Начало / Екскурзии / Екскурзии - Дисниленд

ПАРИЖ - Дисниленд и Замъците по Лоара - 4 нощувки - самолет - 02.04.2018 г.

Номер на оферта

/

151784

Дати & цени

Цената включва

* самолетен билет София - Париж – София с редовен полет на АК Wizz Air
* летищни такси
* голям салонен багаж до 10 кг. с максимални размери 55 x 40 x 23 см
* трансфер летище – хотел – летище
* 4 нощувки със закуски в хотел l'Amandier Nanterre La Defens 3* или подобен
* включени сити такси
* автобусен транспорт по програмата
* медицинска застраховка
* туристическо и информационно обслужване на български език
* организатор от фирмата, придружаващ групата

Цената не включва

* регистриран багаж до 23 кг. (максимални размери 1,49 м x 1,19 x 1,71м) – 80 лв.
* Трансфер до летище София от Пловдив и Хасково и обратно – 50 лв. /в двете посоки/
* Айфелова кула до 2 ет. (входна такса и резервация) – 18 евро/35 лв., при възможност, доплащане на място до 3-ти етаж – 6 евро;
* Екскурзия до замъците по Лоара (входни такси и автобусен транспорт) – 65 евро/127 лв.
* Увеселителен парк Дисниленд /автобусен транспорт, резервация и входна такса/ – 70 евро/137 лв.
* Музей “Лувър” /входна такса и резервация/ – 22 евро/43 лв.*, за лица до 26 години- безплатно; **
* Двореца “Версай”/автобусен транспорт, входна такса и резервация/– 35 евро/69 лв.*, до 26г. – 15 евро/29 лв;**
* Кабаре “Мулен Руж”/вариететна програма, ? бутилка шампанско и автобусен транспорт/– 135 евро/265 лв.*;
* входните такси на посещаваните туристически обекти

Забележка: **Цените за Лувъра и Версай не включват екскуровод.

Програма на пътуването

Маршрут: София – ПАРИЖ – Дисниленд - „Шамбор” – „Шеверни” – „Версай” – София

ДАТИ: 02.04 – 06.04.2018 г.

5 дни / 4 нощувки в хотел l"Amandier Nanterre La Defens 3* или подобен

ЦЕНИ:
Възрастен в двойна/ тройна стая: 895 лв.

-----------------------------------------------------------------


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


================================================================

ПРОГРАМА

ДЕН 1 - 02.04.2018:
В 13:50ч. отпътуване от София за Париж. В 15:50ч. пристигане в Париж. По желание трансфер до летище София за туристите от Хасково и Пловдив. Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.

ДЕН 2 - 03.04.2018:
Закуска. Туристическа програма в Париж с екскурзовод на български език и автобус - остров Сен-Луи, остров Сите сърцето на града, където е възникнала древната Лютеция. На малкото островче на Сена могат да се видят Съдебната палата, от която в продължение на векове френските наследници управляват държавата. Всеки крал и всяка династия, всяка епоха и архитектурен стил оставят свои следи върху палата. Катедралата “Нотр-Дам-де-Пари”, увековечена в безсмъртния роман на Виктор Юго „Парижката Света Богородица”, която се смята за първообраз на готическата архитектура; Латинския квартал - най-кокетният и най-старият квартал; Сградата на инвалидите, Марсово поле, Военното училище, площад "Трокадеро", Кметството, градините и парка „Тюйлери”, Лувъра (отвън); пл. Конкорд – площадът на сговора; прочутата улица Шан-з-Елизе с Триумфалната арка. По желание посещение на Айфелова кула и разходка с корабче по Сена. Разглеждане на квартала “Монмартър” (базиликата “Сакре Кьор”, Площада на художниците). По желание посещение на кабаре “Мулен Руж”. Връщане в хотела. Нощувка.

ДЕН 3 - 04.04.2018:
Закуска. Свободен ден или по желание: посещение на „Дисниленд“ или посещение на музея Лувър.
Паркът „Дисниленд” е разположен на 32 км от Париж на 560 декара и има почти кръгла форма. В средата на парка се издига Замъкът на спящата красавица. На неговата територия се намират четири царства – Дивият запад, Страната на приключенията, Светът на приказките и Страната на откритията и космическите полети. Освен това допълнителна атракция представляват множеството влакчета, люлки, корабчета, шоу програми и концерти, кино и дискотеки. Общо атракциите в Дисниленд са над 50. Нощувка.

ДЕН 4 - 05.04.2018:
Закуска. Свободен ден в Париж или по желание еднодневна екскурзия до два от замъците по Лоара: Шамбор, построен за крал Франсоа I, който бил невероятен бохем и непрекъснато организирал пищни тържества в замъка. Това е един от най-красивите ренесансови замъци, най-красиво дворцово укрепление в ренесансов стил и уникална архитектура. В него има 440 стаи, построени в традиционни форми на френските средновековни крепости от неизвестни ренесансови майстори и огромен парк, заобиколен от стена с дължина 22 мили. Слави се като един от най-красивите ренесансови замъци. Посещение на Шеверни - най-новият сред лоарските замъци, с прекрасно запазен интериор и много жива атмосфера: например в библиотеката е започната игра на домино, в трапезарията са подредени приборите. Построен е в класическия стил на Луи XIII от бели каменни блокове и се смята, че дизайнът на шатото е бил вдъхновен от Люксембургския дворец в Париж. Отличителна за Шеверни е симетрията в самата сграда на замъка и в прилежащите му градини. Нощувка.

ДЕН 5 - 06.04.2018:
Закуска. По желание посещение на двореца “Версай”. Дворецът Версай е тясно свързан с името на Луи XIV – кралят Слънце, на когото принадлежат думите „Държавата – това съм Аз!” Именно той превръща Версай в символ на абсолютната власт и на нечувания разкош. Дворецът се състои от 700 стаи, изградени върху 11 хектара и великолепни градини, разположени на площ от още 800 хектара. В строежа му били заети 36 000 работници, от тях 227 умират по време на работа. За пренасянето на огромното количество строителни материали са необходими 6 000 коня. Строежът възлиза на стойност от 65 млн. златни френски лири – сума, невъобразимо висока за своето време. Днес Версай безспорно е най-посещаваният френски замък, приютил най-пищния двор след падането на Римската империя. Трансфер до летище Бове/Париж. 16.25ч.- Отпътуване от Париж за София. 20.05ч. Пристигане в София. По желание трансфер до Пловдив и Хасково.

==============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Необходими документи:
* лична карта или задграничен паспорт, валидни минимум 6 месеца след датата на завръщане от екскурзията – копие от документа се предоставя в офиса на фирмата при депозитната вноска. Визи не се изискват.
* за деца под 18 години – нотариално заверена декларация от единия или двамата родители – попълва се по образец.

Общи условия:
* Местата в автобуса се определят по реда на записване.
* Няма специфични медицински и санитарни изисквания.
* Участието в допълнителните посещения (по желание) се заявява и заплаща задължително при резервация за екскурзията и се осъществява при минимум 20 туристи!
* Резервации се приемат срещу копие от личните документи на пътуващите.
* Първа вноска 350 лв. на човек, доплащане до 20 дни преди отпътуването.
* Посещението на Айфеловата кула, Дисниленд, замъците по Лоара се заявяват и заплащат предварително, при записване за екскурзията и се провеждат при минимум 20 туристи*

==============================================================

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


==============================================================

Тагове

Оферти - Франция |  Оферти - Дисниленд |  Екскурзии - Франция |  Екскурзии - Дисниленд |  Пролет 2024 - Франция |  Пролет 2024 - Дисниленд

Избрани оферти