Начало / Екскурзии / Екскурзии - Дубровник

Екскурзия до Черна гора и Дубровник

Номер на оферта

/

228312

Дати & цени

Цената включва

* Транспорт с комфортен автобус, лицензиран за международни пътувания
* Пътни, пристанищни и фериботни такси
* 3 нощувки с 3 закуски и 3 вечери в Будва - хотел Кангаро*** или подобен
* Екскурзоводско обслужване по целия маршрут
* Местни екскурзоводи там, където е посочено
* Медицинска застраховка с покритие 5000 евро

Цената не включва

* Градски такси за хотела: 1,50 евро на ден на човек /заплащат се предварително/
* Морска екскурзия в Которския залив, вход в Света Богородица на Скалата: 16 евро /при минимум 30 записани/
* Морска екскурзия до остров Локрум с екскурзовод на български език: 18 евро /при минимум 30 записани/
* Полудневна екскурзия до Цетине: 10 евро /при минимум 30 записани/
* Входни такси за музеи /заплащат се на място по желание/: Цитаделата /Будва/ - 2.50 евро *** Крепостните стени на Дубровник - 150 куни /около 20 евро/ *** Аптеката на Францисканския манастир - 40 куни /около 5 евро/
* Застраховка “отмяна на пътуване”- тази застраховка покрива рискове в случай на отказ за пътуване от страна на туриста при доказано заболяване или отмяна на пътуването поради неблагоприятни метеорологични условия и други форсмажорни обстоятелства.

Програма на пътуването

Програмата е съчетание на два свята – Черна Гора и Хърватска. Будва и Котор ще оставят отпечатък в съзнанието ви, Дубровник ще ви заплени с история и красота. Датите са 20.09.2019 – 23.09.2019. ПРОГРАМАТА включва транспорт, екскурзовод, 3 нощувки, 3 закуски и 3 вечери в проверен и изпитан хотел!!! Перфектна комбинация за екскурзия.

==============================================================================

ДАТИ: 20.09.2019 – 23.09.2019.
ЦЕНИ: Възрастен в двойна и тройна стая: 330 лв.
Доплащане за единична стая: 120 лв.
Дете от 6 до 12 г., настанено с двама възрастни в стая: 250 лв.

==============================================================================

За информация относно свободни места и резервации, може да се свържете с нас, като натиснете бутона "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ".

==============================================================================

Ден 1
София - Будва
Отпътуване от София в 22.30 часа на 19.09.2019. Транзитно преминаване през Сърбия и влизане в Черна Гора. Пътуваме през величествените вериги на Динарските планини и слизаме сред субтропичните пейзажи на Адриатическото крайбрежие. Пристигане в Будва. Настаняване в хотел ***. Време за почивка. Следва разходка в Стария град на Будва (с местен екскурзовод на сръбски език) – средновековно селище, разположено на полуостров, обграден от крепостна стена от 15 век с отбранителни кули и порти, които водят в плетеница от тесни улички и малки площади, запазили паметници на историята и културата на различни цивилизации. Вечеря. Нощувка.

Ден 2
Дубровник
Закуска. Целодневна екскурзия до Дубровник. Разходка в Стария град с местен екскурзовод на български език: площад Лужа, двореца Спонца, църквата Свети Влахо, колоната на Орландо, малкия и големия фонтани на Онуфрий, Готическия Княжески дворец, Катедралата Света Богородица и др. Свободно време с възможност за посещения на музеи, обиколка на крепостните стени на Дубровник, изкачване с лифт до хълма Сърдж или екскурзия с корабче до остров Локрум. Връщане в хотела в Будва. Вечеря. Нощувка.

Ден 3
Котор
Закуска. Отпътуване за Котор. Туристическа програма с местен екскурзовод на руски/сръбски език: разглеждане на уникалните архитектурни и културни паметници от 12 – 14 век: Катедралата Свети Трифон, църквите Свети Лука, Света Ана, Свети Николай, старинните родови къщи на аристократичните семейства. Възможност за морска екскурзия из Которския залив с посещение на изкуствения остров и църквата Мадоната от Скалата /допълнително заплащане/. Свободно време за изкачване на крепостта „Св. Йоан” в Котор. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 4
Отпътуване
Закуска. Отпътуване за България. Попътна спирка на Морачкия манастир. Пристигане в София вечерта.

==============================================================================

Условия за резеравции:
* Депозит: 30% от пакетната цена при записване
* Доплащане: до 21 дни преди дата на заминаване

==============================================================================


За информация относно свободни места и резервации, може да се свържете с нас, като натиснете бутона "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ".

Тагове

Оферти - Хърватия |  Оферти - Дубровник |  Екскурзии - Хърватия |  Екскурзии - Дубровник |  22 септември - 2023 - Хърватия |  22 септември - 2023 - Дубровник

Избрани оферти