Начало / Екскурзии / Екскурзии - Ню Йорк

Екскурзия до Ню Йорк и Ниагарския водопад

Номер на оферта

/

228686

Дати & цени

Цената включва

- Екскурзовод
- Самолетни билети : София-Ню Йорк-София (на цена : от 1100 лв с включени летищни такси и багаж )
- Трансфери включени в програмата
- Настаняване (7 нощувки) в хотел The Row или хотел Novotel или подобен
- Екскурзия в Ню Йорк (ден 2)
- Водач от туроператора от България при група

Цената не включва

- Екскурзия до водопад Ниагара
- Опционални турове
- Бакшиши
- Хранения
- Входни такси
- Виза за САЩ
- Билети за концерти и спектакли
- Лични разходи
- Допълнителни екскурзии

Програма на пътуването

Дати:
31.03 - 07.04.2019
28.04 - 05.05.2019
01.06 - 09.06.2019
06.07 - 13.07.2019
06.09 - 13.09.2019
05.10 - 12.10.2019
02.11 - 09.11.2019

ПАКЕТНИ ЦЕНИ:
- Единично настаняване: 4978.00 лева
- Цена на човек в двойна стая: 4246.00 лева
- Цена на човек в тройна стая: 3765.00 лева
- Цена на човек в четворна стая: 3525.00 лева
- Дете (под 12г) настанено в стая с двама възрастни: 1475.00 лева
*Цените са на човек при група от 20 записани туристи

====================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


====================================================

ОПИСАНИЕ НА ХОТЕЛИТЕ:
- Хотел The Row NYC е разположен в сърцето на Таймс Скуеър, само на няколко крачки от най-известните театри на Бродуей и на няколко минути пеша от Рокфелер център, ресторантите и много други от забележителностите на Голямата ябълка. Скоро е ремонтиран, с реновирани цветни и креативни стаи, The Row, сега е с дизайнерски вид с много различни инсталации и отличен бар. Стаите са изцяло за не-пушачи, вътре се намира и фитнес, които е на разположение на всички гости (срещу допълнително заплащане).

- Хотел Novotel New York е един изключително чаровен и комфортен 4-звезден хотел с прекрасна локация. Този модерен хотел, който скоро беше реновиран, се намира в окръга на театрите, на много близко разстояние от Таймс Скуеър, Бродуей, Рокфелер център и още много. Неговите резумни цени и перфектното му разположение, правят Novotel, един от най-посещаваните хотели.




Без съмнение Ню Йорк е сред най-впечатляващите градове на планетата. През годините е придобил множество прякори, като най-известните са "Градът, който никога не спи", "Голямата ябълка" и "Столицата на света". Ню Йорк е една от бленувани дестинации за всеки любител на пътешествията. Нещо повече – той е основен финансов, търговски, културен, технологичен и медиен център с международно значение. Той е най-големия град в САЩ. Разположен е в североизточната част на страната и е един от най- населените градове в света.

Ню Йорк е чиста енергия. Всички сме виждали огромните небостъргачи, оживения трафик и ярките светлини по филмите. Голямата ябълка е дом на най-изящните музеи, на много и разнообразни ресторанти, на най-новата музика и забавления. Безкрайните тротоари ще ви отведат до улици с кафенета, до уникални дизайнерски магазини и до зелените хълмове на Сентрал Парк. Ню Йорк е любимият град на света.

Трудно би могло да се опише всичко, което човек трябва да види, да направи и да преживее, докато е в този колоритен град. Но някои от най-емблематичните обекти включват: Статуята на свободата, Емпайър стейт билдинг, Тайм Скуер, Бродуей, Бруклинският мост, Уол стрийт, Мемориала от 11ти септември, Метрополитан, Музей на модерното изкуство (MoMA).

Програма:


Ден 1: София/Ню Йорк

Полет София-Ню Йорк. На летището - посрещане от представител на фирмата в САЩ и трансфер от летището до хотела. Настаняване. Нощувка в хотел The Row или хотел Novotel при наличие на свободни места.


