Начало / Екскурзии / Екскурзии - Амстердам

ЕДИН ЦВЕТЕН УИКЕНД В АМСТЕРДАМ С ПОЛЕТ

Номер на оферта

/

228943

Дати & цени

Цената включва

- самолетен билет на авиокомпания Уиз Ер Варна - Айндховен –Варна с летищни такси и един ръчен багаж с размери 40 x 30 x 20 см;
- 3 нощувки със закуски в хотел кат.3* според избора;
- медицинска застраховка „асистанс“ до 10 000 евро;
- трансфер летище Айндховен – хотел - летище Айндховен;
- водач от фирмата –организатор, от Варна, при мин.група от 15 души;

Цената не включва

• Багаж за чекиране срещу доплащане /заплаща се по желание в зависимост от теглото - 10 / 20 / 32 кг;
• Екскурзии по желание с лицензиран гид на български език;
• Градска туристическа такса от € 2,00-4,00 на човек/ден;
• Доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г.;
• Входни такси за забележителности и музеи;
• Местата в самолета се разпределят автоматично от авиокомпанията и не гарантираме за определени места. Може да направите своя избор предварително срещу доплащане, за да си гарантирате съседни седалки в полета;
• Допълнително се заплаща и приоритетно качване на борда, което позволява малка ръчна чанта и ръчен багаж до 10кг с р/ри 55х40х23см.

Допълнителните екскурзии:
• Полудневна екскурзия до Койкенхоф с екскурзовод на български език – € 65,00 с включени билети за транспорт и входна такса;
• Дневна екскурзия до Зансе Сханс с екскурзовод на български език – € 33,00 с включени билети за транспорт;
• Пешеходна обиколка на Амстердам с бълг екскурзовод- € 20

- Цените за екскурзиите са валидни при мин 15 души.

- Цените на допълнителните екскурзии подлежат на препотвърждение /формирани са на база цени 2018г; възможни са промени - окончателни цени през 2019г./

Програма на пътуването

ЕДИН ЦВЕТЕН УИКЕНД В АМСТЕРДАМ С ПОЛЕТ ОТ ВАРНА
ПРАЗНИК НА ЦВЕТЯТА В ГРАДИНИТЕ НА КОЙКЕНХОФ
04-07 АПРИЛ 2019

Амстердам, наричан Холандската Венеция е разположен на 50 канала с над 500 моста.
Градът е комбинация от исторически забележителности, динамичен начин на живот и нечувана либералност. В началото на май градът има особено очарование. Това е времето, когато най-големите градини в света – Койкенхоф са в пълния си блясък.



ПРОМО ЦЕНИ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ!
Валидни до изчерпване на местата!
Офертата е валидна за група от мин 15 души!

На човек/ на база нощувка със закуска, с полет от Варна

Хотел King’s Court 3* http://www.hotelkingscourt.nl/en/index.html
широк център от 499 евро/976 лв.

Хотел кат. 3* Cornelisz в идеален център
https://hotelcornelisz.nl/en/hotel-cornelisz-en/

от 599 евро/1 172 лева


Полетно разписание: Варна–Айндховен-Варна

четвъртък 04 април 2019 11:25 13:25
неделя 07 април 2019 13:55 17:50




Предварителна туристическа програма:

1 ден/ 04.04.2019- Варна- Айндховен-Амстердам
Отпътуване от летище Варна в 11.25ч с авиокомпания „Уиз еър“;кацане в Айндховен в 13.25ч.
Трансфер летище-хотел. Настаняване.
Около 17.00ч - Пешеходна обиколка на Амстердам /продължителност на пешеходния тур около 3 часа/ Класическа обиколка на Амстердам, обхващаща най-важните забележителности на Амстердам: Централна гара, Старата църква (Квартала на червените фенери), Китайският квартал (Най-големият будистки храм в Европа), Новият пазар (Единствената запазена порта от Средновековието), Къщата на Рембранд (Бившият еврейски квартал), Общината, Синият мост над река Амстел, Площад Рембранд (Най-известната картина на Рембранд, направена със скулптури в човешки размер), Плаващият пазар за цветя (Най-големият в Холандия), Средновековното дворче "Бехайнхоф", Галерията на историческия музей, Площада „ Дам“ (Двореца Дам, Националният паметник).
Свободно време за вечеря. Нощувка в избрания хотел.

