Начало / Екскурзии / Екскурзии - Дубай

Екскурзия до Дубай с 5 нощувки от 31.03 до 05.04.2017г от София

Номер на оферта

/

192209

Дати & цени

Цената включва

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:
Самолетен билет;

Летищни такси;

Багаж – 7 кг. ръчен и 20 кг. чекиран;
Трансфер с лицензиран автобус от летището до хотела и обратно;
5 нощувки в хотел SOMEWHERE TECOM 4* със закуски - http://somewhere-hotels.com/tecom-home/;
Медицинска застраховка с покритие 5000 евро;


ПАКЕТЪТ НЕ ВКЛЮЧВА:
Разходите от личен характер;
Допълнителните екскурзии;/Всички допълнителни екскурзии се заявяват и заплащат предварително от България/

Такса „Туристически Дирхам” в Дубай - заплаща се задължително и лично от туриста при настаняване в хотела и се таксува на стая на вечер по 20 AED
Горивна такса (ако има промяна в цените на горивата и Авиокимпанията начисли такава)
Застраховка „Отмяна от пътуване“: ТО предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване”, по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др.

Условия и начини на плащане:

Начин на плащане: 50 % депозит при записване, доплащане 30 дни преди датата на отпътуване;
Необходими документи:
международен паспорт с валидност 6 месеца от датата на пътуване;
няма визови, санитарни или други специфични изисквания за пътуване в Дубай;
Туроператора си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата.
Посочените цени са с направени отстъпки за ранно записване и важат за резервации до изчерпането на местата или обявената дата;
Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 12 (Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи 7 дни преди отпътуване )

Програма на пътуването

Ден 1
Среща на летище София / Терминал 2 Полет за Дубай в 15:20 ч. с авиокомпания FLY DUBAI. Пристигане на летище Дубай в 22:05 ч. Посрещане от фирмата партньор. Трансфер и настаняване в избраният хотел. Нощувка.

Ден 2 - Закуска.
Допълнителна екскурзия: Обзорна обиколка на Дубай (с екскурзовод на български език). Съчетание на старинното с модерното, немислими архитектурни изпълнения и много цветя. Обиколката ще започне от двореца на Емирът на Дубай - шейх Мохамед бин Рашид ал Мактум, откъдето ще видите и най-високата сграда в света (Бурж Кхалифа). От там се отправяме към крайбрежния квартал Джумейра (Jumeirah) и спираме за снимки в близост до 7-звездния хотел Бурж ал Араб (Burj al Arab). Продължваме към изкуствения остров The Palm-Jumeirah, както и минаваме покрай новия луксозен квартал Dubai Marina. След обяд възможност за допълнителни екскурзии ( срещу допълнително заплащане):

Допълнителна екскурзия: Вечеря на арабска галера – (2 часа на арабската галера). Романтична вечеря с любим човек и удоволствието да се насладите на вечерния бриз по канала на Дубай или
Допълнителна екскурзия: Бурж Кхалифа и Дубай Мол - заявява се и се заплща преди тръгване (часът на тръгване може да бъде променен, в зависимост от часа на посещение на обсерваторията). Посещение на най-високата сграда в света - светкавично бърз асансьор ще ви отведеде за 124 секунди до 124-ти етаж. (Продължителност около 4 часа).
Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 3 - Закуска.
Свободно време за плаж и развлечения. Възможност за допълнителни екскурзии (срещу допълнително заплащане):
Допълнителна екскурзия: Целодневна екскурзия до Абу Даби -с екскурзовод на български език. Абу Даби - столицата на емирствата, която ще ни омае със спокойствието на белите пясъци и луксозните сгради. На влизане в града се откроява бялата джамия „Шейх Зайед”- снимки отвън и влизане вътре. Ще направим кратък престой в традиционно селище (Heritage Village), откъдето се открива панорамна гледка към целия град. Пътят ни минава и покрай луксозния хотел Emirates Palace (фото-стоп отвън), построен в типичен арабски стил. На връщане посещаваме Yas Island - мястото, където се провежда Формула 1 (не е включено посещение на пистата) и дом на уникалния комплекс Ferrari World. Свободно време около за обяд или шопинг в най-новия мол Яс (Yas Mall). По време на посещението на джамията Шейх Зайед има изискване за облеклото за мъжете и жените. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 4 - Закуска.
Свободно време за плаж и развлечения.Възможност за допълнителни екскурзии (срещу допълнително заплащане):
Допълнителна екскурзия: Автобусна екскурзия до Градините на Дубай-с включен транспорт и входна такса. Престой в градините 2 часа. Посетете най-големите вертикални градини в света с над 45 млн.цветя.
Допълнителна екскурзия: Сафари в пустинята –с включена вечеря на блок маса, безалкохолни напитки, яздене на камила, наргиле, рисуване с къна и равлекателна програма. Едно екстремно забавление сред залязващото слънце над пясъчните дюни. Забележка: Екскурзията не е подходяща за бременни жени. За деца до 6 год, сафарито е отговорност на родителите и се разрешава след подписване на документ за съгласие. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 5 - Закуска.
Свободно време за плаж и развлечения.Възможност за допълнителни екскурзии (срещу допълнително заплащане):
Нощувка.

Ден 6 - Закуска.
Освобождаване на хотела в 07:00 ч.
Трансфер до летище Дубай за полет до София в 10:50 ч. Пристигане на летището в София в 14:35 ч.

Тагове

Оферти - Дубай (ОАЕ) |  Оферти - Дубай |  Екскурзии - Дубай (ОАЕ) |  Екскурзии - Дубай |  Last minute оферти - Дубай (ОАЕ) |  Last minute оферти - Дубай

Избрани оферти