Начало / Екскурзии / Екскурзии - Сидни

Екскурзия до Австралия - Мелбърн и Сидни

Номер на оферта

/

200462

Дати & цени

Цената включва

- Самолетни билети за международни и вътрешни полети - София – Доха – Мелбърн – Сидни – Доха – София;
- 4 нощувки + закуски в Мелбърн в двойна стая;
- 4 нощувки + закуски в Сидни в двойна стая;
- Трансфери летище-хотел-летище в Сидни и Мелбърн;
- Полудневна туристическа обиколка на Сидни;
- Полудневна туристическа обиколка на Мелбърн;
- Целодневен тур “YARRA VALLEY WINERIES” от Мелбърн;
- Целодневен тур “GREAT OCEAN ROAD ADVENTURE” от Мелбърн;
- Тур на остров Филип;
- Всички входни и паркови такси по програмата.
- Водач на групата от България.
- Здравна застраховка с покритие 10 000 Евро.

Цената не включва

- летищните такси за вътрешни и международни полети, които към 20.06.2017 г. са 493 евро;
- обедите и вечерите, които не са описани в пакета услуги.
- турът до курорта Порт Стефенс, известен като родно място на делфините със сплескани носове.

Програма на пътуването

ПРОГРАМА:

21 януари
Полет София – Доха.
Полет Доха – Мелбърн.

22 януари
Ранно пристигане в Мелбърн. Трансфер и настаняване в хотела. Нощувка в Мелбърн.

23 януари
Полудневен тур на остров Филип – дом на една от най-големите колонии на малки пингвини. Посещение на природния резерват „Остров Филип”, където можете да наблюдавате коали и кенгуру както и вълнуващия природен спектакъл – парадът на пингвините - всяка вечер на този остров цяла колония пингвини „марширува” по брега на океана. Късно вечерта – връщане в Мелбърн и нощувка.

24 януари
Закуска.Полудневна туристическа обиколка на Мелбърн, включваща Парламента, Митницата, градините Флагстаф, Университета, най-големия казино комплекс в Южното полукълбо, къщата на капитан Кук, Централната гара, тенис комплекса, трасето на състезанията от Формула 1.
ВАЖНО! По това време се провежда тенис турнира AUSTRALIAN OPEN и който желае може да наблюдава на живо някой от мачовете. По желание можем да съдействаме за закупуване на билети за посещение на двубой от турнира.
Нощувка.

25 януари
Закуска. Целодневен тур “GREAT OCEAN ROAD ADVENTURE” - пътуване на запад по живописното крейбрежие на Тасманийско море до известните каменни монолити “Седемте апостоли” – скални образувания, формирани с времето от огромните океански вълни, остров Арч, местността Розорбек и скалистото крайбрежие в района. По време на тура ще минем през характерните за щата Виктория рибарски и курортни селища. Късния следобед връщане в Мелбърн и нощувка.

26 януари
Закуска. Целодневен тур “YARRA VALLEY WINERIES” - посещение на най-известния винарски район в Австралия, разположен по протежението на река Яра на север от Мелбърн. Пътуване с туристически влак, теглен от най-стария запазен в Австралия парен локомотив Puffing Billy през местността Dandenong Ranges и долината на река Яра. Посещение на винарните Fergusson"s Winery, Rochford"s Eyton, Domaine Chandon. В тура освен посещения на винарни, са включени обяд, дегустации на вино и билет за влакчето.
Вечерен полет Мелбърн – Сидни.
Пристигане в Сидни и трансфер до хотела. Нощувка.

27 януари
Свободна програма в Сидни или по желание прекосяване на залива на Сидни с ферибот и посещение на Менли Бийч – жилищен квартал, разположен на океана и предпочинато място за почивка и прекарване на свободното време от жителите на Сидни.

28 януари
Закуска.
Преди обед – свободна програма.
След обяд - полудневна туристическа обиколка, включваща световно известната сграда на Операта в Сидни, историческия район The Rocks в централната част на града, Консерваторията, катедралата Св. Мери, Стария град, популярния Бондай бийч. След тура ще направим разходка из атрактивния Дарлинг харбър известен с множеството си ресторанти и заведения. Нощувка в Сидни.

