Начало / Екскурзии / Екскурзии - Рио де Жанейро

Екскурзия до Бразилия и Аржентина и водопадите Игуасу - спомени за цял живот!

Номер на оферта

/

97478

Дати & цени

Цената включва

-Самолетен билет София – Рим - Рио де Жанейро - Буенос Айрес – Рим - София с авиокомпания Alitalia с включени летищни такси, ръчен и чекиран багаж;
-Самолетен билет от Рио де Жанейро до Фоз до Игуасу с включени летищни такси, ръчен и чекиран багаж;
-Самолетен билет от Пуерто Игуасу до Буенос Айрес включени летищни такси, ръчен и чекиран багаж;
-Трансфери летище – хотел - летище;
-4 нощувки в хотел 4* в Рио де Жанейро с включени закуски;
-Посещение на „Захарната глава“ с включен обяд;
-Посещение на Корковадо с включен обяд;
-2 нощувки в хотел 4* във Фоз до Игуасу с включени закуски;
-Целодневен тур на водопадите Игуасу от бразилска страна с включени входни такси;
-Посещение на Птичия парк от бразилска страна с включени входни такси;
-Полудневен тур на водопадите Игуасу от аржентинска страна с включени входни такси;
-4 нощувки в хотел 4* в Буенос Айрес с включени закуски;
-Целодневен сити тур на Буенос Айрес;
-Медицинска застраховка „Помощ при пътуване“ - 20 000 евро на ЗАД "Армеец";
-Обслужване от местни екскурзоводи на английски език по време на всички екскурзии по програмата;
-Водач на туроператора по време на цялото пътуване при група от 15 човека

Цената не включва

-Вечери – 7 вечери в хотелите по програма пакетна цена 325 лева (не са задължителни);
-Екскурзии срещу допълнително заплащане:
-Разходи от личен характер;
-Застраховка „Отмяна на пътуване”;
-Изходна такса при напускане на Аржентина - 30$ (заплаща се лично на летище).

Програма на пътуването

По време на това пътуване ще имате възможност да посетите два от най-големите и очарователни града в Южна Америка - Рио де Жанейро и Буенос Айрес.

Рио де Жанейро е вълнуващ град, известен със своите красиви плажове, оживена атмосфера, Самба програми, красива природа и приветливи хора. Прелъстителната сила на Рио може да ви остави с усещане за неистов копнеж по него, когато си тръгнете. Разположен между тучни, покрити с гори планини и спиращи дъха плажове, “Града на чудесата“ (Cidade maravilhosa) притежава безброй магии, най вече темпераментните жители - "cariocas". Международните тълпи от туристи се радват на безбройните възможности, които предлага шикозно-снобския“ Рио. Но, от друга страна, Рио има какво да предложи и на средностатистическия турист с евтините си хотели, ресторанти и плажове като безплатно място за забавление. Цветната чаровна парти столица на Латинска Америка е едно от най-оживените места на света. Този исторически град е известен с великолепната заря на Нова година, изстрелвана над плажа Копакабана, експлозивния си карнавал, топлите хора и невероятния пейзаж. Ако обичате танците, пазаруването, голфa изисканата храна или тръпката от водните спортове, няма да се разочаровате от Рио.

Столицата на Аржентина, Буенос Айрес е град известен като "Париж на Южна Америка" със своите широки булеварди, открити кафенета и очарователни магазини. Разположен е на десния бряг на река Ла Плата при вливането й в Атлантическия океан. Интересни забележителности са: площада на Конгреса, Пласа де Майо, където се намира Президентският дворец, известен като Каса Росада - Розовата къща; най-старата в града църква Сан Игнасио; площад Сан Мартин; Обелискът на свободата, висок 97 м.; оперният театър "Колон"; оцветените къщи по прочутата улица "Каминито"; колоритното италианско предградие Ла Бока - смята се, че там е родено тангото, там е роден и Марадона. Любопитни атракции са "Фиеста гаучо" и "Танго-шоу" - възможност да се запознаете с бита и нравите, с традиционната кухня и музиката на гаучосите (аржентинските каубои); прави се развлекателен спектакъл с участието на най-добрите изпълнители на танго.

