55 евро/108 лв (2 часа на яхтата) Мин.15 човека
Забележка: необходими са задгранични паспорти при провеждането на тура.
Невероятен панорамен тур на Дубай Марина и Джумейра с яхта. Два часа круиз с яхта ще ви потопи в приказните отражения на небостъргачите на Дубай Марина (Dubai Marina), Джумейра Бийч Резиденс (Jumeirah Beach Residence), изкуствения остров The Palm Jumeirah и луксозния хотел Burj al Arab. Връщаме се на изходната точка, където имаме време да се порадваме на марината.
Допълнителна екскурзия: Бурж Кхалифа и Дубай Мол - заявява се и се заплаща преди тръгване - 55 евро/108 лв (часът на тръгване може да бъде променен, в зависимост от часа на посещение на обсерваторията). Посещение на най-високата сграда в света - светкавично бърз асансьор ще ви отведеде за 124 секунди до 124-ти етаж.
Нощувка.
5-ти ден
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Допълнителна екскурзия: „Завръщане в бъдещето“ - полудневна екскурзия с брънч - 48 евро/94 лева НОВО!!!
Ще направим едно пътуване от най-новото съоръжение на супер модерния град (Дубай Канал) към миналото изпълнено с традиции. В продължение на 4 часа ще пътуваме с автобус, ще пътуваме по вода, ще ядем традиционна емиратска кухня и ще си направим най-невероятните снимки.
Този тур е подготвен специално за нашите групи и дава възможност на участниците да видят града от друг ъгъл, да посетят „неизвестни“ красиви места.
Цената включва: трансфер с климатизиран бус, водач на български, трасфер по вода със сертифициран превоз, традиционен обяд (set menu), чай
ИЛИ
Допълнителна екскурзия: Градините на Дубай - 30 евро/59 лв с включен транспорт и входна такса. Престой в градините 2 часа. Посетете най-големите вертикални градини в света с над 45 млн.цветя.
Допълнителна екскурзия: Сафари в пустинята – 60 евро/118 лв с включена вечеря на блок маса, безалкохолни напитки, яздене на камила, наргиле, рисуване с къна и програма. Едно екстремно забавление сред залязващото слънце над пясъчните дюни. Забележка: Екскурзията не е подходяща за бременни жени. За деца до 4 год, сафарито е отговорност на родителите и се разрешава след подписване на документ за съгласие.
Нощувка.
6-ти ден
Закуска. Освобождаване на хотела.
Трансфер до летище Дубай за полет до София в 10:50 ч. Пристигане на летището в София в 15:15 ч.
ТУРОПЕРАТОРЪТ има сключен застрахователен договор по чл. 99 от ЗТ с № 03700100001113/12.12.2016 „ЗД Евроинс” АД
Туристическа агенция "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,50% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването и възрастта на туриста. Застраховката се сключва в деня на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

44

Допълнителна информация

v Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията - 20.
v Срок за уведомление за недостигнат брой: 14 дни преди датата на отпътуване.
v Вид използван транспорт: Самолет и Автобус
v Условия за записване и начин на плащане:
v Задграничен паспорт валиден 6 месеца след датата на пътуването.
v Депозит в размер на 50% от сумата на човек.
v Доплащане до 30 дни преди заминаването.
v Няма изискване за задължително ваксиниране преди влизане в страните, нито специфични медицински и здравни изисквания в дестинациите по програмата.
v Туроператорът си запазва правото да прави промени в реда на екскурзиите и часовете им на провеждане по време на програмата.
v Географски свят предлага на своите клиенти и застраховка „Отказ от пътуване“ - около 2% от пакетната цена, за повече информация попитайте в офисите ни.
v Застраховките Помощ при пътуване в чужбина и Отмяна на пътуване се сключват със ЗАД „Армеец“, ЗД „Евроинс АД” или „Мондиал асистънс“.
v Туроператорът има сключена задължителна застраховка “Отговорност на v Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица № 03700100001344 на "ЗД ЕВРОИНС", гр.София, бул. "Христофор Колумб" 43
Доп.условия:
v Моля да имате в предвид, че някои от хотелите в Дубай при пристигане изискват депозит за услуги в хотела - мини бар, спа, бар, ресторанти. Ако депозита не бъде използван се възстановява. Плащането може да стане в брой или с кредитна карта.
v При промяна цените на входните такси за обектите и ресторантите, същата ще бъде променена и прекалкулирана.
v Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лева спрямо долара 1 USD = 1.70 лева. В случай, че обменният курс се завиши или намали с 5 или повече процента, туроператорът си запазва правото да внесе корекция в общата пакетна цена.
Анулация:
v В случай на отказ от пътуването, фирмата възстановява заплатената сума при следните удръжки:
v до 60 дни преди датата на отпътуване: без неустойка
v от 59 дни до 31 дни-депозита
v от 30 до 0 дни: 100 % от целия договор
v Туроператорът запазва правото на промяна при необходимост на часовете на излитане.

Тагове

Оферти - Дубай (ОАЕ) |  Оферти - Дубай |  Екскурзии - Дубай (ОАЕ) |  Екскурзии - Дубай |  Великден 2024 - Дубай (ОАЕ) |  Великден 2024 - Дубай

Избрани оферти