Ден 2: Ню Йорк


Сити тур със специален частен автобус (с осигурен екскурзовод) – Лицензиран гид ще се срещне с вас в хотела,в който ще бъдете настанени и ще ви заведе на 4-часов тур из Midtown и Uptown с автобус. Ващата група ще разгледа Рокфелер Център и Емпайър Стейт билдинг, Сентрал парк, Таймс Скуеър, Бродуей, Харлем, център Линкълн, сградата Дакота и милята на музеите.Нощувка.


Ден 3: Ню Йорк/Ниагара

Екскурзия до Ниагарския водопад. Ако говорим за най-красивите и величествени водопади, няма как да не споменем Ниагарския водопад. Той се намира на границата на САЩ и Канада и в момента е превърнат в една от най-вълнуващите туристически атракции.Ниагара се състои от три части – Канадски (Хорсшу) и Американски водопади и Брайдъл Вейл, и е най-големият в Северна Америка.Канадската част на водопада има ширина около 800 метра, а тази част, която е от към Америка е приблизително 300 метра. Височината на водопада варира от 48 метра в Канада до 51 метра в САЩ.

Имате възможност да избирате между 3 варианта :



Вариант 1 : Двудневна екскурзия с автобус

Ден 1 – Трансфер Ню Йорк – Ниагара с автобус. Тур из Ниагарския водопад с гид от Америката страна.Нощувка в Кандаската страна на водопада. Пожелание възможност за нощувка в стая с гледка към величествените водопади

Ден 2 – Тур из Ниагарския водопад с гид от Канадската страна (именно тук гледката се счита за по-красива и внушителна). Трансфер Ниагара-Ню Йорк.Спирка по време на пътуването до търговски център.

Цена : 112 $



Вариант 2 : Еднодневна екскурзия със самолет

Трансфер до летището. Полет до Ниагара. Тур из Ниагарския водопад с гид. Полет обратно до Ню Йорк.Трансфер до хотела.Нощувка.

Цена : 496 $


Вариант 3 :

Еднодневна групова екскурзия с екскурзовод до Вашингтон с автобус - 169 USD


Ден 4 – 7 : Свободно време или възможност за опционални турове и допълнителни екскурзии


Опция 1 : Още от забележителностите на Ню Йорк

Екскурзия до главния музикален център на града Линкълн център, любимото място за отдих на жителите на Ню Йорк – Сентрал Парк, екзотичните райони на града Харлем, Сохо, Гриничвилидж, Колумбийския Университет, мавзолея на президента Грант, Клейстер – средновековни европейски замъци, построени от камъни пренесени от Европа на американска територия. Вечерта възможност за посещение на концерт в знаменитата филхармонична зала Карнеги Хол или на някой от оперните спектакли на Метрополитен опера или пък една истинска вечер в Ню Йорк – разходка с корабче около Манхатън с вечеря на борда.Трансфер до хотела. Нощувка.


Опция 2 : Посещения на едни от най-интересните музей в света

Посещение на някои от най-известните музеи на Ню Йорк – Музея Метрополитен с обширна колекция от произведения на изкуството, живописта и скулптурата обхващаща 5 хилядолетия, Музея на Съвременното Изкуство – съвременна живопис, скулптура, архитектура, дизайн и фотография, Музея Гугенхайм – богата колекция произведения на абстракционизма, Музея на модерното изкуство МоМА. Трансфер до хотела.Нощувка.


Опция 3 : Посещение на снимачните площадки на различни филми

Посещение на снимачните площадки на едни от най-известните филми и сериали. По време на тази екскурзия ще видите над 40 места. Можете да седнете в специален автобус и да се отпуснете, докато екскурзовод ви развежда из най-снимания град в света. Той ще сподели с вас някои от най-добре пазените тайни на филмовата индустрия. Следвайте стъпките на любимите си герой и вижте как телевизионни предавания се превръщат в реалност. Най-интересните точки, които ще посетите са хотел Plaza (Великият Гетсби, Сам вкъщи 2 и др.), Централната зоологическа градина (Мадагаскар, Пингвините на г-н Попър),парк Sheep Meadow (Два милиона бакшиш), ледената пързалка The Wollman Rink (Знак на съдбата), ресторантът Tavern on the Green (Уолстрийт, Ловци на духове) и още много други. Свободно време. Нощувка.


