Начало / Екскурзии / Екскурзии - Лондон

Екскурзия - Великобритания - Лондон

Номер на оферта

/

200856

Дати & цени

Цената включва

v 4 нощувки със закуски (тип Континентална) в хотел IBIS EARLS COURT 3* или подобен;
v Самолетен билет с полети на British Airways;
v Чекиран багаж 23кг на човек;
v Летищни такси;
v Трансфери летище - хотел - летище;
v Водач-екскурзовод от България по време на цялото пътуване и престой в Лондон;
v Панорамна обиколка на Лондон с лицензиран, местен екскурзовод на български език;
v Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина“ с покритие 10000 евро

Цената не включва

v Входнитe такси за музеите и атракционите, които се посещават;
v Разходите за градски транспорт в Лондон;
v Допълнителни екскурзии до Уиндзор и Грийнуич

Програма на пътуването

Екскурзия - Великобритания - Лондон
/САМОЛЕТНА ПРОГРАМА/


СофияЛондонСофия
Период: 28.10 - 01.11.2017г.
5 дни/ 4 нощувки
Цена: 1229,00 лв.


1-ви ден
Среща на групата на летище София /Терминал 2/ (12:00 ч.). Отпътуване за Лондон с полет на British Airways в (14:05ч.). Пристигане в Лондон на летище Heathrow в (15:35ч.), трансфер от летището до хотела. Настаняване в хотела. Вечерна разходка в централната част на града: Трафалгар скуеър, Пикадили съркъс.
Нощувка.
2-ри ден
Закуска.
Автобусна обиколка на Лондон с местен екскурзовод на български език: Уестминстърското абатство, Парламента, часовниковата кула ”Биг Бен”, парка “Св. Джеймс”, Хайд парк, Роял Алберт Хол, Бъкингамския дворец, Катедралата “Св. Павел”, Лондонското Сити. След обяд посещение на Британския музей. По желание посещение на Музея на Мадам Тюсо, който съхранява най-богатата колекция от восъчни фигури в Европа. Свободно време за шопинг.
Нощувка.
3-ти ден
Закуска.
Свободен ден в Лондон или екскурзия до Уиндзор (срещу допълнително заплащане). Известен е с намиращият се край него Уиндзорски замък, кралска резиденция от 11 век и най-големият обитаван замък в света. Огромен интерес предизвикват кралските апартаменти, трапезарии и приемни зали, украсени с картини на Рембранд, Рубенс и Каналето, илюстриращи различни моменти от историята на Великобритания. След обяд свободно време и възможност за панорамна снимка от “Окото на Лондон” или известно още като колелото на века, което е най - голямото виенско колело в Европа - 135м. Посещение на Националната художествена галерия с богата колекция на италиански майстори и френски импресионисти. Шопинг по най-дългата търговска улица в Лондон - Оксфорд стрийт.
Нощувка.
4-ти ден
Закуска.
По желание - полудневна екскурзия с корабче по р. Темза до Гринуич. Посещение на Кралската обсерватория, където е установен нулевият (Гринуички) меридиан. След обяд възможност за посещение на Крепостта Tower, която и до днес съхранява най-големите диаманти в света. Ще можете да се докоснете и до един от символите на Лондон - моста Тауър Бридж. Мостът е подвижен, като двете му крила се повдигат, когато преминават големи кораби по река Темза. Посещение на катедралата „Св. Павел”.
Нощувка.
5-ти ден
Ранен трансфер (05:10 ч.) от хотела до летище Heathrow. Отпътуване с полет Лондон - София (08:10ч.).Пристигане в България около (13:15 ч.).

Цени:
Цена при записване до 31.07.2017
Легло в двойна стая - 1229 лв.
Самостоятелна стая - 1609 лв.
Трети възрастен в тройна стая - 1199 лв.
Дете до 11г. в стая с двама възрастни - 1179 лв.
Цена при записване след 31.07.2017
Легло в двойна стая - 1289 лв.
Самостоятелна стая - 1669 лв.
Трети възрастен в тройна стая - 1259 лв.
Дете до 11г. в стая с двама възрастни - 1239 лв.

Допълнителни екскурзии по желание:
- Полудневна екскурзия до замъка Уиндзор – 52 GBP на човек (45 GBP за дете под 17г.) при минимум 15 туристи, с микробус или влак и включен входен билет за Двореца с аудио-гид. Желаещите трябва да се запишат и заплатят за екскурзията предварително, при покупката на туристическия пакет в България.
- Полудневна екскурзия с корабче по р. Темза до Гринуич. Посещение на Кралската обсерватория. Билетите се заплащат на място в Лондон.
- Седмична Oyster карта за I и II зона на метрото и гр. автобуси - 38 GBP (при връщане на картата, последния ден Ви възстановяват 5 GBP). Картите се закупуват индивидуално на място в Лондон. Деца до 11 години (ненавършени) пътуват в градския транспорт безплатно.

44

Допълнителна информация

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
v Ориентировъчни такси на музеи и атракции в Лондон:
- Мадам Тюсо - 35 GBP, дете - 30 GBP
- Британски музей - безплатно
- Крепостта Тауър - 26 GBP
- Катедралата „Сейнт Пол” - 18 GBP
- Националната галерия - безплатно
- Уестминстърското абатство - 18 GBP
- Окото на Лондон - 27 GBP
- Корабче до Гринуич - 16 GBP
- Кралска обсерватория Гринуич - 9 GBP
v Минимален брой участници: 15
v Срок за уведомяване за ненабран брой: 14 дни преди датата на отпътуване
v Условия за записване и начин на плащане:
- Депозит 30% от стойността на пакета при резервация
- Доплащане 30 дни преди датата на отпътуване
v Няма изискване за задължително ваксиниране преди влизане в страните, нито специфични медицински и здравни изисквания в дестинациите по програмата.
v Туроператорът си запазва правото да прави промени в реда на екскурзиите и часовете им на провеждане по време на програмата.
v Непълнолетни, пътуващи сами или само с единия родител - нотариално заверено родителско разрешение.
v ТУРОПЕРАТОРЪТ има сключен застрахователен договор по чл. 99 от ЗТ с № 03700100000860
/09.12.2015 г. „ЗД Евроинс” АД
v Туристическа агенция "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,50% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването и възрастта на туриста. Застраховката се сключва в деня на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Тагове

Оферти - Великобритания |  Оферти - Лондон |  Екскурзии - Великобритания |  Екскурзии - Лондон |  Есен 2023 - Великобритания |  Есен 2023 - Лондон

Избрани оферти