Начало / Екскурзии / Екскурзии - Рио де Жанейро

Екскурзия до Бразилия и Аржентина

Номер на оферта

/

210756

Дати & цени

Цената включва

Пакетна цена на човек в двойна стая при записване до 20 декември :
в хотел 2*/3* - 2456 Евро с включени летищни такси
в хотел 4* - 2626 Евро с включени летищни такси
в хотел 5* - 3196 Евро с включени летищни такси

Пакетна цена на човек в двойна стая при записване след 20 декември :
в хотел 2*/3* - 2596 Евро с включени летищни такси
в хотел 4* - 2756 Евро с включени летищни такси
в хотел 5* - 3356 Евро с включени летищни такси

ПАКЕТ УСЛУГИ, ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНАТА:

- Самолетни билети в икономична класа за международни полетиСофия-транзитно летище-Буенос Айрес, Рио де Жанейро-транзитно летище-София;

- Самолетен билет в икономична класа Буенос Айрес-Игуасу;

- Самолетен билет в икономична класа Игуасу-Рио де Жанейро;

- 4 нощувки в Буенос Айрес в двойна стая с включени закуски в избрания хотел;

- 4 нощувки в Рио де Жанейро в двойна стая с включени закуски в избрания хотел;

- 2 нощувки в Игуасу в двойна стая с включени закуски в избрания хотел;

- Всички трансфери, описани в програмата;

- тур на водопадите Игуасу от бразилска страна с включени входни и паркови такси;

- тур на водопадите Игуасу от аржентинска страна с включени входни и паркови такси;

- полудневна туристическа обиколка в Рио де Жанейро с включено посещение на хълма Захарната Глава;

- полудневна туристическа програма в Рио де Жанейро с включено посещение на планината Корковадо и статуята на Исус Христос;

- посещение на офиса и представителния магазин на Stern – най-големия производител и търговец на бижута и скъпоценни камъни в Южна Америка;

- полудневна туристическа обиколка на Буенос Айрес;

- медицинска застраховка;

- водач на групата от България, който е бил многократно по маршрута.


ПАКЕТ УСЛУГИ, ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНА НА ПАКЕТА ДО ВОДОПАДИТЕ ВИКТОРИЯ:

- Самолетни билети Йоханесбург – Ливингстън/ Водопадите Виктория – Йоханесбург ;

- 1 нощувка с включена закуска, в двойна стая в хотел в района на летище Йоханесбург;

- 2 нощувки с включени закуски, в двойна стая в хотел на Водопадите Виктория;

- Трансфери летище - хотел - летище Йоханесбург и Ливингстън/Водопадите Виктория;

- Тур на Водопадите Виктория;

- Входни такси за парка, в района, на който се намира водопада;

- Виза за Зимбабве.

- Здравна застраховка с покритие 10 000 евро;

- Водач-придружител на групата от България;

Цената не включва

ЗАБЕЛЕЖКИ:

1. Пакетната цена НЕ ВКЛЮЧВА:
- участие в туровете по желание, за които се изисква допълнително заплащане
2. Пакетната е изготвена при цена на самолетните билети за вътрешните и международни полети от 1153 евро с включени летищни такси , валидна към момента на изготвяне на офертата. В случай, че към момента на издаване на билетите цената се промени, пакетната цена следва да бъде актуализирана спрямо новата цена.
3. В случай, че броят на пътуващите изисква настаняване в единична стая на някой от участниците, той доплаща разликата в цените на двойна и единична стая, която е в размер на:
- 352Евро при настаняване в хотели 3*
- 456 евро при настаняване в хотели 4*
- 886 евро при настаняване в хотели 5*
4. Цената на пътуването е базирана на група от минимум 14 човека. При по-малък брой пътуващи се налага доплащане на база на реалния брой записани туристи.
5. Калкулацията на пакетната цена е направена при обменни курсове на USD към EUR EUR 1 = USD 1.16. При промяна на курсa с повече от 3 %, съгласно Закона за Туризма, туроператорът има право да актуализира пакетната цена със същия процент.

7. Ако желаете, в деня на плащането на аванса по пътуването, можете да сключите застраховка "Отмяна на пътуването", която покрива рисковете от загуба на суми при невъзможност за пътуване, поради медицински или немедицински причини. Повече информация за продукта можете да намерите ТУК.