2 ден/05.04.2019 – Амстердам и градините Койкенхоф
Закуска. По желание - Полудневна екскурзия - с екскурзовод на български език до Койкенхоф - най-красивият пролетен парк в Холандия, който ще ви дари с незабравима разходка из обширните градини от уханни цветя. Посещението на парка се провежда със специален обществен транспорт, който пътува от Амстердам до летище Схипхол, а оттам с друг автобус до самия парк. По пътя се наблюдават удивителни цветни лехи от лалета, зюмбюли и нарциси. Продължителност на екскурзията около 6 часа.
Койкенхоф -най-мащабната цветна градина в света. Разположен между Амстердам и Хага, този парк отваря врати всяка пролет за период от около два месеца /средата на март – средата на май/, когато цъфтят множество нарциси, минзухари, зюмбюли, кукувиче грозде и разбира се – лалета! Всяка година 7 милиона грудки се засаждат на ръка, от които 4,5 млн. лалета в над 100 разновидности.В парка има и орхидеи, рози, лилии, гербери, хризантеми, люляк, азалии и над 250 000 растителни видове. Паркът се състои от най-разнообразни видове градини и градински стилове – английска градина, японска градина, натурална градина, историческа градина и т.н.
Следобед връщане към хотела - свободно време за разходка из Амстердам. Каналите на града са място, което не трябва да пропускате. Който желае, може да си избере от предлаганите разходки с корабче по река Амстел ... /приблизителна цена около 15-20,-евро/.

3 ден /06.04.2019– Амстердам и Зансе Сханс.
Закуска. Свободен ден или по желание - полудневна екскурзия с екскурзовод на български език с влак до автентичния музей на открито „ Зансе Сханс“. Пътува се с обществен транспорт (около 20 минути). Това е мястото в Холандия, което многообразно показва холандския начин на живот през 17-18 век. Тук може да наблюдавате как се прави типичното холандско сабо – дървените обувки, които в миналото са се носели от холандците, работещи предимно на полето. Днес те са един от символите на Холандия. Ще наблюдавате и как се прави прочутият вкусен холандски кашкавал, и разбира се - ще видите много от известните мелници. Разходката из музея на открито включва посещение на мелница за производство на подправкии горчица, ателие за производство на типични холандски обувки (кломпен), мандра с магазин за кашкавал. Входът за всяка от мелниците е 4 евро. Отпътуване обратно заАмстердам.

4 ден/07.04.2019- Амстердам-Айдховен-Варна. Закуска. Към обяд трансфер хотел –летище Айндховен . Полет от Летище Айндховен за Варна в 13.55ч -17.50ч.
*Заб.: Програмата е предварителна и може да претърпи промени в поредността на дните.
Приблизителни входни такси за музеи и мероприятия:
Корабче по каналите на Амстeрдам – 15-20 евро
Музеят на Мадам Тюсо – 20 евро
Музеят на Ван Гог – от 20 евро/ препоръчва се предварително закупуване на билетите/
Национален музей (Rijksmuseum) – от 18 еврo;
Музей на бирата Хайнекен – от 18 евро;

Информация за хотелите:
3* широк център Hotel Kings Court - http://www.hotelkingscourt.nl/en/index.html
или подобен- Хотелът е с много добро разположение в района Amsterdam New West с чудесни транспортни връзки с центъра. Предлага на своите гости 98 комфортни стаи. Всички са оборудвани с безплатен безжичен интернет, телевизор с плосък екран, сейф, минибар и електрическа кана. Гостите на хотела също имат възможност да се насладят на закуска в нов модерен ресторант. Бар с атмосфера на международно привличане е отворен 24 часа на ден за гостите на хотела, където може да се насладите на изискана вечер (Алкохолни напитки от бара се предлагат от 12:00 - 24:00 часа).

3*идеален център- Hotel Cornelisz - https://hotelcornelisz.nl/en/hotel-cornelisz-en/
или подобен- Хотелът е разположен в идеалната централна част , в непосредствена близост до най-големите театри и музеи като Rijksmuseum и музея на Ван Гог. Хотелът разполага с общо 50 стаи в различни категории и размери. Стаите са оборудвани с всички удобства и предлагат атмосфера от автентичната и носталгична страна на Амстердам от 60-те и 70-те години, съчетани същевременно с модерен-съвременен стил.
Условия за записване и начин на плащане: Депозит 50% от стойността на пакета.
Доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване. Необходими документи за записване: валидна лична карта/паспорт. За деца, ненавършили 18год., пътуващи с единият родител се изисква нотариално-заверено пълномощно.
Цената е валидна за ранни записвания до изчерпване на местата и се препотвърждава при конкретната резервация.

Тагове

Оферти - Холандия |  Оферти - Амстердам |  Екскурзии - Холандия |  Екскурзии - Амстердам |  Оферти от Варна - Холандия |  Оферти от Варна - Амстердам

Избрани оферти