29 януари
Закуска. Свободна програма в Сидни или допълнителна туристическа програма - целодневен тур до курорта Порт Стефенс, известен като родно място на делфините със сплескани носове.

30 януари
Закуска. Свободно време в Сидни. Вечерта - трансфер до летището и полет Мелбърн – Доха.

31 януари
Кацане в Доха.
Полет Доха - София.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК В ДВОЙНА СТАЯ ПРИ ЗАПЛАЩАНЕ НА ДЕПОЗИТ ДО 25 АВГУСТ:

Хотели 3* Хотели 4*
2880 Евро(5 632 лв.) 3360 Евро(6 571 лв.)

Дестинация: Хотели 3*:
Хотели 4*:

Мелбърн Ibis Styles Kingsgate Hotel3* или подобен
Travelodge Southbank 4* или подобен

Сидни Travelodge Sydney 3* или подобен
Mercure Sydney 4* или подобен

ЗАБЕЛЕЖКИ:
- Пакетната цена е валидна при заплащане на депозита по пътуването преди 25 август.
- Офертната цена е калкулирана при цени на самолетни билети за международни и вътрешни полети към дата 20.06.2017 от 710 евро + 493 евро летищни такси. При промяна на тези цени, пакетната цена ще се актуализира, съгласно цената на билетите към момента на резервация.
- В случай, че броят на пътуващите изисква настаняване в единична стая на някой от участниците, той доплаща разликата в цените на двойна и единична стая, която е в размер на 753 Евро за хотели 3* и 1127 Евро за хотели 4*, за всичките девет нощувки.
- Цената на пътуването е базирана на група от минимум 16 човека. При по-малък брой пътуващи се налага доплащане на база на реалния брой записани туристи.
- Калкулацията на пакетната цена е направена при обменни курсове на AUD към EUR AUD 1 = 0.68 EUR, NZD към EUR NZD 1 = 0.65 EUR. При промяна на курса с повече от 3 %, съгласно Закона за Туризма, туроператорът има право да актуализира пакетната цена със същия процент.
- Ако желаете, в деня на плащането на аванса по пътуването, можете да сключите застраховка "Отмяна на пътуването", която покрива рисковете от загуба на суми при невъзможност за пътуване, поради медицински или немедицински причини. Повече информация за продукта можете да намерите ТУК.
- Допълнително ще получите списък на нужните документи и информация за издаване на Австралийска виза. Процедурата е без лично явяване.
- ГРАФИК НА ВИЗОВИТЕ ПРОЦЕДУРИ:
* До 30 Септември: получаване в офиса на ПРК-ДМК необходимите документи за виза.
* До 10 Октомври: попълване и изпращане на визовия формуляр.
* До 10 Ноември: приключване на визовата процедура.
- ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В ГРУПАТА Е НЕОБХОДИМО:
1. Да платите в брой или да преведете в срок до 25.08.2017 г. в банковата ни сметка IBAN: BG52BPBI79401063230701, код BIC: BPBIBGSF, Юробанк И Еф Джи България АД, клон ФЦ София Лозенец, левовата равностойност на 2400 евро по фиксинга на БНБ за деня на плащането.
2. Да получим в срока от т.1 попълнена, приложената ЗАЯВКА, копие от платежното нареждане за превода (при заплащане по банков път) и задграничния паспорт.
3. Да платите в брой или да преведете в срок до 01.11.2017 г. в банковата ни сметка IBAN: BG52BPBI79401063230701, код BIC: BPBIBGSF, Юробанк И Еф Джи България АД, клон ФЦ София Лозенец, левовата равностойност на остатъка от пакетната цена и летищните такси по фиксинга на БНБ за деня на плащането.

Тагове

Оферти - Австралия |  Оферти - Сидни |  Екскурзии - Австралия |  Екскурзии - Сидни |  Екзотична почивка 2024 - Австралия |  Екзотична почивка 2024 - Сидни

Избрани оферти