Начало / Екскурзии / Екскурзии - Сингапур

ЕКСКУРЗИЯ МЕЧТА! Малайзия, Сингапур и Бали - 12 дни от 16.02.2019 г.

Номер на оферта

/

142559

Дати & цени

Цената включва

* 10 нощувки със закуски в хотели 4/5* звезди (2 в Куала Лумпур, 2 в Сингапур и 6 на о. Бали)
* самолетни билети София – Доха – Куала Лумпур / Бали – Доха – София с QATAR AIRWAYS с включени летищни такси и позволен чекиран багаж до 30 кг.
* самолетни билети с директни полети Куала Лумпур – Сингапур и Сингапур – Бали с включени летищни такси и багаж
* всички трансфери по програмата
* сити-тур в Куала Лумпур
* сити-тур в Сингапур с включен вход за градината на Орхидеите
* два целодневни тура в Бали с включени обяди и входни такси
* местен гид
* опитен водач от Космос Травел
* застраховка „Помощ при пътуване” с покритие 20 000 евро към „Групама Застраховане“ ЕАД

Цената не включва

* Допълнителни екскурзии (заявяват се и се заплащат на място):
- Езда на слон – 75 USD
- Рафтинг – 55 USD
- Lembongan круиз (целодневна екскурзия)– 95 USD
- Комбинация езда на слон + рафтинг – 120 USD
- Uluwatu kecak dance (танци по време на залеза) – 25 USD
* Бакшиши за гидове и шофьори
* Разходи от личен характер

Програма на пътуването

“Три страни - три легенди”
Малайзия, Сингапур и Бали

В тази програма сме се постарали да съчетаем едни от най-завладяващите дестинации в Югоизточна Азия.
Космополитни градове, бурноразвиващи се икономики, екзотична природа и още по-необикновена култура, религия и бит, ще привлекат вниманието Ви и оставят незабравими спомени.
На изток мъдрите хора казват: „Миналото го няма. Бъдещето е неясно“.
Пътувайте сега!

ДАТА: 16.02.2019 – 28.02.2019

12 дни / 10 нощувки

Програмата е потвърдена!

ЦЕНА на човек в двойна стая: 2299 евро / 4496 лева
Доплащане за единична стая : 550 евро / 1076 лева

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Акценти и предимства на програмата:

1. Съчетаване в един тур на три различни екзотични страни и култури.
2. Специално подбрани хотели с отлична локация на пешеходно разстояние от основните забележителности в Куала Лумпур и Сингапур.
3. Богата екскурзионна програма и възможност за плаж и почивка на о.Бали.
4. Най-подходящото време през годината за посещение на тези дестинации.
5. Опитен водач , запознат в детайли с местните вярвания, обичаи и традиции, водил повече от десет организирани групи.
6. Полети с Катарски авиолинии – гаранция за качество и комфорт.
7. Конкурентна и атрактивна цена

=============================================================

ПРОГРАМА

Ден 1 / 16.02.2019 София – Доха – Куала Лумпур
Тръгване от София с полет QR 228 в 12:15 ч. Пристигане в Доха в 18:05 ч. Продължаваме в 19:10ч. същата вечер за Куала Лумпур, Малайзия.

Ден 2 / 17.02.2019 Куала Лумпур
Пристигане в Куала Лумпур в 07:50 ч. Посрещане от местен гид , трансфер до хотел, настаняване при възможност ,почивка.
Следобяд обиколен сити тур на града, започващ с изглед към Петронас Тауърс (най-високите в света кули-близнаци), предвидили сме и фото-пауза, продължаваме с Бату Кейв – една от забележителностите на града - пещера с хиндуистки храмове и забележителна позлатена статуя на входа.Следва посещение на Кралската фабрика за калаени изделия – изкуство доведено до съвършенство от местните майстори. Турът продължава с посещение на паметника на националното помирение, построен в края на изтощителна 20-годишна гражданска война, следва посещение на новия дворец на султана. Посещение на фабрика за батик (местно изкуство за рисуване върху коприна и памук). Площадът на независимостта е следващата спирка. Там се намира и богато украсената сграда на Султан Абдул Самад, построена в мавритански стил през 1897г. Там е и сградата на британската администрация, която е един от символите на Куала Лумпур. В края на тура посещаваме шоуруум на местните производители на шоколад.
Настаняване в хотел в центъра на Куала Лумпур (DoubleTree by Hilton hotel 5* или подобен). Свободно време за адаптиране с климата и часовата разлика. Нощувка.

Ден 3 / 18.02.2019 Куала Лумпур
След закуска свободно време за развлечения и разглеждане на забележителности, които не са включени в програмата (телевизионната кула, кулите-близнаци, птичия парк, аквариума, улицата с местни кулинарни специалитети). В края на деня - време за вечеря в някой от екзотичните ресторанти. Нощувка.

