Начало / Екскурзии / Екскурзии - Париж

Екскурзия ПАРИЖ + Швейцария и Дисниленд - 10 дни

Номер на оферта

/

187383

Дати & цени

Цената включва

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

- транспорт с автобус 3* - всички екстри (климатик, телевизор,минибар)

- 7 нощувки със 7 закуски, Хотели 2* със собствени (TV, WC+душ, 1 нощувкa в Страсбург или Колмар, 3 нощувки в Париж, 1 нощувка в района на Бург-ан-брес всички в Френската верига Premiere classe, TV, WC, + душ)
- Екскурзоводско обслужване по целия Маршрут
- пешеходна разходка в Зацбург
- панорамна автобусна обиколка на Страсбург + пешеходна разходка в историческия център
- панорамна разходка в Милано
- три дни целодневни панорамни обиколки на Париж + пешеходна разходка в историческия център




ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

- медицинска застраховка: 20 лв. до 65г. - над 70 г. 25 лв.

- Входове за обектите (билети за Айфелова кула, Лувър, Версай и др.) Важно: всеки турист си закупува билет за съответния обект сам на място.

- Разходи от личен характер

- Пътни, магистрални и гранични такси

- Допълнителните eкскурзии по програмата се планират и заплащат преди отпътуването

- Градски и Пътни такски по целия маршрут - 30 евро/ 60 лв (задължително)




- Доплащане към пакета

- Панорама на Швейцария - (Женева, Лозана, Монтрьо) - 30 евро

- Панорама на Виена - 15 евро

- Корабче по Сена - 15 евро

- Трансфер до Двореца Версай - 20 евро

- Нощна панорамна разходка на Париж с 5 фотопаузи 3 часа - 15 евро

Пакет екскурзии: 95 евро



Общи условия:

- Офертата е валидна при набрана група от 45 човека ! Срок за уведомление ако групата не е набрана 7 дни преди датата на заминаване.

- Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата.

- Необходими документи - само Лична карта !

- Допълнителни изисквания: При резервация се заплаща капаро в размер на 300 лв на човек.





Застраховки:

Застраховка „Отговорност на Туроператора“ съгласно чл.97 от Закона за Туризма към „ЗД ЕВРОИНС“ АД, с номер на полица 0069732 до 18.09.2017
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" към ЗАД "Армеец" – гр. София, ул.„Стефан Кaраджа“ 2;
Възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от ЗТ, покриваща разходите за анулиране на пътуването поради здравословни причини на пътуващия и негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора. В зависимост от възрастта на туриста, стойността на застраховката е между 3% и 8% начислени върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.
Съгласно Общите условия по застраховка "Помощ при пътуване", задължение на Застрахования при настъпване на застрахователно събитие е да уведоми асистиращата компания непосредственo /до 48 часа/ след настъпване на злополуката /акутното заболяване/ чрез обаждане на телефона, посочен на травелпака и в инструкциите, давани на клиентите, както и да изпълни указанията на асистиращата компания, представител на Застрахователя. Само след непосредствено информиране на застрахователната компания и координирането от нейна страна на Вашите действия, ще Ви бъде предоставено безплатно /или с последващо компенсиране на разходитe/ обслужване в съответствие със застрахователната полица.

ЕКСКУРЗИЯ ПАРИЖ 2017

Програма на пътуването

Екскурзия ПАРИЖ + Швейцария и Дисниленд

Екскурзия ПАРИЖ + Швейцария

10 дни/7 нощ.

Дестинация: Франция

Курорт: Париж

Транспорт: Автобус

Дати: 28.04 - 07.05.2017 - Потвърдена ! 15.06 - 24.06.2017; 31.08 - 09.09.2017

Цена от: 595 лв.


Перлите на Европа Париж + Швейцария
ЕКСКУРЗИЯ ПАРИЖ и ДИСНИЛЕНД

(Австрия,Германия,Франция,Швейцария,Италия) - 10дни




Когато бяхме в Париж...................

Париж – градът на влюбените. Наречен така заради многото влюбени или влюбили се по бреговете на река Сена. Ние също се влюбихме в този град. Влюбихме се в неговите прекрасни сгради, просторни площади, широки улици и прекрасни хора…

Париж, най-красивият град, който сме посещавали до момента. Градът на влюбените и надеждите. Много се е писало и ще се пише за този невероятен град и причината да опиша нашето посещение там е, за да подканя хората, които не го познават да го опознаят с Мивеки Травел.

