Начало / Екскурзии / Екскурзии - Амстердам

Екскурзия до Амстердам

Номер на оферта

/

197430

Дати & цени

Цената включва

3 нощувки със закуски в хотел в центъра на Амстердам
самолетен билет (включително летищни такси)
трансфери летище – хотел – летище
екскурзоводска програма на български език

Цената не включва

такси за вход в музеи
билети за корабчета, билети за метро и друг вид градски транспорт
слушалки по време на екскурзоводските беседи
Медицински застраховки за акутни заболявания са с доплащане по 2 лв. на човек на ден, като полицата е с общо покритие 10 000 евро и включен асистанс

Програма на пътуването

ПЪРВИ ДЕН - Отпътуване от летище София. Кацане в Амстердам, трансфер, настаняване в хотела. При пътуване с авиокомпания „България Ер”, обиколката на града се провежда в първия ден. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН - Закуска. Обиколка на Амстердам с екскурзовод на български: централния площад „Дам”, Кралския дворец, Новата църква, Националния паметник на Освобождението, квартала „Йордан”, Бегиненхоф, цветния пазар, площад „Рембранд”. Разходка с корабче по каналите (цената на билета за корабчето не е включена в цената на екскурзията). Посещение на фабрика за диаманти. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН - Закуска. Свободен ден – възможност за самостоятелно посещение на музеи: Райхмюзиъм – една от най-богатите картинни галерии в Европа; музея на Ван Гог, където е събрана най-пълната колекция, представяща всички етапи от творчеството на големия художник; къщата на Рембранд; Западната църква, в която се намира гроба на Рембранд; къщата на Ане Франк; музея на восъчните фигури “Мадам Тюсо Шенерама”; музея на еротиката и пр. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. Напускане на хотела, трансфер до летището, отпътуване за София.

Тагове

Оферти - Холандия |  Оферти - Амстердам |  Екскурзии - Холандия |  Екскурзии - Амстердам |  Лято в чужбина - Холандия |  Лято в чужбина - Амстердам

Избрани оферти