Програма на пътуването

ПРОГРАМА

30 март

Полет София-транзитно летище-Буенос Айрес.

31 март

Пристигане в Буенос Айрес.

Трансфер до квартал Рeколета и закуска в кафене La Biela (http://www.labiela.com) – едно от най-емблематичните заведения символ на бохемския живот в Реколета.

Следва туристическа обиколка на Буенос Айрес – един от най-красивите градове в Южна Америка, известен със своята европейска архитектура и често сравняван с Париж и Мадрид, но притежаващ свой собствен чар. Посещение на градския център – Авеню 9-ти Май с многобройните кафенета и театри, Площад Майо, където се намират Кметството, Градската Катедрала и президентската резиденция Каса Росада, сградата на Операта, кварталите Сан Телмо и Ла Бока, пъстрата улица Каминито, Парка Палермо, гробището Реколета.

След края на тура трансфер до хотела и настаняване.

1 април

Закуска. Свободна програма в Буенос Айрес или по желание и срещу допълнително заплащане тур до Тигре и круиз по делтата на река Парана.След края на тура свободно време за почивка. По желание посещение на Танго Шоу с вечеря.

2 април

Закуска. Почивка и свободна програма в Буенос Айрес или по желание и срещу допълнително заплащане посещение на типично аржентинско ранчо.

3 април

Закуска. Почивка и свободно програма в Буенос Айрес или по желание и срещу допълнително заплащане еднодневен тур до Монтевидео, Уругвай.

4 април.

Закуска. Трансфер до летището.Полет Буенос Айрес – Игуасу.

Туристическа обиколка на водопадите от аржентинска страна. Пътуване с влакче през националния парк Игуасу и пешеходна разходка максимално близо до многобройните водопади, по време на която ще можете да срещнете и представители на местния животински свят – маймуни, гущери, мравояди и тн. По желание и срещу допълнително заплащане разходка с моторна лодка до подножието на водопада.

Трансфер и настаняване в хотела.

Вечерта по желание и срещу допълнително заплащане посещение на фолклорно шоу с вечеря, представящо традиционните танци на няколко южноамерикански нации - Бразилия, Парагвай, Аржентина и др.

5 април

Закуска. Туристическа обиколка на водопадите Игуасу от бразилска страна, откъдето се открива най-красивата гледка към най-големия от водопадите – Дяволското Гърло. По желание и срещу допълнително заплащане панорамен полет с хеликоптер над водопадите.

6 април

Трансфер до летището. Полет Игуасу – Рио де Жанейро. Трансфер и настаняване в хотела в района на Копакабана. Свободно време за плаж и разходка.

7 април

Закуска. Туристическа обиколка на Рио де Жанейро: посещение на хълма Захарната глава – пътуване с лифт до наблюдателната площадка на върха на хълма, откъдето можете да се насладите на цялата прелест на града и неговите природни забележителности. Турът продължава с посещение историческия и финансов център на Рио, най-високата катедрала в Южна Америка, митичният стадион Маракана.

Следобяд – свободно време за плаж.

8 април

Закуска. Посещение на хълма Корковадо на върха, на който е издигната световно известната статуя на Христос, откъдето се открива гледка към целия град, неговите плажове и Атлантическият океан. Следва пътуване до известните плажове в района “Ипанема” и “Льо Бльон”. Посещение на офиса и представителния магазин на H.Stern – най-големия производител и търговец на бижута и скъпоценни камъни в Южна Америка.

Следобяд - свободно време за плаж.

9 април

Закуска. Свободна програма в Рио Де Жанейро или по желание и срещу допълнително заплащане тур до тропически острови.

10 април

Закуска. Свободна програма в Рио де Жанейро. Трансфер до летището.

Полет Рио де Жанейро-транзитно летище-София.

11 април

Пристигане в София.

За желаещите можем да предложим продължения на тура до Амазония: Круиз по Амазонка или нощувки в лоджа в сърцето на джунглата.

Тагове

Оферти - Бразилия |  Оферти - Рио де Жанейро |  Екскурзии - Бразилия |  Екскурзии - Рио де Жанейро |  Екзотична почивка 2024 - Бразилия |  Екзотична почивка 2024 - Рио де Жанейро

Избрани оферти