Групата от Медицинска академия



За повече информация и резервации телефони: Gsm: 0886 883 282



Програма: Париж 2017

1 ден - Отпътуване от София в 18.00 ч. пл. Руски паметник (кръговото от страната на пощата. Автобусна панорамна обиколка на Белград. Нощен преход.

2 ден – Виена

Сутринта пристигаме във Виена. Панорама на Виена: Двореца Белведере, Операта, Стефансдом, Кертнерщрасе, площад Грабен, Двореца Хофбург, паметника на Мария Терезия, Кметството, Катедралата на Виена, къщата на Моцарт. Свободно време в центъра на града. Настаняване в периферен хотел 2* . Нощувка.

3 ден - Залцбург

Закуска в хотела. Отпътуване за Залцбург. Панорамна разходка из Историческата част на града: Къщата на Моцарт, Домплац,Двореца Мирабел. Свободно време. Нощувка - на Френска територия.

4 ден – Страсбург

Посещение на Страсбург, програма в старата част на града. Вечерта настаняване в Париж в хотел на една от веригите Premierе Classe, Ibis , Etap и др. Нощувка.

5 ден - Париж

Закуска. Панорамна обиколка на Париж -Триумфалната арка, Шан"з Елизе, площад Конкорд и др. Изкачване на Айфеловата кула (билет до върха – 14/16 евро). По желание след обяд – разходка с корабче по Сена. разходка в квартала на художниците Монмартър с площад "Тертер и църквата "Сакрекьор".Автобусната панорама на Париж.Нощувка.

6 ден - Париж
Закуска. Панорамна обиколка на Париж - в Латинския квартал разглеждаме Сорбоната, Пантеона (отвън), Люксембургската градина, Дома на инвалидите с гроба на Наполеон (отвън), Нотр Дам, Площада на Републиката, площад Конкорд.

По желание: Трансфер до Дисниленд........
Идеята за царството на приказките е на Уолт Дисни. „Дисниленд“ се състои от 2 тематични парка:

област за забавление: „Дисни парк“ и Дисни студиа,
7 хотела, собственост на „Уолт Дисни“.
Паркът е разположен на 560 декара и има почти кръгла форма. В средата на парка се издига Замъкът на спящата красавица. На неговата територия се намират четири царства – Дивият запад, Страната на приключенията, Светът на приказките и Страната на откритията и космическите полети. Освен това допълнителна атракция представляват множеството влакчета, люлки, корабчета, шоу програми и концерти, кино и дискотеки. Нощувка.


7 ден – Париж
Закуска. Разглеждане на Лувъра. (входен билет - 11 евро) По желание трансфер до Версай (отвън) през супермодерния квартал Дефанс. На място - 13.50 евро е таксата за вход за разглеждане на двореца. Отпътуване за Швейцария. Нощувка ( на Френска територия).


8 ден – Швейцария
Сутринта. Панорама на Швейцарската ривиера - Женева, Лозана, Монтрьо. Програма по брега на езерото Леман(Женевското езеро). Панорама на Женева, цветния часовник и др. В Лозана разглеждаме Университета, Музея на Олимпийското движение (отвън), Монтрьо - перлата на Швейцарската Ривиера. Фото пауза на паметника на легендата Фреди Меркюри - един от основните композитори на рок-групата "Куин". Преминаваме през прохода Сан Бернар и влизаме в Северна Италия за нощувка в района на Милано.
Статуя на Фреди Меркюри в Монтрьо на брега на Женевското езеро

9 ден – Милано

Закуска. Панорамна пешеходна разходка в сърцето на Милано около 3 часа. Отпътуване за България. На италианска територия спиране в голяма верига Хипермаркет за последни покупки. Нощен преход.

10. Пристигане в България около 15 часа.

Тагове

Оферти - Франция |  Оферти - Париж |  Екскурзии - Франция |  Екскурзии - Париж |  Ранни записвания 2024 - Франция |  Ранни записвания 2024 - Париж

Избрани оферти