Акценти по програмата:
Посещение на знаменитата скала „Захарната глава“ (Sugar Loaf) в Рио де Жанейро
Посещение на Корковадо и емблематичната за Рио де Жанейро -статуя на Исус Христос
Водопадите Игуасу от бразилската страна и Птичия парк
Водопадите Игуасу от Аржентинска страна -най-могъщото природно представление на шума и яростта
Класически Сити тур на Буенос Айрес и посещение на квартала Риколета


Цена на пакета:
Възрастен в двойна стая: 4 759 лв.
Единична стая: 5 500 лв.


-200 ЛЕВА ОТСТЪПКА ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 31.12.2018 г.


ПРОГРАМА:

ПЪРВИ ДЕН /13.03.2019/ СофияРио де Жанейро
Заминаване от летище София Т2 с полет на авиокомпания Alitalia до Рио де Жанейро през Рим в 19:05 часа.

ВТОРИ ДЕН /14.03.2019/ Рио де Жанейро
Пристигане в 06:30 часа. Трансфер и настаняване (след 14 ч.) в хотел Mirador Rio 4* (или подобен) www.hotelmirador.com.br
Почивка след дългия полет. Свободно време. Трудно е да не се поддадете на очарованието на Cidade maravilhosa ("Града на чудесата"). Разположен в един от най-красивите заливи в света, заклещен между планините и Атлантическия океан, Рио ще ви заслепи с очарованието си! Отвъд клишетата (Самба, Футбол, Карнавал и пощенските картички), градът запазва своята магия и привлекателност. Почти 7 милиона жители смятат Рио за свой дом и както много от тях казват: „Господ оформил света за шест дни и на седмия, създал града!“
Вечеря в хотела (срещу допълнително заплащане – 45 лева без включени напитки).
Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН /15.03.2019/ Рио де Жанейро
Закуска в хотела.
Посещение на знаменитата скала „Захарната глава“ (Sugar Loaf) с включен обяд на барбекю - няма включени напитки, продължителност 6 ч. - включено в пакетната цена.
Всяка година над един милион посетители посещават известния P?o de A??car (Sugar Loaf Mountain), символ на град Рио де Жанейро. Името му е дадено поради сходството с традиционната форма на рафиниран захарен сладкиш.
Пътуването до върха е направено в стъклени кабинки. За първата спирка кабинковият лифт отвежда пътниците до върха на хълма Урка, който се издига на 215 метра над морското равнище и предлага невероятна гледка към целия залив и заобикалящите го острови. За втората спирка, лифта се издига на 395 метра над морското равнище и предлага 360 градусова панорамна гледка към целия град, включително плажовете Ботафого и Копакабана, хълма Корковадо и центъра на Рио.
Вечерта, придружени от представител на фирмата ще имате възможност да се насладите на вкусна вечеря с тристепенно меню в местен ресторант в близост до хотела (срещу допълнително заплащане 105 лева).
Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН /16.03.2019/ Рио де Жанейро
Закуска в хотела.
Посещение на Корковадо с включен обяд в местен ресторант - няма включени напитки, продължителност 6 ч. - включено в пакетната цена.
През този ден се посещава едно от Седемте чудеса на света, изумителната и емблематична за Рио Де Жанейро - статуя на Исус Христос, която се намира върху хълма Корковадо, това най-известната забележителност на Бразилия. Този хълм е част от Националният парк Тижука (Tijuca), който се счита за най-големият градски парк в света. От там също се открива гледка към стадион Маракана, известният залив Гуанабара и красивата захарна ферма. Веднъж озовавайки се на върха на хълма, можете да се насладите на спиращи дъха гледки към Копакабана, Ипанема, Леблон, лагуната Родриго де Фрейтас и Ботаническата градина.
Свободно време.
Вечерта, придружени от представител на фирмата, ще имате възможност да се насладите на вкусна вечеря (барбекю) в ресторант в близост до хотела (срещу допълнително заплащане - 90 лв.).
Нощувка.