Опция 4 : Еднодневна екскурзия до Атлантик Сити

Трансфер от хотела до Атлантик Сити. Градът е популярен курорт, разположен на Източното крайбрежие на САЩ. Намира се в щата Ню Джърси, на брега на Атлантическия океан. Атлантик сити е известен като „Лас Вегас“ на Изтока, заради многобройните си казина. Хазартът тук е основната притегателна сила за туристи от целия свят. В града има луксозни комплекси и хотели, а и не малко световни звезди имат имоти точно тук. Нощният живот е изключително активен, а през деня плажовете са пълни с хора.Ще бъдете придружени от екскурзовод. Трансфер обратно до Ню Йорк. Нощувка.


Ден 8 : Ню Йорк/ София

Трансфер хотел-летище.Полет до София.


Край на програмата.




Допълнителни екскурзии :

- 90-минутен круиз с корабче около двете страни на остров Манхатън. Ще можете да видите града от различна гледка точка. Минаваме близко до най-известните забележителности на Ню Йорк– Бруклинския мост на Ийстривер, Крайслер билдинг, Емпайър Стейт Билдинг, Кота Нула, Статуята на свободата,о-в Елис, моста Манхатън и др.

Цена – 29 $

- Шопинг екскурзия до Woodbury Common Premium Outlets. Ако планиране пътуване в Ню Йорк и се надявате да пазарувате, тогава опитайте с еднодневен тур до Woodbury Common Premium Outlets. На това място са събрани 220 магазина на различни дизайнери. Ще намерите също и невероятни намаления от 25% до 65%.

Цена – 42 $

- Екскурзия с хеликоптер около Манхатън. Ще можете да усетите красотата на Манхатън от птичи поглед – ще видите река Хъдсън, Сентрал Парк, Емпайър Стейт Билдинг,Статуята на свободата,о-в Елис, Крайслер билдинг, Таймс Скуеър и всички удивителни места. Това определено е едно невероятно преживяване.

Цена – около 230$ за 15 мин и 280$ за 20 мин

- Еднодневна екскурзия до Ниагара - от американска и канадска страна с полет от Ню Йорк в група - 496 USD ;

- Двудневна екскурзия до Ниагара - американска и канадска страна с автобус в група от Ню Йорк с посещение на Thausand Island (winter от 01.11) Secret Caverns(summer 08.04-31.10) и 1 нощувка в Холидей Ин Рочестер - 112 USD;

- Еднодневна групова екскурзия с екскурзовод до Вашингтон с автобус - 169 USD

Включени бонуси:
- Входен билет (по избор) за : Американския музей по естествена история, Музея посветен на създаването и развитието на Ню Йорк или тур с водно такси до Статуята на свободата(входният билет е за едно от трите места).
- Входен билет (по избор) за : Емпайър Стейт билдинг, Музея Метрополитан или за Панорамната тераса Top of the rock на върха на Рокфелер Център (входният билет е за един от трите места).
- Отстъпки за пазаруване в Macy’s, Bloomingdales & South Street Sea Port
- Подробна карта на Манхатън и Midtown


Условия за записване по програмата:

-депозит 30% при записване и подписан договор за туристически услуги.

-доплащане до 60 дни преди дата на тръгване



Условия при анулация:

-при отказ от пътуване до 60 дни преди дата на пътуване - без неустойка

-при отказ от пътуване до 59 дни преди дата на пътуване - 30% неустойка

-при отказ от пътуване до 30 дни преди дата на пътуване - 70% неустойка

-при отказ от пътуване до 20 дни преди дата на пътуване - 100% неустойка

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
- задграничен паспорт с минимум 6 месеца валидност след датата на заминаване и 2 празни страници;
- Виза за САЩ.
*Важно: кандидатите за визи трябва да подадат и получат виза за САЩ не по-късно от 60 дни преди датата на отпътуване!

Тагове

Оферти - САЩ |  Оферти - Ню Йорк |  Екскурзии - САЩ |  Екскурзии - Ню Йорк |  Луксозно пътуване - САЩ |  Луксозно пътуване - Ню Йорк

Избрани оферти