Начало / Екскурзии / Екскурзии - Чианг Май

ЕКСКУРЗИЯ В СЕВЕРЕН ТАЙЛАНД и почивка на о-в ПУКЕТ

Номер на оферта

/

230415

Дати & цени

Цената включва

ПАКЕТНАТА ЦЕНА Е ВАЛИДНА ПРИ МИНИМУМ 2 ДУШИ
ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ Е ВАЛИДНА ЗА ПЕРИОДА 23 ДЕКЕМВРИ 2019– 08 ЯНУАРИ 2020
ПАКЕТНАТА ЦЕНА Е на ЧОВЕК, при минимум 2 ВЪЗРАСТНИ, пътуващи заедно, И ВКЛЮЧВА:

Двупосочни самолетни билети за полети София-ДОХА-ЧАНГ МАЙ – ПУКЕТ - СОФИЯ с АК КАТАРСКИ АВИОЛИНИИ, с включени летищни такси и багаж до 32кг.
Всички трансфери, описани по програма, с частен климатизиран микробус
8 нощувки на база закуска в описаните хотели по програмата:
3 нощувки със закуски в Чанг Май в един от следните хотели:
X2 VIBE CHIANG MAI - DECEM HOTEL 4* стаи тип Deluxe
WINTREE CITY RESORT CHIANG MAI 4* стаи тип Superior или Deluxe
MERCURE CHIANG MAI 4* стаи тип Superior
CHIANG MAI PLAZA HOTEL 4* стаи тип Superior или Deluxe
BAMBOORI BOUTIQUE RESORT 5* стаи тип Superior
MARNDADEE HERITAGE 4* стаи тип Colonial
5 нощувки със закуски в ПУКЕТ в хотел по избор – според таблицата.
2 обяда и 1 вечеря с шоу програма в автентични традиционни ресторанти Чанг Май
1 обяд в автентичен битов в Чанг Рай
Всички турове и обиколки по програма с частни климатизирани бусове, с местен екскурзовод на английски език
Входни такси за посещаваните по програмата обекти: Ден 2-ри до ден 4ти
Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро на ЗАД Армеец за периода на цялото пътуване
Застраховка „Отговорност на туроператора”
Туристическа входна виза за Тайланд; Време за обработка от Консулски отдел – 2 седмици; Необходими документи в офиса на Александър Тур 21 дни преди пътуване – задграничен паспорт с по 1 цветна снимка паспортен формат;

Цената не включва

НАПИТКИ ПО ВРЕМЕ НА ОБЯДИТЕ И ВЕЧЕРИТЕ, включени в пакета по програма;

Програма на пътуването

===============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


===============================================================

ПРОГРАМА

Датите са примерни, Програмата е индивидуална - екскурзия и почивка.

ПАКЕТНАТА ЦЕНА Е ВАЛИДНА ПРИ МИНИМУМ 2 ДУШИ
ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ Е ВАЛИДНА ЗА ПЕРИОДА 23 ДЕКЕМВРИ 2019– 08 ЯНУАРИ 2020

ПЪРВИ ДЕН: СОФИЯ - ДОХА

Полет София-ДОХА - Чианг Май с АК КАТАРСКИ АВИОЛИНИИ. Излита в 12:25ч. Каца в 18:15ч. в ДОХА. Излита за Чианг Май в 20:10ч.
ВТОРИ ДЕН: ДОХА - ЧАНГ МАЙ ( ОБЯД, ВЕЧЕРЯ)

Каца в Чанг Май 06:00ч. сутринта. Посрещане от фирмата партньор. Трансфер до един от изброените хотели. Оставяне багажа на рецепция. Закуска в хотела.

Полудневен тур /4 часа/ с посещение на храмовете на Чанг Май: вълнуващо пътешествие по сценичния път до живописно разположения Ват Дой Сутхеп (Wat Doi Suthep). Разположен на горист планински склон, на 700 метра над града, (290 стъпала), този най-свещен храм на Чанг Май ви предлага секваща дъха гледка към Чанг Май, както и богатство от фрески и великолепни позлатени статуи на Буда. Посещаваме още два свещени храма Ват Чеди Луанг (Wat Chedi Luang ) и Ват Пра Синг (Wat Pra Singh). Свободно време на автентичния пазар Талат Варород. Обяд в местен ресторант. Трансфер обратно към хотела. Настаняване в стаите и време за почивка.