ПЕТИ ДЕН /17.03.2019/ Рио де Жанейро
Закуска в хотела.
Свободно време. Възможност за екскурзии по желание срещу допълнително заплащане:
Посещение на Ботаническата градина на Рио срещу допълнително заплащане - 65 лв.
Основана е през 1808 г., това е един от най-важните глобални изследователски центрове в света в сферата на ботаниката и запазването на биоразнообразието. Градината е любимо място за тези, които търсят спокойствие и мир. Тук също така има множество исторически и археологически артефакти.
Разходка с джип до парка Тиджука, продължителност 4 ч., срещу допълнително заплащане - 105 лв.
Националният парк Тижука (Tijuca) , който е един от най-големите паркове не само в Бразилия, но и в света, е дом на различни птици и животни, а също и на екзотични дървета. Там има и малък водопад редом до интересен розово - лилав параклис, в който се намират произведения на бразилския художник Кандидо Портинари. В парка има много пътеки, които осигуряват интензивен контакт с природата и спокойна разходка с красивите природни пейзажи на Рио.
„Carnival Behind the Scenes” - срещу допълнително заплащане - 110 лв.
Един от най-известните карнавали в света е в Рио. Това е най-голямата бразилска културна проява, където всеки се забавлява независимо от произхода си. Карнавалът в Рио е също и състезание. Привлича хиляди участници, които показват костюмите си. Турът включва разглеждане на Самба Града, където са всички големи самба школи. Екскурзоводът ще ви разкаже за историята на самбата, символите и самия парад в Рио де Жанейро. Ще имате възможност да се облечете в автентични самба костюми и да изпитате малко от атмосферата на карнавала. Ще опитате и традиционния бразилски коктейл Сaipirinha (коктейл с кашаса, лимон и захар).
„By night Ginga Tropical” посещение на нощен клуб срещу допълнително заплащане - 195 лв.
Отлична възможност да се насладите и да опознаете карнавала в Рио е да видите впечатляващото самба шоу Ginga Tropical, където певци и танцьори, облечени в пъстри костюми, представят бразилския фолклор и карнавални ритми. Шоуто е наистина пленително. Можете да участвате и в самба урок преди началото на шоуто.
Вечеря в хотела (срещу допълнително заплащане 45 лв.).
Нощувка.

ШЕСТИ ДЕН /18.03.2019/ Рио де Жанейро - Фоз до Игуасу
Закуска в хотела.
Освобождаване на хотела и трансфер до летище за вътрешен полет от Рио Де Жанейро до Фоз Игуасу. Посрещане от представител на фирмата партньор. Посещение на водопадите Игуасу от бразилската страна и Птичия парк - включено в пакетната цена.
От Бразилска страна водопадът Игуасу може да се види от друга гледна точка. Открива се прекрасна панорамна гледка към тях, като две трети се намират в противоположната страна - аржентинската страна. Парка е забележително място и е един от най-големите в Латинска Америка, обитаван от над 1000 птици, повече от 150 вида от всички краища на Бразилия и различни части на света.
Трансфер до хотела. Настаняване в хотел Continental Inn 4* (или подобен) www.continentalinn.com.br.
Вечеря в хотела (срещу допълнително заплащане 35 лв.).
Нощувка.

СЕДМИ ДЕН /19.03.2019/ Фоз до Игуасу
Закуска в хотела.
Целодневен тур на водопадите Игуасу от Аржентинска страна - включен в пакетната цена.
На Аржентинската страна са две трети от водопадите Игуасу, което прави посещението вълнуващо, тъй като гостите ще имат възможността да усетят силата на водопадите много внимателно. Едно от най-невероятните преживявания е да отидете в “Дяволското гърло”, където може да видите силния водопад от върха.
Вечеря в хотела (срещу допълнително заплащане 35 лв.).
Нощувка.