Ден 4 / 19.02.2019 Куала Лумпур - Сингапур
След закуска - свободно време и освобождаване на хотела. Следобед кратък полет за Сингапур. Посрещане на летището от представител на фирмата партньор и трансфер до хотел Peninsula Excelsior Hotel 4* (или подобен), разположен на удобно място за пешеходни разходки до Мерлиона и старата част на града. Нощувка в Сингапур.

Ден 5 / 20.02.2019 Сингапур
След закуска започва сити-тур. Този уникален град, разположен почти на екватора, удивлява със своята история, четири официални езика и етническа толерантност. Ще посетим: Чайнатаун, Малката Индия, уникалната градина с орхидеите (градът е бил световен център за търговия с тези прекрасни цветя), символа на града – Мерлиона (статуя на същество с глава на лъв и опашка на русалка), тук ще спрем за фото–пауза. Следват спиращи дъха фамозни сгради и съоръжения – сградата на Парламента, най-високото виенско колело Singapore Flyer, високо 165 метра и емблематичния за Сингапур хотел Marina Bay Sands 5*. Свободно време и нощувка.

Ден 6 / 21.02.2019 Сингапур - Бали
Свободно време до 15 часа. Следобед трансфер до летище и полет за Денпасар в 18:30 ч, главния град на о.Бали. Посрещане и трансфер до хотел Melia Nusa Dua 5* или подобен. Нощувка.

Ден 7 / 22.02.2019 Бали
Отправяме се за първия целодневен тур. Остров Бали е прочут с традиционните си танци. След закуска е време за тура Баронг и Кинтамани. Екскурзията включва традиционните танци Баронг, пресъздаващи истории от хиндуистката Библия Рамаяна, обогатени с езическите вярвания на местното население. Ще посетим местни майстори на дърворезбата, плантация с местни подправки и дегустация на фамозното кафе Лавак. По обяд стигаме до местността Кинтамани - връх Батур и езерото Батур. Обяд. На връщане ще посетим храма Tampaksiring, известен като ‘The Fountain of Youth” и „Holy Spring”. Местните вярват, че водата от този извор пречиства и подмладява. По пътя към хотела има възможност да се слезе в Кута. Там е мястото за развлечения и шопинг в Бали. Нощувка.

Ден 8 / 23.02.2019 Бали
Свободен ден в Бали за развлечения, плаж или екскурзии по желание.

Ден 9 / 24.02.2019 Бали
След закуска започва вторият целодневен тур. В началото се посещава кралският храм Таман Аюн (в превод красива градина). Следва посещение на местността Бедугул, където се намира езерото Бератан с култовия храм в него Ulun Danu – един от символите на Бали. Той е построен в чест на Богинята на водата. Следва спирка в местен пазар за цветя и плодове и гората на маймуните. Привечер ще преживеем мечатата на всеки турсит дошъл тук - залез над прочутия храм в морето Tanah Lot (в превод земя в океана). Той е бил изграден през 16 век. Хинду монасите от Ява, идващи в Бали, са изграждали храмове до водата, които ползвали предимно за пречистване на душата и ума. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 10 и 11 / 25.02.2019 и 27.02.2019 Бали
Свободни дни за плаж, почивка и други развлечения.

Ден 12 / 28.02.2019 Бали - Доха - София
Свободен ден. Освобождаване на стаите по обяд и продължаване на плажа до вечерта. В 16:00 ч. - трансфер до летището. Директен полет QR963 за Доха в 19.00 ч. Пристигане в Доха в 00:20 ч. сутринта. Продължение за София в 06:55 ч. QR 227. Пристигане в София в 11:15 ч.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Условия на пътуването:
• Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане
• Минимален брой туристи: 15
• Срок за уведомяване за недостигнат минимален брой туристи: 45 дни преди тръгването
• Начин на плащане: депозит – 2000 лева и окончателно плащане – 45 дни преди тръгването.

Забележка:
**Цената на програмата е калкулирана при курс 1 USD = 1.65 BGN. При промяна на курса с над 0,05 BGN цената подлежи на корекция.

Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите, за съкращаване, прекъсване и анулиране на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора и времето оставащо до началото на пътуването, като има значение и възрастта на Потребителя. Стойността на застраховката е между 2% и 3% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

=============================================================

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - Сингапур |  Оферти - Сингапур |  Екскурзии - Сингапур |  Екскурзии - Сингапур |  Екзотична почивка 2024 - Сингапур |  Екзотична почивка 2024 - Сингапур

Избрани оферти