Начало / Екскурзии / Екскурзии - Санкт Петербург

Величието на Русия - Санкт Петербург и Москва - от Варна - 19.06.2020 г.

Номер на оферта

/

137132

Дати & цени

Цената включва

- самолетен билет за полети S7 Airlines Варна – Москва - Санкт Петербург – Москва – Варна с включен чекиран и ръчен багаж, с топла храна на борда
- летищни такси – 215 лв.към 25.11.2019 (цената на лет. такси подлежи на препотвърждение при издаване на самолетния билет, около 25 дни преди отпътуване)
- 4 нощувки със закуска в хотел Азимут 4* в С. Петербург в стандартни стаи
- 3 нощувки със закуска в хотел Делта 4* в Москва в стаи премиум бизнес клас
- 2 обяда в ресторанти в С. Петербург
- 2 обяда в ресторанти в Москва
- трансфери летище-хотел-летище
- описаната програма с лицензирани екскурзовод на български език
- входни такси за посещаваните музеи по програмата
- слушалки по време на екскурзионната програма
- медицинска застраховка ( с покритие 50000 € )
- тур-лидер, представител на туроператора
! обяди : 4-степенно меню + кафе/чай, мин. вода

Цената не включва

- стойността на руската виза за български граждани със срок за издаване 14 календарни дни и с включена такса визов център – 120 лв. - необходим е задграничен
паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане в България+1 цветна снимка паспортен формат
- доплащане за застраховка за туристи 66+ год – 21 лв.
- лични разходи
- допълнителни екскурзии по желание:
Нощна разходка с корабче „Развод мостов” по реките и каналите на С. Петербург, по време на която се наблюдава вдигане на мостове на р. Нева и приказно осветените дворци. Включени трансфери от и до хотела.
Руско фолклорно шоу с трансфери, входни билети и кетъринг през антракта

Програма на пътуването

Величието на РусияСанкт Петербург и Москва - от Варна!

В Пика на Белите нощи в Санкт Петербург

ДАТА: 19.06 - 26.06.2020 г.

8 дни / 7 нощувки: 4 нощувки в Санкт Петербург и 3 нощувки в Москва

-Полети на S7 Airlines от Варна
-Пълна екскурзионна програма на български език с включени входни такси в посещаваните обекти

-----------------

ЦЕНИ с включени лет. такси:
-На човек в двойна стая: 2635 лв.
-Възр. доп. легло в дв. стая полулукс: 2527 лв.
-Дете до 11.99г. на доп. легло: 2250 лв.
-Единична стая: 3183 лв

! отстъпка за дете от 12 до 14г. ненавърш. – 100 лв. от цената за възр. на доп.легло.
Настаняване в хотел Дипломат в дв. стая супериор, в хотел Делта – в дв. стая премиум бизнес
! ВАЖНО: Настаняването е в градски хотели, които се отличават от ваканционните, стандартните стаи са с квадратура 19-21 кв.м., което не предполага комфортно настаняване на 3-ма възрастни. При желание за такъв тип настаняване имайте предвид, че 3-тото легло не е стандартно, а допълнително, разтегателен диван.
В хотел Азимут 2 +1възр. се настаняват в стаи полулкс, а в хотел Делта – в двойни стаи лукс, които са с по-голяма квадратура от стандартните стаи. Потвърждение при наличност.

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

ПРОГРАМА

19 юни: Излитане от летище Варна в 14:45ч. с авиокомпания S7 Airlines за Москва. Пристигане в Москва на летище Домодедово в 18:05ч.Полет Москва – С Петербург в 20:30-пристигане на летище Пулково в 22:05; посрещане, трансфер до хотел Азимут 4*. Настаняване в стаи стандарт. Нощувка.

20 юни: Закуска. Панорамна автобусна екскурзия с екскурзовод на български език: Невски проспект, Дворцовия площад, панорама на Василиевския остров, Исаакиевския площад, събора Смолни, Спас на Крови, Николски събор, мостовете над каналите Грибоедов и Крюков, крайцера „Аврора” и др. Посещение на Казански събор. Екскурзия в Петро-Павловския събор в Петропавловската крепост - строителството на събора започва през 1712 г., построен е в стил холандски барок. Необичайни за традиционното руско катедрално строителство са както външния облик на събора, така и вътрешния интериор. Интериорът наподобява парадна зала на дворец. В Събора са и мраморните саркофази с позлатени кръстове на императорите и императриците на Руската империя, а от 1998 год.тук са и саркофазите на последния император Николай II и семейството му, убити през 1918г.в Екатеринбург.
Обяд в ресторант в града.
Обзорна екскурзия с екскурзовод на български език в Ермитажа (осн.сграда) – грандиозен дворцов ансамбъл -официална резиденция и съкровищница на Великата императрица Екатерина II. В Ермитажа се съхраняват около 3 милиона художествени паметника на световната култура - само оригинали. Трансфер до хотела (продължителност на програмата около 9,5 часа). Нощувка.

21 юни: Закуска. Автобусна екскурзия с екскурзовод на български език в Царско село - лятната резиденция на Екатерина Велика. Разглеждане на Екатерининския дворец със знаменитата Кехлибарена стая, отворена за посещение след продължителна реставрация през 2003 година, разходка в парка на двореца. Връщане в Санкт Петербург.
Обяд в ресторант в града.
Екскурзия на български език в Юсуповски дворец –имението на известния род Юсупови с автентични разкошни апартаменти, кабинети и бални зали, в които са се провеждали най – бляскавите балове на града. В програмата е включена комплексна екскурзия : парадните зали на дворецаи и екскпозицията с восъчни фигури „ Убийството на Распутин”, в която ще узнаете подробности за тайнственото престъпление на 1916 г. Трансфер до хотела (продължителност на програмата около 8,5 часа). Нощувка.