ОСМИ ДЕН /20.03.2019/ Буенос Айрес
Закуска.
Освобождаване на хотела. Трансфер до летище в Пуерто Игуасу за вътрешен полет до Буенос Айрес.
Посрещане от представител на фирмата партньор. Трансфер до хотел „Pestana Buenos Aires” 4* www.pestana.com/en/hotel/pestana-buenos-aires или подобен. Настаняване. Свободно време.
Град Буенос Айрес е столицата на Република Аржентина. Намира се в т.нар. Пампеанска равнина, по бреговете на R?o de la Plata. Има 3 млн. жители и обхваща площ от 203 кв. км. Голяма част от населението се състои от потомци на европейски имигранти, пристигнали в града през 1880 г.
Това имиграционно влияние го превръща в космополитен град, родно място на тангото, с разнообразна кухня и очарователна европейска архитектура. Буенос Айрес е разнообразен и богат културен живот. Той предлага музеи, театри, паметници, библиотеки, развлечения и спортни дейности.
Има части на града, които ще ви напомнят за Париж, някои от градините наподобяват английския, викториански и южен стил. Въпреки че обхваща много стилове, Буенос Айрес има личност, която напълно улавя новодошлите. Можете да намерите места за пазаруване на различни предмети и дрехи дори и през нощта, а ресторантите и нощните клубове са на разположение до ранните часове на сутринта.
Свободно време. Възможност за екскурзии по желание срещу допълнително заплащане:
Посещение на “Colon Theatre” - продължителност 4 часа - 80 лв.
Една от най-известните опери в света, впечатляваща с изключителна архитектура и атмосфера. На сцената на операта са били най-големите оперни изпълнителни като Лучано Павароти, Пласидо Доминго, Мария Калас, Енрико Карузо....
Евита тур с посещение на музея на Евита Перон продължителност 4 ч. - 60 лв.
Евита Перон е една от най-известните личности на Аржентина, уважавана в целия сват, заради нейните безмилостни усилия в подкрепа на непривилегированите. Екскурзията започва от гара Retiro, където младата Евита Перон вижда Буенос Айрес за първи път. Следва посещение на Plaza de Mayo и разглеждане на известния балкон на Розовата къща, откъдето, вече омъжена за генерал Перон, Евита произнася известните си речи към аржентинските работници. Следва посещение на бившата сграда на Фондация Евита Перон. Екскурзията продължава в квартал Реколета и посещение на базиликата Nuestra Senora del Pilar, където Евита и Перон са сключили брак. Екскурзията завършва в квартал Палермо и посещение на Музея на Евита Перон, открит за 50-та годишнина от нейната кончина.
Вечеря в хотела (срещу допълнително заплащане 55 лв.).
Нощувка.

ДЕВЕТИ ДЕН /21.03.2019/ Буенос Айрес
Закуска в хотела.
Класически Сити тур на Буенос Айрес с включено посещение на квартала Риколета продължителност 4 ч. - включен в пакетната цена.
Турът започва с посещение на втората и най-категорична столица – „Плаза де Армас“. През 1581 г. и днес е известен като „Плаза де Майо“, исторически, политически и културен център на града. В околностите му можете да видите „Каса Росада“ - истинското въплъщение на изпълнителната власт (Президентския дворец), кабинета и първата община на града, датираща от 1754 г., която все още поддържа колониалните си характеристики. Там е и Митрополитската Kатедрала. Обиколката продължава с посещение на „Авенида де Майо“, една от най-интересните градски сгради в града с разнообразие от архитектурни стилове, заобиколена от широки булеварди и просторни зелени площи, които балансират оскъдния ритъм на града. Добър пример е "Avenida 9 de Julio", чиито осем платна са разделени от тревни площи с древни дървета и са украсени с фонтани и скулптури. Оттук можете да видите символа на града "The Obelisque". Обиколката продължава по целия път до квартала Сан Телмо, един от най-старите в града, уреден в края на XIX век от аристократични семейства. Продължавайки на юг, пристигате в живописния и колоритен пристанищен квартал Ла Бока с известната улица "Каминито", чиито сгради и обичаи отразяват влиянието на европейските заселници, пристигнали на брега през XIX век, и оставили своя отпечатък не само в многоцветните къщи, но и в кухнята на типичните "кантини"- малки ресторанти. Квартала Реколета е един от най-престижните в града, известен с построените във френски стил административни и жилищни сгради, и многото музеи. Тук се намира и гробището на Риколета - своеобразен музей на открито, който ние ще посетим. В него са погребани известни личности като Евита Перон, аржентински президенти, местни артисти и художници, нобелови лауреати и дори дъщерята на Наполеон.
Вечеря в хотела (срещу допълнително заплащане 55 лв.).
Нощувка.

