Начало / Екскурзии / Екскурзии - Дубай

Екскурзия Дубай - пролет 2017 7 нощувки + Панорамен тур на Дубай

Номер на оферта

/

185910

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет София – Дубай - София с включени летищни такси с FLY DUBAI
Една бройка салонен багаж до 7 кг с размер 56/45/25см на борда на самолета
Чекиран багаж 20 кг.
Трансфер летище-хотел-летище
7 нощувки със закуски в избраният хотел
Обзорна обиколка на Дубай с екскурзовод на български език
Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 5000 евро
Водач от България по време на цялото пътуване и целия престой
Обслужване на български език по време на престоя в Дубай

Цената не включва

Допълнителни екскурзии
Лични разходи
Такса „Туристически Дирхам” в Дубай - заплаща се задължително и лично от туриста при настаняване хотела и се таксува на стая на вечер по:
-Ibis One Central 3* AED 10
-Park Inn by Radisson Hotel Apartments AED 20
-Novotel Deira City Centre 4*AED 15
-Emirates Grand Hotel 4* AED 15
-Crowne Plaza 5* AED 20
ТУРОПЕРАТОРЪТ има сключен застрахователен договор с № 16 904 1315 0000500640 /24.03.2016. ЗАД Армеец
Туристическа агенция "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,50% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването и възрастта на туриста. Застраховката се сключва в деня на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Програма на пътуването

Екскурзия Дубай с Fly Dubai - пролет 2017
7 нощувки + Панорамен тур на Дубай

02.04 - 09.04.2017 - 1340 лв.
30.04 - 07.05.2017 - 1340 лв.