Вечерта (19:00-21:30): трансфер до битов ресторант, за да се насладите на традиционна за Северен Тайланд гурме вечеря, на фона на музика на живо и танци, типични за племената от Хълмовете. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН: ЧАНГ МАЙ (ОБЯД)

Закуска. Отпътуване към Центъра за Грижа и Отглеждане на Слонове. В 09:00ч пристигане в Mae Sa Elephant Care Center, посрещане от инструктора и кратки указания относно организацията и безопасността при посещения на слончетата. Ще имате възможност да участвате в подготовката на храната на слоновете, ще Ви покажат нагледно как им се приготвят билките, които Вие лично ще подадете на слоновете, ще наблюдавате как се къпят и играят с малките си в реката. За довиждане ще нахраните слончетата с банани. Посещение на плантация за отглеждане на Орхидеи. Следва посещение на уникалния Elephant Poo paper Park, където ще Ви представят процеса на изработване на хартия от слонски изходни продукти. При желание - може да вземете участие в изработването на цветни хартии, и да изработите сами сувенир – картичка,албум, ветрило, шапка, разделител за книга. Обяд в местен ресторант, след което ще погостувате на селцето Baan Tong Luang Hill Tribe village, част от Племенната общост на Племената на Хълмовете, където ще се докоснете до стария традиционен начин на живот, бит, посяване на ориза и отглеждане на биволи на планинските племена Lahu, Padong, Palong (племето на жирафите), Yao, Akha, Kayaw. Ще Ви бъдат благодарни, ако си купите от тях ръчно изработен сувенир за спомен. Връщане в хотела. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН: ЧАНГ РАЙ (ОБЯД)

Закуска. Отпътуване в северна посока към Чанг Рай (Chiang Rai). Спирка за почивка на горещите извори Mae Kajan. Продължаваме към Белия храм (Wat Rong Khun). Снежно бял, облепен от милиони огледални и стъклени парченца. Обяд в местен ресторант. Продължаваме към Чанг Саен (Chiang Saen), някогашна столица на Първото Тайско Кралство Lanna, живописно разположена на брега на река Меконг, на границата между Тайланд и Лаос. Ще продължите към Златния триъгълник, където се събират границите на три държави - Тайланд, Лаос и Мианмар. По желание: Разходка с лодка по река Меконг (Baht 900 - на лодка 1 - 4 души), до мястото на срещата на границите на трите държави..... калейдоскоп от пейзажи и звуци! На връщане към Чианг Май по желание - Посещение на селището на жените жирафи. Те носят около врата, глезените или шията си медни пръстени, тежащи десетки килограми. Връщане в ЧангМай. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН: ЧАНГ МАЙ - ПУКЕТ

Закуска. Свободно време. В 11.00 ч.Трансфер до летище за полет Чанг Май – Пукет. Излита в 14.35ч. Каца в Пукет в 16.40ч. Посрещане от фирмата партньор. Трансфер до хотел по избор. Нощувка.

ШЕСТИ ДЕН: ПУКЕТ

Закуска. Свободно време. Нощувка.

По желание: ЕКСКУРЗИЯ ДО О-В ПИ ПИ
95 евро възрастен /50 евро дете до 11г.
(08:30-17:00). Език на провеждане – английски език. Продължителност – 9 часа; Англоговорящи гидове; включва трансферите от и до Вашия хотел,обяд, безалкохолни напитки и плодове; шнорхел оборудване;

СЕДМИ ДЕН: ПУКЕТ;

Закуска. Свободно време. Нощувка.

По желание: ЕКСКУРЗИЯ ДО О-В ПАН ГА И ОСТРОВЪТ НА ДЖЕЙМС БОНД.
95 евро възрастен /50 евро дете до 11г
(08:30-17:00). Език на провеждане – английски език. Продължителност – 9 часа; Англоговорящи гидове; включва трансфери от и до Вашия хотел,обяд, безалкохолни напитки и плодове; шноркел оборудване;

ОСМИ ДЕН: ПУКЕТ

Закуска. Свободно време. Нощувка.

По желание: Phuket Simon Cabaret – шоу на травестити
35 евро възрастен /20 евро дете до 11г. Часове на провеждане : 17:00-20:20 , 18:30-22:00, 20:00-23:30

ДЕВЕТИ ДЕН: ПУКЕТ

Закуска. Свободно време. Нощувка.

По желание: Phuket Fantasea Show с вечеря.
118 евро възрастен /98 евро дете до 11г/ вкл трансфери, вечеря, безалкохолни напитки.
Часове на провеждане : 18:00-23:30 - без четвъртък

Вдъхновено от богатото историческо наследство на Тайските царства, това невероятно шоу ще Ви потопи в магия от цветове, светлини, музика и акробатика, ще Ви отведе далеч назад във времето на героични подвизи, обвити в легенди митове, и всичко това е поднесено с невероятни светлинни и звукови ефекти!

ДЕСЕТИ ДЕН: ПУКЕТ - ДОХА

Закуска. Свободен ден. Късен трансфер до летище ПУКЕТ. Полет ПУКЕТ – ДОХА - СОФИЯ. Излита в 19:40ч. Каца в Доха в 23.05ч
ЕДИНАДЕСЕТИ ДЕН: ДОХА – СОФИЯ

Излита от Доха в 06:55ч. Каца в София в 11.25ч

Тагове

Оферти - Тайланд |  Оферти - Чианг Май |  Екскурзии - Тайланд |  Екскурзии - Чианг Май |  Екзотична почивка 2024 - Тайланд |  Екзотична почивка 2024 - Чианг Май

Избрани оферти