ДЕСЕТИ ДЕН /22.03.2019/ Буенос Айрес
Закуска в хотела.
Днес е време за Фиеста Гауча в Ла Естанция Санта Сузана, продължителност 8 ч., срещу допълнително заплащане - 225 лв.
Тръгвайки от хотела, ще се отправите към местността Кардалес, разположена на 90 км от град Буенос Айрес, за да прекарате деня в Estancia Santa Susana. Имението, собственост на семейство Роситер от 1860 г., се простира на 1200 хектара, посветена главно на селското стопанство и в по-малка степен на отглеждането на говеда и отглеждането на коне. Преди няколко години Естанцията започва да приема посетители, адаптирайки сградите си за тях. Състои се от основна къща и серия от навеси, които функционират като трапезария, кръчма и грил. Обиколката започва в кръчмата, където може да се насладите на вкуса на деликатеса „емпанадас“ , преглъщайки с ароматно местно вино. После минавайки през трапезарията, ще опитате автентично барбекю (печено говеждо и пилешко месо, салати, десерт и кафе). След обед ще станете свидетели на спектакъл от танцов и музикален фолклор с демонстрация на танго, а след това местните „гаучос“ ще ви покажат своите способности за конна езда.
Вечерта - Танго шоу в Ла Вентана с включена вечеря и напитки срещу допълнително заплащане - 195 лв.
Тангото, това е изключителната музика на Буенос Айрес. То произхожда от 1880 г., в гета, населени с италиански и испански имигранти, африканци и гаучос. Именно от там тръгва и "Compraditos", чиито песни, текстове и танци отразяват "Еl duelo de cuchilleros" , характерни за социалната атмосфера. Тангото се издига от смесица от кубински и испански ритми, някаква полка и според някои също малко африканска музика. Tекстовете са трудни за разбиране и невъзможни за превод, с дълбок и поетичен смисъл. Всяка песен има история, която да разказва за града, за неговата история и за неговите хора. Въпреки скромния си произход в гетата и публичните домове, през 20-те години на 20-ти век тангото се издига до салоните на висшите класове."Ла Вентана" предлага привлекателна атмосфера, където може да се насладите на вкусни местни ястия - особено говеждо chorizo (местни наденички), придружено от отлично вино, а по-късно да се насладите на страстта, огъня и чара на тангото.
Нощувка.

ЕДИНАДЕСЕТИ ДЕН /23.03.201914.11.2018/ Буенос Айрес
Закуска в хотела.
Свободно време.
Възможност за посещение на Tigre and Parana, срещу допълнително заплащане - 95 лв.
Град Тигре се намира на 35 км. северно от Буенос Айрес. Градът е заобиколен от множество потоци и реки и от тук започва делтата на река Парана. Обиколката включва разходка с корабче по реката. Разглеждат се няколко острова с буйна и екзотична растителност, на които са построени луксозни вили и къщи - всичко това представлява наистина едно изключително приятно изживяване.
Нощувка.

ДВАНАДЕСЕТИ ДЕН /24.03.2019/ Буенос Айрес - София
Закуска в хотела. Освобождаване на стаите и трансфер до летището за полет до София през Рим в 16:00 ч.

ТРИНАДЕСЕТИ ДЕН /24.03.2019/ София
Пристигане в София с полет от Рим в 18:15 ч.



Полетно разписание:
Летище Излита Летище Каца
София 19:05 Рим 20:00
Рим 21:45 Рио де Жанейро 06:30 /+1
Буенос Айрес 13:55 Рим 06:50 /+1
Рим 15:20 София 18:10




Екскурзии срещу допълнително заплащане. Заявяват се и се заплащат предварително в България. Цените са при записани 15 човека.

В Рио Де Жанейро
Ботаническата градина на Рио Де Жанейро (продължителност 4 ч.) - 65 лв.
Разходка с джип до парка Тиджука (продължителност 4 ч.) - 105 лв.
Вечеря с тристепенно меню в местен ресторант в близост до хотела - 105 лв.
Вечеря (барбекю) в местен ресторант - 90 лв.
„Carnival Behind the Scenes” - 110 лв.
„By night Ginga Tropical” посещение на нощен клуб - 195 лв.