1 ден - Среща на летище София/ Терминал 2 с водача на групата. Полет за Дубай в 16:10 ч. с авиокомпания FLY DUBAI. Пристигане на летище Дубай в 22:00 ч. Посрещане от фирмата партньор. Трансфер и настаняване в избраният хотел. Нощувка.
2 ден - Закуска. Обзорна обиколка на Дубай (включена в цената с екскурзовод на български език). Съчетание на старинното с модерното, немислими архитектурни изпълнения и много цветя. Обиколката ще започне от двореца на Емирът на Дубай - шейх Мохамед бин Рашид ал Мактум, откъдето ще видите и най-високата сграда в света (Бурж Кхалифа). От там се отправяме към крайбрежния квартал Джумейра (Jumeirah) и спираме за снимки в близост до 7-звездния хотел Бурж ал Араб (Burj al Arab). Продължваме към изкуствения остров The Palm-Jumeirah, както и минаваме покрай новия луксозен квартал Dubai Marina.
Допълнителна екскурзия: Глобал Вилидж (Global Village)
Цени: възрастен 28 евро / 55 лева; дете 5-11 г 22 евро / 43 лева
Атракциона е място за семейно забавление от 21 години. Представлява множество сцени за концерти, ресторанти, луна парк, зелени площи и 30 палати, представляващи 75 държави, където може да си купите оригинални стоки от целия свят-естествени масла от Африка, фурми от Саудитска Арабия, памучни дрехи от Египет, кожени изделия от Афганистан и много други. Времетраене: 4,5-5 часа.
Тура включва: транспорт от/до хотела; вход за селището; водач на български език Тура не включва: храна и напитки; такса за атракционите на луна парка в селището
Забележка: в селището не е разрешено влизането с къси панталони/поли над коленете.
Нощувка.
3 ден - Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Допълнителна екскурзия: Абу Даби – 55 евро (целодневна с екскурзовод на български език). Абу Даби - столицата на емирствата, която ще ни омае със спокойствието на белите пясъци и луксозните сгради. На влизане в града се откроява бялата джамия „Шейх Зайед”- снимки отвън и влизане вътре. Ще направим кратък престой в традиционно селище (Heritage Village), откъдето се открива панорамна гледка към целия град. Пътят ни минава и покрай луксозния хотел Emirates Palace (фото-стоп отвън), построен в типичен арабски стил. На връщане посещаваме Yas Island - мястото, където се провежда Формула 1 (не е включено посещение на пистата) и дом на уникалния комплекс Ferrari World. Свободно време около за обяд или шопинг в най-новия мол Яс (Yas Mall). По време на посещението на джамията Шейх Зайед има изискване за облеклото за мъжете и жените. Нощувка.
4 ден - Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Допълнителна екскурзия: ВИП Дубай с яхта – 55 евро (2 часа на яхтата) Мин.15 човека Забележка: необходими са задгранични паспорти при провеждането на тура.
Невероятен панорамен тур на Дубай Марина и Джумейра с яхта. Два часа круиз с яхта ще ви потопи в приказните отражения на небостъргачите на Дубай Марина (Dubai Marina), Джумейра Бийч Резиденс (Jumeirah Beach Residence), изкуствения остров The Palm Jumeirah и луксозния хотел Burj al Arab. Връщаме се на изходната точка, където имаме време да се порадваме на марината.
Допълнителна екскурзия: Бурж Кхалифа и Дубай Мол - заявява се и се заплща преди тръгване – 55 евро (часът на тръгване може да бъде променен, в зависимост от часа на посещение на обсерваторията). Посещение на най-високата сграда в света - светкавично бърз асансьор ще ви отведеде за 124 секунди до 124-ти етаж. (Продължителност около 4 часа). Нощувка.
5 ден - Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Допълнителна екскурзия: Ал Айн – 55 евро (с екскурзовод на български език) Ал Айн – най-зеленият град в ОАЕ и втория по големина в емирство Абу Даби, познато като Градът – Оазис. (Продължителност около 8-9 часа).
Допълнителна екскурзия: Екскурзия до едно от 7-те емирства Шаржа – 35 евро посещение на Blue Souq Sharjah Свободно време да се види прекрасната лагуна в v Al Buheira, най голямата джамия в емирството King Faisal, монумента на перлите и възможност за пазар в един от най-старите закрити пазари в ОАЕ. (Продължителност около 4-5 часа).Нощувка.
6 ден - Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Допълнителна екскурзия: Обяд в BURJ AL ARAB 7*– 190 евро. Уникалната сграда на хотела е позната по целия свят-корабното платно достига 321 м и е един от най-високите хотели в света. Хотела е построен на изкуствен остров, отдалечен на 280 м от сушата и пленява със своят лукс. Ресторант AL IWAN (обяд на шведска маса без включени напитки) Намира се на ет. 2. Арабска кухня и морски дарове. Елегантно облекло.
Допълнителна екскурзия: Открития пазар на Дубай и вечеря на блок маса – 40 евро. Този тур е пешеходен и в по-голямата си част ви дава възможност да видите едни от най-основните открити пазари – текстилен, на подпровките и златния пазар. Кратка спирка в магазин с голямо разнообразие от сувенири. Тура завършва с вечеря на блок маса с голям избор от специалитети (една безалкохолна напитка). Нощувка.
7 ден - Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Допълнителна екскурзия: Градините на Дубай - 30 евро с включен транспорт и входна такса. Престой в градините 2 часа. Посетете най-големите вертикални градини в света с над 45 млн.цветя.
Допълнителна екскурзия: Сафари в пустинята – 60 евро с включена вечеря на блок маса, безалкохолни напитки, яздене на камила, наргиле, рисуване с къна и програма. Едно екстремно забавление сред залязващото слънце над пясъчните дюни. Забележка: Екскурзията не е подходяща за бременни жени. За деца до 6 год, сафарито е отговорност на родителите и се разрешава след подписване на документ за съгласие. Нощувка.
8 ден - Закуска. Освобождаване на хотела в 08:00 ч.
Трансфер до летище Дубай за полет до София в 10:50 ч. Пристигане на летището в София в 15:10 ч.

Има вариант за настаняване и в хотели на по-високи цени. За повече информация, моля, посетете сайта на фирма Стил Травел.
101

Тагове

Оферти - Дубай (ОАЕ) |  Оферти - Дубай |  Екскурзии - Дубай (ОАЕ) |  Екскурзии - Дубай |  Пролет 2024 - Дубай (ОАЕ) |  Пролет 2024 - Дубай

Избрани оферти