22 юни: Закуска. Автобусна екскурзия на български език в Петерхоф - извънградският дворец на Петър Първи, превъзхождащ по великолепие френския Версай, наричан “столицата на фонтаните”, с прекрасни паркове, преливащи един в друг. Екскурзия с екскурзовод на бълг. език в Големия Дворец. Разглеждане на Нижний парк. Свободно време в Петерхоф. Връщане в С. Петербург. (около 6,5 часа). Свободно време. Нощувка.

23 юни: Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището за полет С. Петербург – Москва на S7 Airlines в 11:00ч., пристигане в 12:30ч. Посрещане и трансфер до хотел Делта Измайлово 4*. Настаняване в стаи премиум бизнес клас. Нощувка.

24 юни: Закуска. Панорамна обиколка на български език на Москва : Червения площад – политическият център на Руската федерация, събора на Василий Блажени, изграден през 16 век в чест на превземането на Казан от Иван Грозни, Спаската кула, ГУМ-а – най–старият търговски дом в Русия с най-луксозните световни марки, мавзолея на Ленин, възстановения храм на Христос Спасител - символ на възраждащата се християнска Русия, Московските булеварди, Московския университет, Театралния площад, ул. Тверская, Сталинските небостъргачи и др.
Обяд в ресторант в града
Обзорна екскурзия на български език в Третяковската галерия – разглеждане на нейната уникална колекция, създадена от мецената Павел Третяков с произведения на Васнецов, Врубел, Левитан, Репин, Шишкин и др.Трансфер до хотела (продължителност на програмата около 8 часа). Нощувка.

25 юни: Закуска. Екскурзия на български език в Кремъл – архитектурния комплекс, Ивановския площад със знаменитите Цар Пушка и Цар Камбана, Успенския, Благовещенския и Архангелския събор. Посещение на Оръжейната палата- Московски музей-съкровищница, част от комплекса Големия Кремълски дворец. В нея се съхраняват царски и патриаршески скъпоценности, изработени от кремълските майстори или подарени от чуждестранни посолства.
Обяд в ресторант в града
Разходка с корабче по Москва – река. Атрактивната разходка продължава час и половина, а от борда на кораба се наблюдават Кремъл, Покровския събор, Големият Каменен мост, Храмът на Христос Спасител, Парка на Културата, Новодевичий манастир и др.
Връщане в хотела (продължителност на програмата около 8 часа). Нощувка.

26 юни: Закуска(сух пакет). Освобождаване на стаите.
Трансфер до летище Домодедово за полет МоскваВарна с авиокомпания S7 Airlines в 10:10ч. Пристигане във Варна в 13:50ч.
Полетното разписание е в местни времена.

=============================================================

ХОТЕЛИ ПО ПРОГРАМАТА:

В Москва: Хотел Делта Измайлово 4* http://www.izmailovo.ru/
Луксозен хотел 4*, изцяло реновиран. Разположен в един от най-красивите райони на Москва – Измайлово, в непосредствена близост до хотела е Измайловски парк и Измайловски Кремъл с прочутия базар за сувенири.
В хотелския комплекс има 16 ресторанта, кафета и барове, банков офис, магазини, фитнес център, СПА салон, помещение за съхранение на багаж, 24-часов рум-сервис.
Настаняването е в стаи бизнес клас премиум : 21 кв. м
http://www.izmailovo.ru/rooms/delta/premium-business-class-twin/
Стаите са с климатизация, мини-хладилник, ел. кана, бутилка минерална вода, индивидуален сейф, електронно заключване, спътникова телевизия, безплатен wi-fi, халат и чехли за баня, сешоар, козметичен набор за душ.
Непосредствено до хотелския комплекс : Ст.м. Партизанская, до Червения площад – директна линия, 10-12 мин. на метро.

В Санкт Петербург: хотел Азимут 4* https://azimuthotels.com/Russia/azimut-hotel-saint-petersburg/ Хотелът е разположен в централната част на града, до Невски проспект – 2 станции на метро. В хотела 583 стаи от 5 категории, с изглед към река Фонтанка, безплатен Wi-Fi на цялата територия на хотела, А ла карт ресторант Avenue, денонощен лоби бар за напитки и закуски, панорамен Sky бар, фитнес център, безплатна бутилка мин. вода. Стаи смарт стандарт: 15 кв.м, с електронно заключване, оборудвани с климатик, спътникова телевизия, ортопедичен матрак на леглата, сейф, сешоар. До хотела – автобусна спирка с удобен маршрут до метростанцията или до центъра.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Внимание: Агенцията си запазва правото да променя последователността на екскурзиите по програмата.

Необходим брой за осъществяване на екскурзията : 30 туристи.
В случай, че този брой не бъде набран най – късно до 21 дни преди отпътуването, се уведомяват всички потребители и се възстановяват всички внесени депозити или се прекалкулира цената при желание

Условия за резервация :
35% депозит
Доплащане – 35 дни преди датата на отпътуване

Условия за анулация:
В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ТУРОПЕРАТОРЪТ удържа следните неустойки:
• Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от третия ден, следващ записването до 35 дни преди датата на пътуване дължи неустойка в размер на депозита.
• Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от 34 до 15 дни преди датата на пътуването, му се възстановяват 50% от общата стойност на пътуването.
• Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването 14 дни преди пътуването не му се възстановяват никакви суми.
• По желание на клиента може да бъде

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Тагове

Оферти - Русия |  Оферти - Санкт Петербург |  Екскурзии - Русия |  Екскурзии - Санкт Петербург |  Оферти от Варна - Русия |  Оферти от Варна - Санкт Петербург

Избрани оферти