В Буенос Айрес
Посещение на “Colon Theatre” (продължителност 4 ч.) - 80 лв.
Евита тур с посещение на музея на Евита Перон (продължителност 4 ч.) - 60 лв.
Фиеста Гауча в Ла Естанция Санта Сузана, вечеря с напитки (продължителност 8 ч.) - 225 лв.
Танго шоу в Ла Вентана с включена вечеря и напитки - 195 лв.
Разходка с корабче по река Рио де ла Плата „Tigre & Parana” - 135 лв.


ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

ТАКСИ ПРИ ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА ОТ СТРАНА НА ПЪТУВАЩИЯ:
до 60 календарни дни преди датата на отпътуване – не се удържа такса
от 59 до 30 календарни дни преди датата на отпътуване – удържа се такса в размер на внесения депозит
от 29 до 20 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на 85% от общата сума на туристическия пакет
по-малко от 19 календарни дни преди датата на отпътуване до деня на отпътуване – таксата е в размер на 100% от общата сума на туристическия пакет
Ако посочените срокове не противоречат на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети.

МИНИМАЛЕН БРОЙ ЗАПИСАНИ УЧАСТНИЦИ ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ПЪТУВАНЕТО:
Всички самолетни екскурзии се осъществяват при минимум 15 туриста. В случай че минималният брой записани участници за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение. Туроператорът е длъжен да уведоми пътуващите за анулирането на екскурзията:
20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност по-голяма от 6 дни
7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност от 2 до 6 дни
48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност по-малка от 2 дни.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден задграничен паспорт минимум 6 месеца от датата на напускане на страната
Подписване на договор за организирано пътуване


ПЛАЩАНИЯ:
Депозит в размер на 50%
Пълно плащане – 30 дни преди датата на заминаване
Плащанията се извършват в офисите на туроператора в лева или с дебитна/кредитна карта или по банка.

ЗАБЕЛЕЖКИ:
Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност
Здравни изисквания: няма специални здравни изисквания
Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им е отказана туристическа виза, където се изисква такава
Туроператорът не носи отговорност за загубата на багаж по време на полетите.
Паспортни и визови изисквания: за пътуване до Бразилия и Аржентина е необходимо да притежавате международен паспорт, валиден 6 месеца от датата на връщане
Застраховката, включена в туристическия пакет, покрива разходите за медицински прегледи, изследвания и болнично лечение, както и транспортни разходи от мястото на злополуката (заболяването) до най-близката болница, разходи за лекарства и медикаменти при извънболнично лечение, както и за репатриране.Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ осигурява денонощна помощ чрез асистанс обслужване на български език и гарантира 100% плащане на направените разходи в рамките на договорения лимит на отговорност, без самоучастие на застрахованите лица
Информация относно отпътуването (сборен час и място, име и телефонен номер на водача на пътуването) ще получите до 7 дни преди датата на отпътуване, на посоченият от Вас имейл или телефон
Гарант на "Дрийм Холидейс" по смисъла на чл. 42 от Закона за туризма е застрахователна компания ЗАД "Армеец" АД, застрахователна полица № 19 100 1315 0000824473 от 08.01.2019 г.
Туроператорът предоставя възможността на клиента да сключи застраховка „Отмяна на пътуване“, застраховка за разходите за съдействие, включително при репатриране, както и за случаите на злополука, болест или смърт със ЗАД „Армеец“ АД до 5 дни след сключване на договор.
Местна валута: бразилски реал и аржентинско песо
Обслужването е от местните екскурзоводи и е на английски език;
Не са нужни туристически визи за Аржентина и Бразилия при престой под 90 дни;
За пътуването до Аржентина и Бразилия не се изискват имунизации;
Часовата разлика между Бразилия и България зависи от това в кой щат сте на почивка. Западните щати на Бразилия са на - 6 часа от България, а Източните (включително Рио де Жанейро и Сао Пауло) часовата разлика е -5 часа;

Допълнителна информация

-200 ЛЕВА ОТСТЪПКА ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 31.12.2018 г.

Тагове

Оферти - Бразилия |  Оферти - Рио де Жанейро |  Екскурзии - Бразилия |  Екскурзии - Рио де Жанейро |  Екзотична почивка 2024 - Бразилия |  Екзотична почивка 2024 - Рио де Жанейро

Избрани оферти